Igrači se trebaju i 2 puna mjeseca isključiti od nogometa, a ne igrati milijardu utakmica, a u to spadaju i one utakmice u Americi, Kini, Audi Cup itd.
Najbolje otkazati. Treba napomenuti kako Europljani nakon pitaj Boga koliko vremena igraju 2 top natjecanja godinu za godinom jer uvijek igra svake 2 godine Euro pa SP pa opet Euro i tako i tako non-stop.
Hm... koliko ce EtH " unistiti " Ajax u smislu odlaska strucnog kadra ?
Ne znam, ostaje za vidjeti kako ce se Schreuder " snaci ", bit ce mu tesko. Dvojicu igraca su vec izgubili, "zamjene" su spremne no opet... da li je Schreuder "kalibar" za takav klub ?.... bit ce tesko.
EDIT.
Vidim Regeer i Hlynsson potpisali nove ugovore....
Da vodim Leverkusen, Wolfsburg ili Frankufrt, prije par mjeseci bi mi Anel Ahmedhodžić iz Sheffielda bio jako zanimljiv igrač. Moderan, fizički stoper koji zna igrat nogomet i vjerojatno bi bio dohvatljiv za normalnu cijenu. Sad je "šteta" što su ušli u MUPL pa vjerojatno nije dostupan.
Sad čekamo da zabije ili sjebe gol nakon moje pohvale.
Inače da se nadovežem na Sosu ovdje... Sven Mislintat je od 3-4. mjeseca ove godine novi sportski direktor Ajaxa.
Ne čude dolasci 3 Hrvata u Ajax što sam ja samo u FM-u obožavao raditi. Potpis Nijemca se vidi, samo ostaje vidjeti hoće li uspjeti Nijemac kao nova ideja Nizozemaca da nekako probaju vratiti sve ono u klubu u eri Ten Haga.
Tko bi rekao da će Eredivisie okrenuti se Hrvatima, još Ivanušec u Feyenoord.
Nije dugo trajalo, a Hrvati unazad 2-3 mjeseca uskokodakali kako Srbi imaju klub u LP i što već ne. Sada neće ni riječ reći na ovaj pad i katastrofu "jer to nije zanimljivo" za pisati jer trava ipak nije zelenija s druge strane.
Dinamo je jako gadno zaronio u zadnjih godinu i pol dana, a ostali hrvatski klubovi već 4 godine ne znaju za ništa u euro kupovima. Moj Osijek zadnje što pamti je 2018. godina kada je to još nešto vrijedilo u pretkolima. Svake iduće godine već u 8. mjesecu je kampanja bila gotova u 2. pretkolu EL i sada KL.
Vidno je samo kako je to nekakav trend u Europi. Ako ste primjetili, Basel je na začelju tablice a prošle sezone polufinale u Europi. Ajax u krizi rezultata i igara kakvu ne pamti 50-60 godina, Lyon isto u Ligue 1 na začelju tablice iako taj klub već 13 godina ne igra nikakvu bitnu ulogu u francuskom prvenstvu spram svojih zlatnih 2000-ih.
To nisu klubovi nikako za baciti no prolaze kroz turbulentna i olujna razdoblja.