Rukomet

Sve i svašta...

Re: Rukomet

PostPostao/la FCB m@niac » 27 sij 2012, 19:08

nele-BHF napisao:
FCB m@niac napisao:Idu dva lika ulicom,jedan je Francuz,a drugi ide isto doma :lol:

Fazon ala : Šta ispadne kad se dogovore orlovi i ajkule? Hrvati :| Daleko najgluplji vicevi ;)

prvo. ovo opce nije vic
drugo. ionak nes skuzil, pa ti ni nebum pokusal objasniti....
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la Titan » 27 sij 2012, 19:23

Neka su cigani izgubili, o kako lijepa večer, još samo da orlovi ispadnu ;)
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la nele-BHF » 27 sij 2012, 19:34

FCB m@niac napisao:
nele-BHF napisao:
FCB m@niac napisao:Idu dva lika ulicom,jedan je Francuz,a drugi ide isto doma :lol:

Fazon ala : Šta ispadne kad se dogovore orlovi i ajkule? Hrvati :| Daleko najgluplji vicevi ;)

prvo. ovo opce nije vic
drugo. ionak nes skuzil, pa ti ni nebum pokusal objasniti....

Žanr : Glupi vicevi ;) Nemaš mi potrebe objašnjavat...
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la Red passion » 27 sij 2012, 19:45

Kako god se okrene, Hrvatskoj će biti teško. I za zlato i/ili za broncu.

SEMPER FIDELIS CROATIA!!!!!

:cool: :yeee:
Zadnja izmjena: Red passion; 27 sij 2012, 19:46; ukupno mijenjano 1 put/a.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Miki » 27 sij 2012, 19:45

In memory of Neutral napisao:Neka su cigani izgubili, o kako lijepa večer, još samo da orlovi ispadnu ;)

Vi ste iskusniji i kvalitetniji, ali kada igrate protiv nas, to se ne vidi toliko. Ipak je ovo vise od utakmice, a jos se igra na nasem terenu, tako da mislim da su sanse podjednake. Moram da kazem da je onaj vas Golac govno od covjeka. Kaze 'Nek' dodje sto vise Srba u Arenu, vise ce da placu'. Koliko ste vi samouvjereni, ja to ne razumijem. Ok, imate mnogo bolje rezultate u rukometu od nas, ali znamo kakve su nase utakmice u bilo kom sportu, i tu je pobjednik neizvjestan do kraja. A, kada sve sagledas, ovo je jedini sport u kome mozete da nam parirate i to CAK sa solidnim sansama da pobijedite. :D Salim se, ali ocekujem da dobiju Orlovi, naravno. Mada, sve je moguce. ;)
Zadnja izmjena: Miki; 27 sij 2012, 19:53; ukupno mijenjano 2 put/a.
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la Miki » 27 sij 2012, 19:48

nele-BHF napisao:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PO5dau3smnk[/youtube]

Pa ne bih se slozio. Pod br. 1 to nije vic, vec fora, a pod br. 2 naravno da ti je glupa, kad navijas za gubitnike. smile12
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la Titan » 27 sij 2012, 20:33

Miki napisao:
In memory of Neutral napisao:Neka su cigani izgubili, o kako lijepa večer, još samo da orlovi ispadnu ;)

Vi ste iskusniji i kvalitetniji, ali kada igrate protiv nas, to se ne vidi toliko. Ipak je ovo vise od utakmice, a jos se igra na nasem terenu, tako da mislim da su sanse podjednake. Moram da kazem da je onaj vas Golac govno od covjeka. Kaze 'Nek' dodje sto vise Srba u Arenu, vise ce da placu'. Koliko ste vi samouvjereni, ja to ne razumijem. Ok, imate mnogo bolje rezultate u rukometu od nas, ali znamo kakve su nase utakmice u bilo kom sportu, i tu je pobjednik neizvjestan do kraja. A, kada sve sagledas, ovo je jedini sport u kome mozete da nam parirate i to CAK sa solidnim sansama da pobijedite. :D Salim se, ali ocekujem da dobiju Orlovi, naravno. Mada, sve je moguce. ;)

