doro napisao:
iako mi low odavno pao u očima kao trener i čovjek kad sam čuo da nije glasao sad se digo za 2 stepenice...recimo pogledajte za kog i zakaj je glasao naš seljačić srna
Lahm napisao:doro napisao:
iako mi low odavno pao u očima kao trener i čovjek kad sam čuo da nije glasao sad se digo za 2 stepenice...recimo pogledajte za kog i zakaj je glasao naš seljačić srna
Njegovo glasanje moze samo posluziti za nasmijati se. Dva sarlatana stavio na prvo i drugo mjesto, ne znas tko je vec sarlatan. Ali neka, zivimo u demokraciji, gdje svatko ima pravo glasa.

REALLY? Iker Casillas came second in voting for GK spot in FIFA World XI. He played 262 minutes in La Liga in 2013...

panda napisao:REALLY? Iker Casillas came second in voting for GK spot in FIFA World XI. He played 262 minutes in La Liga in 2013...
Mickey Mouse izbor

panda napisao:PlatiMi je uglavnom u pravu. Od kad je FIFA preuzela nagradu, sve je otišlo u pičku materinu. (oprostite na izrazu)

FCB_general napisao:Jasno ko dan, ali opet smiješno kad mafija mafiju otpužuje pokušavajući ljude napraviti budalama.![]()
Odavno je poznato kako je Platini srozao čitavu Uefu na niske grane u prvom redu sa sudačkom komisijom. Suđenje je pod njime radikalno palo da se ona sranja sa Ursom Maierom i Andersom Friskom prije 9-10 godina čine smiješnom.
I njemu je bolje da se pokrije po ušima isto jer dovoljno sranja je napravio klubovima i navijačima sa sjedećim mjestima, sponzorima itd. Kao nije potkupljiv, moš' mislit...

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 2 gostiju