Rondo je ovo ljeto strašno napredovao u šutu. Prije par dana sam gledao jednu usporedbu i njegov mid-range postotak je trenutno bolji od Dirkovog.
Sad je na redu Heat. Koliko god Heatu brutalno fali Bosh, da su svi zdravi u obje ekipe, mislim da bi to Boston uzeo.
Trenutno su Csi naizgled širi, ali Ray Ray ne može pogoditi gotovo ništa (osim dvije trice u 3. noćas

), Pierce igra ozljeđen od xy, a Bass je mali.

Opet će morati Rondo i KG. Najbolji play i centar preostali u playoffu.
Baš me zanima kako će se Heat braniti. U načelu bi tu Boston trebao imati prednost jer Wade, Battier i LeBron trebaju braniti Ronda, Piercea i KG-a. Anthony im u obrani ne bi trebao puno značiti jer Boston ne igra puno pod košem.
I Pavlović mora dati svoj doprinos.

On je idealan igrač s klupe protiv ovog Heata. Može odigrati solidnu obranu i pogoditi otvorenu tricu. Nadam se da će dobiti bar jedan duži garbage time.
Koliko god ovo zvučalo glupo, jedini igrač kojeg se bojim je Haslem. Wade i LeBron će svoj doprinos dati, a Haslem je bonus za Heat. U zadnje vrijeme odlično šutira i trebat će se Kelti potruditi da ne ostaje sam. Zbog njega su pobijedili Indianu u 4. utakmici i trasirali si povratak u seriju. Da je bilo 3-1, mislim da više ne bi imali šanse.
Ja ću gledati 2., 3. i 4. utakmicu. Moram se naspavati za utorak i srijedu u školi, a onda sam slobodan.
Zapad Spursi uzimaju u 6.