Nisam ja ono što ti misliš 8-)
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la nele-BHF » 27 sij 2012, 21:31

Pu jebem ti zicer i stanića smile44 Pa daj uvedi mene pogodit ću ga sa 6 metara majku mu jebem :?
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la Titan » 27 sij 2012, 21:39

Ne mogu vjerovati da ovo Hrvati nisu dobili. Ruku na srce, objektivno imaju dosta bolju ekipu, ali ovo je onoj "susjedski" inat što sam pričao. Kao derbi , gdje nema favorita, iako sam mislio da će ih Hrvati razbiti.

U finalu navijam za Dance naravno ;)
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la nele-BHF » 27 sij 2012, 21:44

Ma neću sad ni da gledam finale :no: Jebem ti zicer jebeni smile31 Nikad neću shvatiti kako neko može promašiti kada sa 6 metara skoči na 1 metar od gola i promaši :legendo: Sjeban sam totalno . . . :roll:
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la cruz » 27 sij 2012, 22:52

drugo poluvrijeme odigrašmo katastrofalnu obranu, a oni savršenu..
uz to dodaj "zicere" i publiku koja im je i donijela pobjedu, i eto ti poraza..

idemo dalje ;)

treba španjolcima vratiti za onu sretnu pobjedu, i uzeti medalju!

ajmo kravari!
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la FCB m@niac » 28 sij 2012, 00:09

da bog da osvojimo 4. mjesto.....realno, zaslužili smo ga.....

I naravno, navijamo za Dansku!! :mrgreen:

FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la effe__sa » 28 sij 2012, 00:58

In memory of Neutral napisao:
Miki napisao:

Nisam ja ono što ti misliš 8-)

:lol: :lol: :lol: :lol:
Neutral, neutral zapiko te Miki :) :)

A na kraju Hrvatska nije izdržala pritisak, jednostavno nije bila na svom nivou, a svakako da je falio i jedan Balić na visokom nivou, cijelo ovo prvenstvo on je bio mnogo , mnogo ispod svog standardnog nivoa sa veliki takmičenja, pa i nije imao preveliku minutažu. Opet se ne može reći da i ovo nije uspjeh za Hrvatsku i postoji šansa da osvoji bronzu.
A Srbija nošena publikom odigrala odličnu utakmicu, kod njih se sve poklopilo, a sad idu na megdan zafrkanim Dancima ;)
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Miki » 28 sij 2012, 01:06

FCB m@niac napisao:da bog da osvojimo 4. mjesto.....realno, zaslužili smo ga.....

I naravno, navijamo za Dansku!! :mrgreen:

Pa za koga vi sve ne navijate? Za Nadala, za Crnogorce i za Dance. Izmijenjaste huljadu timova za koje navijate. :lol: Stvarno je lijepo vidjeti kada kmecite. :D Pa, bolan, karamo vas u svakom sportu. Da te podsjetim za fudbal davne 1999. kad smo vas izbacili u sred Maksimira iz kvalifikacija za EP u fudbalu i to kada ste zvanicno bili treci na svijetu, u kosarci vas deremo kao musa jarca, i to sve u zadnjoj sekundi (Djordjevic, Kecman, pa Rasiceva bacanja), u odbojci i ne postojite, u vaterpolu vas nekad ukenja, ali smo vam nedavno pokazali ko je gazda, u tenisu vas takodje nema, u rukometu, u kome ste mozda najjaci, dobijamo vas bez drame u zavrsnici u najvaznijoj utakmici do sada u tom sportu izmedju nase 2 reprezentacije. A, vi i dalje navijajte za protivnike Srbije. Bez uvrede, ali tesko je navijati za vjecite gubitnike. ;) Umjesto Danaca, Crnogoraca i Nadala, navijaj sa Srbiju, Srbiju i Djokovica. Utrosices manje zivaca, a i bice vise radosti, ako Bog da. Vi zivite po onoj narodnoj 'da komsiji crkne krava'. Ne valja vam to, zato i gubite. :)

