Bullsi imaju strašnu odbranu kada se nalože
Dobro, sada malo realno, ponjeo me ovaj poraz Bayerna pa zadajem ove smajlije ko pubertetliaj neki.
Gledajući roostere Bullsi su svakako top 5 u ligi. Ekipa koja im nikako ne leži je Orlando , mogu ga dobiti s 40 razlike, ali izgubiti tek tako . Knicksi su im gadni (mislim s potencijalom kojeg posjeduju).
Nikako ne treba zavoraviti 2 ekipa. Spurse i Celticse. Ekipe pune iskustva su uvijek problem za protivnike. Rondo 15-tak asistencija još ako doda uz to poene računajući uvijek na Pierce-a, Allena i Garnetta koji će poprilično sigurno podći još više svoj nivo igre je veliki plus za Kelte.
Isto tako Spursi. Iskustvo, a imaju Leonarda i Splittera koji se probudio ove sezone. Imaju odličnu klupu. Jesi vidio šake u leonarda , zakucati preko Ibake ne može svako, dobro nije baš preko njega, ali nešto u tom smislu.
Oklahoma je dobra, Durant mi djeluje zatajno ove sezone. Očekivao sam njega na prosjeku od preko 30 poena po utakmici. Tu igraju 3 igrača u napadu, ostali gledaju. Ne znam, čudni su mi nekako.
Dallas se odrekao Odom koji je otišao da "handri" onu Kardeshian lol. Promašaja, ne bi me čudilo da ga uzme Heat do godine.
76ersi užanis u drugom djelu.
Biti će mi žao da se recimo Bucksi ili Knicksu ne plasiraju u PO ili Sunsi s Nashom alias TITAN.
Timberwolvesi su imali problema s povredama, ali ekipa uz Knickse po meni s najvećim potencijalom