NBA

Sve i svašta...

Re: NBA

PostPostao/la Effenberg23 » 05 tra 2012, 07:02

:haha: :haha: :hehe: :bravo:
Effenberg23
TORero

PostPostao/la Titan » 11 tra 2012, 23:13

Nekako sam ubjeđen da neće Heat uzeti prsten, zavisno da izbjegnu određene ekipe.
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Murta » 11 tra 2012, 23:22

Ja čekam konačan raspored u PO, ali sam siguran da neće biti finala Thunder-Heat.
Heat se raspada kad se prošlo na "halfcourt", Spaelstra eksperimentira, a Chalmers baca kamenje.

Trenutno su dvije najozbiljnije momčadi Spursi i Kelti. Ako bi se dogodilo finale Duncan-Garnett kad obojica imaju 36 godina, mislim da treba ukinuti košarku jer je nemoguće postići išta tako fenomenalno. :mrgreen:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Titan » 11 tra 2012, 23:31

Zapamti dru ovaj post !.

Finale konferencije Bulls vs neko :mrgreen:

Ostalo mi je nebitno, ako Bullsi uzmu kofenerenciju uzeli su aBd i prsten.

Sada je upitno da li će Rose imati problema i dalje s povredama. Ljudi bez njega imaju odličan omjer, a šta bi tek bilos MVP-om.

Nego, Knicksi , prejaka ekipa, pogledaj rooster , još da im se nisu povrijedili Amare i Lin :roll:

Ne uzme li ove godine Heat prsten, LBJ postaje po prstenovima ko Malone, s tim da može nekad u poznim godinama biti na klupi neke ekipe da uzme kao 10 igrač prsten :lol:

Gledam neki dan seriju , ne znam kako se zove u vezi Clevelanda je, pitaju kako se izgovara Le Bron ili Lebron , kaže neka nena, baka kako li već "Traitor"
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Murta » 11 tra 2012, 23:45

Bullsi me nisu baš uvjerili, ali mislim da su oni sigurno u finalu jer je konferencija jednostavno slaba. Ipak, nikako ne bih želio dvoboj Bullsi-Kelti jer mislim da bi Zeleni tu bili dobro išamarani. :mrgreen: Bikovi imaju skok i energiju, a to je previše za Boston. A i Thibs je treći najbolji trener lige (iza Popa i Doca). :bravo:

Bullsima puno problema mogu stvoriti široke, ofenzivno potentne momčadi, ali takvih na istoku nema, dok ih je zapad prepun.

Dosta će toga ovisiti o Roseu, a on je sve samo ne zdrav.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Titan » 11 tra 2012, 23:54

Bullsi imaju strašnu odbranu kada se nalože :D

Dobro, sada malo realno, ponjeo me ovaj poraz Bayerna pa zadajem ove smajlije ko pubertetliaj neki.

Gledajući roostere Bullsi su svakako top 5 u ligi. Ekipa koja im nikako ne leži je Orlando , mogu ga dobiti s 40 razlike, ali izgubiti tek tako . Knicksi su im gadni (mislim s potencijalom kojeg posjeduju).

Nikako ne treba zavoraviti 2 ekipa. Spurse i Celticse. Ekipe pune iskustva su uvijek problem za protivnike. Rondo 15-tak asistencija još ako doda uz to poene računajući uvijek na Pierce-a, Allena i Garnetta koji će poprilično sigurno podći još više svoj nivo igre je veliki plus za Kelte.

Isto tako Spursi. Iskustvo, a imaju Leonarda i Splittera koji se probudio ove sezone. Imaju odličnu klupu. Jesi vidio šake u leonarda , zakucati preko Ibake ne može svako, dobro nije baš preko njega, ali nešto u tom smislu.

Oklahoma je dobra, Durant mi djeluje zatajno ove sezone. Očekivao sam njega na prosjeku od preko 30 poena po utakmici. Tu igraju 3 igrača u napadu, ostali gledaju. Ne znam, čudni su mi nekako.

Dallas se odrekao Odom koji je otišao da "handri" onu Kardeshian lol. Promašaja, ne bi me čudilo da ga uzme Heat do godine.

76ersi užanis u drugom djelu.

Biti će mi žao da se recimo Bucksi ili Knicksu ne plasiraju u PO ili Sunsi s Nashom alias TITAN.

Timberwolvesi su imali problema s povredama, ali ekipa uz Knickse po meni s najvećim potencijalom
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Effenberg23 » 12 tra 2012, 06:51

Po meni sigurni za finale je jedino Oklahoma, na zapadu na 4 dobivene partije jednostavno nitko ih ne može dobiti, bar ja ne vidim....na istoku bi trebali Miami i Chicago to između sebe to raspraviti...iako ni Boston u zadnjim tekmama nije loš, pomalo pred doigravanje dižu formu, New York funkcionira kada samo jedna ili dvije zvijezde igraju kada su svi onda puše, tada ne funkcionira :mrgreen: Melo zadnje tekme po 30 koševa....uglavnom bit će zanimljivo, ali ipak sam poprilično siguran da Oklahoma stoji u finalu zapada :!:
Effenberg23
TORero

PostPostao/la Titan » 12 tra 2012, 20:52

Bynam jučer 30 skokova, mislim da je tokom spavanja u snu i dalje skakao :lol:

Kevin Love se povrijedio, da li neko zna koja je povreda u pitanju, lijeno mi čitati na nba.com šta se desilo, too tired sam :D
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Titan » 22 tra 2012, 22:06

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=eEG8DOSMMTw[/youtube]

Inače Peace mu prezime :a045:
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la The Scarface » 22 tra 2012, 22:31

Ron Arrest.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Titan » 22 tra 2012, 22:46

Koji je nadimak Ibaki, lijepi ih ko keramičar pločice. :lol:
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Effenberg23 » 23 tra 2012, 16:37

gledao sam sinoć tekmu, ron nije normalan, stvarno čovjek ima problema u svojoj glavi :smajl006:
Effenberg23
TORero

PostPostao/la Titan » 27 tra 2012, 13:59

Hajde ljudi malo se aktivirajte ovdje playoff počinje ako Bog da prekosutra

8-)
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Murta » 28 tra 2012, 14:11

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=eOzAfaqfDwU&feature=player_embedded[/youtube]

:lol: :haha:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Titan » 28 tra 2012, 16:51

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jest lud kad igra, lud je na twitteru, ma čovjeka ne razumije ni House. :mrgreen:

Noćas ako Bog da 4 utakmice na rasporedu. Koga zanima neka provjeri na nba.com lijeno mi pisati ovdje sve to.

Uglavnom Bullsi se prate aBd. Očekujem laganini pobijedu od 20-tak razlike radi velog jezika Turnera. :a045:
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Svaštara