ivan napisao:Vidiš ja imam samo problem s time što šansa nije 99, 95 ili 90% a ljude se indirektno tjera na cijepljenje. A postoje šanse, iako neznatne, za teže komplikacije pa i smrt nakon cijepljenja. Iako su šanse male, nitko zapravo ne zna ili ne govori pojedinoj osobi kolike su šanse za nju.
Dok je tako, po meni mora bit svakome na izbor koji će rizik uzet.
Općenito mi nije jasno kad pandemija prestaje. Kad se "svi" cijepe ili kad ne bude bolesnih više? Jer što kad se svi cijepe, a ljudi i dalje budu zaraženi i po bolnicama? Jel onda i dalje pandemija i mjere ili se s time staje?
Ili je takav scenarij nemoguć ako svi budu cijepljeni?
Ovako ovo cijepivo pandemiju nece rijesit i zato je bolesno sto se ovako sile ljudi,razloga je sto pa mi se neda toliko pisat.Dalje pandemija ili epidemija staje kad se procjepi 70% ljudi al cijepivo mora bit pogodjeno ovo to nije.
Dalje virusu nije cilj da ubije zivo bice zato i mutira stalno,kad bude prejak onda sam nestane poput SARSA i MERSA.Virus se zeli trajno nastanit u stanicama zato i mutira a ne da nekog ubi.
Sto je genom veci virus manje mutira,ovaj virus je jednoclani a opez ima veliki genom...u prijevodu zajeban je tesko ga se budemo rijesili.2 su izlaza da se promjeni na nacin da smanji genom i jos brze mutira te sam sebe unisti u tzv krivom kodu pogreske a drugi da se nase tijelo prilagodi sa imunitetom ljudskim.
Zasto cijepiva nisu efikasna? Zato jer prebrzo padaju antitijela kao i kod svih corona virusa.Nema trajnog ni duljeg imuniteta kod obitelji korona virusa to je problem.Ovi debili zele pikat ljude svakih 1-3 mj i tu je glavni problem.
Kaj mozemo napravit je testirat sve u bolnicama,starackim domovima,kvalitetnije maske pod obavezno KN 95 i igrat taktiku pustanja virusa sto je sad napravio U.K...Zasto? jer glavni problem je nagla uzlazna krivulja sto bolnice tesko gutaju...sve ovo je obrana nespremnog zdravstva u cjelom svijetu.Umjesto da gradimo bolnice radimo shoping centre i avione a licemjerno pricamo da je zdravlje najvaznije.
Nadam se samo da ovo sranje od cjepiva stiti bar 20-30% a najnovije studije govore da nakon 3-4 mj stiti doslovno nista i da ljudi nece imat zdrastvene posljedice nakon nrkog vremena jer cista je laz da se nemogu pojavit nakon duzeg vremena jer kod svih cijepiva se to desavalo a ovim smo procjepili ljude kao nikada dosad brojcano.
width="960"