ivan napisao:A šta kad izbaciš PSG, City, Real i onda od govneta talijanskog spušiš finale
anton 1983 napisao:ivan napisao:A šta kad izbaciš PSG, City, Real i onda od govneta talijanskog spušiš finale
Ali zašto copraš!!!
ivan napisao:E jbg da je ostavio najjaču momčad i zabio im 10 golova onda bi bilo vidi govno iživljava se na protivniku i omalovažava.
Ko te ne voli uvijek ti nađe neku zamjerku![]()
Penal smijurija, Halland samo odbijance zabio. Ali na RB ne vrijedi trošiti riječi. Teški raspad sistema
anton 1983 napisao:Al decki moji ak mene jučer nije šlagieralo!
Onak pocnu ti "bitne" stvari bit vazne u zivotu; zena, deca, poso, ghnoooj i tak izgubis trag necega sto je u tebi stvaralo žar i onu pravu želju za uzjebitisom...
Ja sam živio za wichtige punkte i trenutke kad smo satrali Seriu Ghnoj i sve sto ima veze sa talijanskim smečem! I nekako ta Seria Ghnoj propala, nekako ja u glavi otiso u nekom drugom totalno dosadnom i debilnom smjeru, jebiga godine. "Oce to od toga!"
Kad ono jucer slusam ja vijesti i dode tekma i report Totenham gegen AC Ghnoooj i njihov trener milana PederGnjoli izjavi ni više ni manje:
SERIA A SE VRAČA!!!
Majku ti jebem ak nisam u tom trenutku skočio do plafona, izvadio šal iz ormara, iso trazit broj od Hoennessa, reko BTJ ovi su se uzjebali daj lovu kome god treba od Hamburga do munčengladbacha pa sve do hanse GnojŠtoka!!!
Znači ima da izvučemo AC Bailand i da ih streno 8: 2 na agregate i to na nacin da u prvoj tekmi oni vode 2:0 do 88. Minute!
Majku ti tvoju žabarsku! Govno se vrača zbog ždrijeba a ne Searia Ghnoj! Ma ciganima čim daš palac odma ti pršut i maslinovo ulje pojedu, al do drofte!
I onda se sjetiš
ivan napisao:Ma uvijek bolje igrat s jakim protivnicima. Ako prođeš super, ako ispadneš barem ti neće bit krivo kao prošle godine od mrtvog Villareala
Baš sam nedavno gledao nešto i realno nismo od tako slabijih ekipa ispali još od tamo 2011. kad nas je Inter izbacio. I to uvjetno rečeno "slabija ekipa", iako mi vjerojatno jesmo bili favoriti ipak.
Vrati se na: Ostala nogometna natjecanja
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost