Cole Palmer je sve ono što je Kai Havertz htio biti u Engleskoj. Obojica su 189 cm visoki, obojica su ljevaci, samo je Havertz potpuno zakržljao u razvoju nakon B04 i Arteta je očito htio da taj potencijal i talent vrati na prave staze. S druge strane, Palmer je od prvog dana u Cityju pokazao u kojem smjeru želi ići i to je onda u Chelseaju pokazao gdje je našao mjesto u udarnoj postavi.
Guardiola ga u onakvom golemom kadru nije mogao staviti i razvijati non-stop i zato ga je pustio iako ga je htio zadržati. De Bruyne je i dalje u klubu i nije bilo vremena za mladog igrača da zuji u razvojnim godinama. Ovako je Englezu olakšao život.
Haaland je ove sezone odlučio da krene stopama pretprošle sezone. Sve mu ide odlično gledajući brojeve za napadača osim jedne stvari... ono što Norvežanin zasad u karijeri ne može je zabijati u derbijima i velikim klubovima. Tu ni u Njemačkoj ni u Engleskoj mu ne ide, a ni u LP. Mnogi ga rugaju i već godinu i pol dana drže za onu stvar kako je igrač za male utakmice, rekao bih nešto ko Gonzalo Higuain osim što ovaj nije teški promašivač i potrošač lopti, debela nadogradnja.
anton 1983 napisao:Al ja sam tek sad skuzio da je Napoli Lilleu platio 75 milja za njega. Pa nije niti cudo kaj se govorilo da bi bio 100 plis. I lik sad sjebe odlazak u Saudisku Arabiju (kao Coman) i sad ce ga Napoli tribinirat.
A vec doveli Lukakua kao zamjenu.
Nisam ni ja znao. To onda objašnjava zašto je De Laurentis zadnja 2 ljeta tražio opet nerealnih 150 milijuna € za njega,
Problem Napoliju će biti njegova primanja pored Lukakua, a gdje još jer potonji je isto teški panj po pitanju karaktera.
Ugl, od Napolija ionako nisam nikad očekivao čuda kada Sarri onih godina nije baš ništa izveo u LP dok je bio na vrhuncu i pored Juventusa nije osvajao prvenstva.