Jos jedan podatak za one koji misle da je Hrvatska bolja od Srbije u rukometu.
Na EP i SP smo od 1996-2012 odigrali 6 utakmica, u kojima Srbija ima skor od 4 pobjede, 1 remija i 1 poraza uz gol razliku 164:139. Dobili ste nas samo 2006. kad ste bili aktuelni olimpijski šampioni. Još više, od vrhunskih reprezentacija najbolji skor Srbija ima upravo protiv Hrvatske. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la FCB m@niac » 28 sij 2012, 02:40

Miki napisao:Pa za koga vi sve ne navijate? Za Nadala, za Crnogorce i za Dance. Izmijenjaste huljadu timova za koje navijate. :lol: Stvarno je lijepo vidjeti kada kmecite. :D Pa, bolan, karamo vas u svakom sportu. Da te podsjetim za fudbal davne 1999. kad smo vas izbacili u sred Maksimira iz kvalifikacija za EP u fudbalu i to kada ste zvanicno bili treci na svijetu, u kosarci vas deremo kao musa jarca, i to sve u zadnjoj sekundi (Djordjevic, Kecman, pa Rasiceva bacanja), u odbojci i ne postojite, u vaterpolu vas nekad ukenja, ali smo vam nedavno pokazali ko je gazda, u tenisu vas takodje nema, u rukometu, u kome ste mozda najjaci, dobijamo vas bez drame u zavrsnici u najvaznijoj utakmici do sada u tom sportu izmedju nase 2 reprezentacije. A, vi i dalje navijajte za protivnike Srbije. Bez uvrede, ali tesko je navijati za vjecite gubitnike. ;) Umjesto Danaca, Crnogoraca i Nadala, navijaj sa Srbiju, Srbiju i Djokovica. Utrosices manje zivaca, a i bice vise radosti, ako Bog da. Vi zivite po onoj narodnoj 'da komsiji crkne krava'. Ne valja vam to, zato i gubite. :)

Jos jedan podatak za one koji misle da je Hrvatska bolja od Srbije u rukometu.
Na EP i SP smo od 1996-2012 odigrali 6 utakmica, u kojima Srbija ima skor od 4 pobjede, 1 remija i 1 poraza uz gol razliku 164:139. Dobili ste nas samo 2006. kad ste bili aktuelni olimpijski šampioni. Još više, od vrhunskih reprezentacija najbolji skor Srbija ima upravo protiv Hrvatske. :bravo:

ovako......posto me citiras, sad cu ti reci kakve su stvari.......

1. ovo je cro bayern forum... ;) zato se nema kurčenja osim ako si hrvat ;)

2.govorit da su srbi bolji od hrvata u svakom sportu je toliko glupo, nisko, nerealno i pokazuje koliko je srbija ubiti jedna velika SELENDRA puna seljaka i neinteligentnih čobana. Bolji smo od vas u svakom, ali svakom najmanjem detalju bilo čega, pa tako i sporta. Ja neznam što bi ti miki sad htio da ja kažem; "pa da, srbija je pobjedila, ja sad moram navijati za njih.juhu"....pa daj se malo zapitaj zasto cemo svi mi navijat uvjek protiv vas...ali UVJEK cemo biti na strani vašeg protivnika i kolko god se zele međusobno pomiriti hrvati i srbi, nemoze se izbrisati neke stvari i uvjek cemo vas smatrati određenom prijetnjom i s određenom dozom mržnje ......onaj ko kaže da nije tako LAŽE!
- ovo kaj sam ja reko sad je općepoznato....al moro sam mikiju objasnit zasto cemo u nedjelju svi mi navijat za Dance!
i zato kolega forumaš, ovakvim postom nemas preveliku buducnost na forumu i nadam se da sam bio dovoljno jasan.

FCB m@niac
Tazmanian Devil

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Svaštara