Liga fan klubova

Sve i svašta...

Liga fan klubova

PostPostao/la Asr_cro » 07 ruj 2012, 18:50

pozdrav!
ne znam gdje da ovo stavim pa cu ovdje, vi premjestite po potrebi.

Uglavnom, tu sam u ime Rominih navijaca u hrvatskoj. Zeljeli bismo organizirati ligu(ne turnir)
fan klubova pa ovim putem pozivamo i vas. Liga bi startala oko 1.11. kotizacija bi
bila izmedu 1000-2000kn(100 do 200 po igracu), ovisno o broju prijavljenih ekipa, vise ekipa=veca kotizacija=vise utakmica.
Liga bi se igrala na zagrebackom velesajmu vikendom i posto nam je to prva liga koju organiziramo, igrala bi se jednokruzno pa
mozemo jos jednu napravit na proljece,a od iduce godine cijelu ligu dvokruzno. nakon
lige bi se igrao i kup na ispadanje, ali to ce se odigrat u jednom danu jer sumnjam
da ce ukupno bit vise od 10 ekipa.
na kraju lige ce bit i nekakvih nagrada za najbolje momcadi i pojedince.

jos smo u fazi ispitivanja ekipa,ali vec smo 100% sigurni MI, man utd, arsenal i vrlo vjerojatno liverpool.

eto vi se sad odlucit kroz 2,3 tjedna tako da mi mozemo s vlasnikom terena konkretno dogovorit termine.

ako imate dodatnih pitanja, slobodno pitajte.

lp
Asr_cro

Re: Liga fan klubova

PostPostao/la Asr_cro » 08 ruj 2012, 10:49

ma ovdje ce bit max 10 klubova. realno da ce bit 6-8 tako da nema neke potrebe readit 2 skupine po 4 pa polufinale itd. :)
Asr_cro

PostPostao/la cruz » 10 ruj 2012, 08:26

LuctL napisao:P.S. Cruz, hebem te u usta što nisi sredio taj posao u ZG-u. Pariš mi ovako kao vrhunski tehničar. :mrgreen:

hahaha loša procjena kolega, ja sam ti onaj tip koji kuži igru ali je sa tehnikom na Vi :oops: zato sam uvijek igro kao štoper, zadnji vezni ili desni bek. :mrgreen: zato i jesam prešao na košarku u 7. razredu, skauti su mi na vrijeme rekli: mrršš :hehe:

što se tiče ove ideje, mislim, svaka čast ali previše nas ima koji nismo u zg, tako da - iskombinirajte se i nemojte nas brukat :D
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la The Scarface » 13 ruj 2012, 01:24

Bilo bi dobro da se uopće skupimo za upoznat se.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 13 ruj 2012, 05:56

Nisam zainteresiran, kao što vidiš Luctl, samo si nas uspio 4 nabrojati!

No moj glavni problem je debljina, pa mi se neda više igrat nogomet....
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Murta » 13 ruj 2012, 07:44

Ja dugo nisam bil u ovak dobroj formi, ali ja loše igram. :mrgreen: Zato se ne prijavljujem na takve nogometne događaje.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Asr_cro » 13 ruj 2012, 15:49

ma ajde ko da je bitno kako ko igra. bitno je da se druzimo i zabavljamo.
kad bi se vas tu 3,4 skupilo, kladim se da bi nasli jos barem 3,4 igraca. pa sigurno imate kontakt od nekog clana sto navija za bayern ili recimo nekog priajtelja koji navija za bayern,a nije nuzno na forumu
Asr_cro

Vrati se na: Svaštara