NBA

Sve i svašta...

Re: NBA

PostPostao/la stevan2712 » 30 tra 2012, 10:13

Kakav preokret Clipersa... ne mogu da vjerujem! Memphis je imao 27 poena razlike... a najjace sto je vodio 95-79 i ovi im preokrenuli 96-95 hahahah :smil42: :smil42: :smil42:
Sta mislite Oklahoma-Dallas??
stevan2712
Redoviti član
Redoviti član

PostPostao/la Titan » 30 tra 2012, 19:57

I kako da ozbiljno shvatim nekoga kao Mephis :roll:

A drugi par je po meni najbolji, odnosno najjači dvoboj 1 kruga. Ipak i dalje mislim da će ih Oklohama easy uzeti.
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Murta » 01 svi 2012, 05:58

BREAKING NEWS: Out of sheer frustration, Dirk just flopped down in front of the fire extinguisher. Stretcher is on its way.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Titan » 01 svi 2012, 11:56

Dvaput tako blizu ali oba poraza. Teško da će moći ovo preokrenuti. Pomalo mi je žao Dallasa, ali eto šta se može. Fali im još jedan igrač , a taj je trebao biti Lamar Odom. Igrač koji je jak na papiru, koji je trebao biti pravo osvježenje . Njemu je ipak draže handriti onu seku od Kim nego igrati košarke, on je obična velika crybaby.

Pacersi "razbili" Magica, a Heat lagano opet protiv Knicksa.
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Titan » 01 svi 2012, 13:00

Slika

Nema dalje, znači vrh.
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Titan » 02 svi 2012, 11:24

Bullsi izgubili kod kuće od 76ersa. Sada je rezultat u seriji izjednačen na 1:1. Ovaj Boozer nema pojma, pa gdje si nestao čovječe. Dok Noah puca 10-11 (koji inače nije neki dobar šuter), Carlos nestaje kada ne smije. I Deng je odigrao užasnu utakmicu. Nadam se da će momci doći sebi i odigrati onako kako znaju te izbaciti ove polovnjake iz Filadelfije.

Boston dobio Hawkse na strani, Pierce prekuco obruč u Atalanti, dok su Lakersi dobili Nuggetse i sada je 2:0. Bryant sjajan, ali i Bynam.
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Titan » 12 svi 2012, 20:31

Bullsi ispali, što ti je nekada sport. Povrede uništile Bullse, a ufurani 76ersi meni jedna od najmržih ekipa ide dalje.

Denver izjednačio na 3:3 u duelima sa Lakersima. Nadam se da će ove glumce iszbaciti aBd.

Nadam se da ovo uzima Oklohama ili Spursi aBd, ako ne oni neka Boston, draži su mi i oni od Heata.
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Titan » 13 svi 2012, 15:05

Lakersi dobili i tako su prošli neugodni Denver.

U drugom krugu playoff-a Boston je pobjedio 76ersa s jednim poenom razlike. Rondo triple-double mašina.
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Titan » 17 svi 2012, 22:58

Spursi vode s 1:0 protiv Clippersa.
Boston 2:1 protiv 76ersa iako su doma izgubili drugu utakmicu, odmah su se u trećoj revanširali. Kevin Garnett igra fenomenalno. U kakvoj je formi Boston može sve redom da zgazi. :D
Oklohama vodi protiv Lakersa s 2:0. Prva utakmica razbijanje, druga utakmica tijesna no pred kraj utakmice složiše im 9:0 seriju i to je bilo dovoljno za pobjedu. Joj, kako mi je drago :mrgreen:
Indiana i Miami 1:1 u serijama, noćas aBd se igra 3 susret u Indiani. Nadam se njihovoj pobjedi. Bosh povrijeđen, ne znam koliko tačno. Kako sam posljedni put čitao o tome pisali su da neće nikako igrati u ovoj seriji protiv Pacersa, no nikada se ne zna kod tih Amera. :D
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Murta » 27 svi 2012, 08:24

8-)

Rondo je ovo ljeto strašno napredovao u šutu. Prije par dana sam gledao jednu usporedbu i njegov mid-range postotak je trenutno bolji od Dirkovog. :bravo:

Sad je na redu Heat. Koliko god Heatu brutalno fali Bosh, da su svi zdravi u obje ekipe, mislim da bi to Boston uzeo.

Trenutno su Csi naizgled širi, ali Ray Ray ne može pogoditi gotovo ništa (osim dvije trice u 3. noćas 8-) ), Pierce igra ozljeđen od xy, a Bass je mali. :mrgreen: Opet će morati Rondo i KG. Najbolji play i centar preostali u playoffu. 8-)
Baš me zanima kako će se Heat braniti. U načelu bi tu Boston trebao imati prednost jer Wade, Battier i LeBron trebaju braniti Ronda, Piercea i KG-a. Anthony im u obrani ne bi trebao puno značiti jer Boston ne igra puno pod košem.

I Pavlović mora dati svoj doprinos. :mrgreen: On je idealan igrač s klupe protiv ovog Heata. Može odigrati solidnu obranu i pogoditi otvorenu tricu. Nadam se da će dobiti bar jedan duži garbage time.

Koliko god ovo zvučalo glupo, jedini igrač kojeg se bojim je Haslem. Wade i LeBron će svoj doprinos dati, a Haslem je bonus za Heat. U zadnje vrijeme odlično šutira i trebat će se Kelti potruditi da ne ostaje sam. Zbog njega su pobijedili Indianu u 4. utakmici i trasirali si povratak u seriju. Da je bilo 3-1, mislim da više ne bi imali šanse.

Ja ću gledati 2., 3. i 4. utakmicu. Moram se naspavati za utorak i srijedu u školi, a onda sam slobodan.

Zapad Spursi uzimaju u 6. :D
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Murta » 02 srp 2012, 23:51

Netsi napravili trade za Joea Johnsona koji ima najgori ugovor u NBA-u, možda i najgori ugovor u sportu općenito (još ima 90 milijuna, 4 godine), i svi se naravno čude kako mogu biti toliko glupi. Evo kako:

@NetsDaily
For those of you concerned about the Joe Johnson contract, Forbes Real Time Billionaire tracker reports Prokhorov made $40.25m TODAY.

:lol: :lol:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la cruz » 12 kol 2012, 12:03

tek sam sad naletio na ovu informaciju.. übersexuell!
Službeno! Dwight Howard u Lakersima
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 12 kol 2012, 19:48

Lakersi hoće novi naslov, Superman stopama O'Neala, prvo Magic, a onda nezaboravna era u Lakersima.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la TiLe » 28 lis 2012, 09:50

"The bearded one" napustio Okc! :shock: :?
http://hangtime.blogs.nba.com/2012/10/2 ... f:nbahpt3a
Valjda nije htio produžiti ugovor.
Ide u Houston, a u Oklahomu Kevin Martin.
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Murta » 28 lis 2012, 10:15

Htio je produžiti s Thunderom, ali samo za max offer koji si ovi nisu mogli priuštiti.

Ovo zna Bill Belichick raditi kad mu igrači postanu preskupi. Jedan high risk, high reward potez.

Ja sam veliki fan Lamba, za mene je on novi Reggie Miller i nadam se da će iskoristiti priliku u Thunderu.
Murta
Sekretar
Sekretar

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Svaštara