Lige 5 - La Liga / Premier League / Serie A / Ligue 1

Ostale lige i kupovi diljem svijeta...

Re: Lige 5 - La Liga / Premier League / Serie A / Ligue 1

PostPostao/la Murta » 15 ruj 2025, 22:44

Otišao je u najbolju momčad za svoj nogomet, u momčad u kojoj nema puno striktnih napadačkih pozicija, nego se napad bazira na ulogama i sposobnostima. Ako ne može uspjet u Liverpoolu, onda sigurno ne može niti u Cityju, niti u Bayernu, niti u Realu, niti u PSG-u...
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la doro » 16 ruj 2025, 10:42

Tako je s tim da mislim da bi mu u Bayernu bilo još teže.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 16 ruj 2025, 20:10

Dobio je što je htio. Generacijski je talent, budući mega-giga igrač, takve su prognoze. Nama ostaje vidjeti hoće li se to dogoditi ili će ponoviti transfere Wernera i Havertza u Chelsea.

Ni jedan ni drugi do danas nisu se oporavili od tog prelaska u ljeto/jesen 2020, jedan u potpuonsti, a drugi ipak pokušava svim silama postati veći nego što je ikad bio. :)
Arteta je makar našao ako ne vanserijskog onda dosta dobrog igrača za rotaciju i širinu. Statistika mu čak nije ni loša u oba engleska kluba, ali se od njega ipak očekuje žestoko razaranje, a ne ono na 9-tki kada se blamira svako malo. :D
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 17 ruj 2025, 15:58

Bild: José Mourinho steht vor einem Wechsel zu Benfica

Koliko se secam Murta je imao pitanje u Poteri vezano za ovu kombinaciju trener/klub?
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 17 ruj 2025, 17:47

Bruno Lage ya no es técnico del Benfica. Fue después de la derrota del equipo portugués en Champions ante el Qarabag anoche. El presidente Rui Costa se reunió con el entrenador y de mutuo acuerdo decidieron rescindir el contrato. El portugués no sobrevivió a su debut con Las Águilas en la Champions esta temporada, tan solo un año después de llegar al puesto para sustituir a Roger Schmidt.

El Benfica ya tiene sustituto: José Mourinho. El afamado técnico lleva días en conversaciócones con Rui Costa y la directiva. El acuerdo, ya concretado por ambas partes, se hará oficial en las próximas horas. Mourinho, tan solo unos días después de ser despedido del Fenerbahçe, vuelve a los banquillos y por todo lo alto, dirigiendo a un equipo Champions.

De Oporto a Lisboa

El sábado, José Mourinho estuvo presente en las gradas de O Dragao, para el enfrentamiento entre el Oporto y el Nacional, y se llevó una fuerte ovación del público allí presente cuando se imagen se vio por las cámaras, tanto que Mourinho tuvo que levantarse y saludar. Los Dragones fueron el club con el que consiguió sus primeros logros el técnico portugués.

A u subotu bio na stadionu Porta i doživio snažne ovacije kada su ga kamere prikazale. :mrgreen: :mrgreen:

Znači opet je postao trener Benfice. Sada mu želim samo da mu se ne ponovi ono što mu se dogodilo prije 25 godina u istom klubu. :) No onda mu se sve okrenulo kroz naredne 2 godine od otkaza. Ovaj put se to ipak neće dogoditi kao onda s Portom.

Schmidt nije dugo trajao, a još manje Bruno Lage.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Murta » 17 ruj 2025, 19:36

melodyne napisao:
Bild: José Mourinho steht vor einem Wechsel zu Benfica

Koliko se secam Murta je imao pitanje u Poteri vezano za ovu kombinaciju trener/klub?

Isuse koji throwback, na to sam zaboravio, kako se ti toga sjećaš :shock: . Mislim da je pitanje bilo koga od Porta, Benfice i Sportinga nije trenirao i odgovor je Sporting.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la melodyne » 18 ruj 2025, 11:07

:haha: Eto ostalo mi u secanju. :D Znam da je nesto za Mourinha i Benficu ne znam koji su detalji. Gledao sam tu epizodu uzivo cak sam i ostavio komentar! :bravo:
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 21 ruj 2025, 16:55

Woltesmeće najgore ocjenjeni igrač utakmice Bournemouth - Newcastle na Sofi. :mrgreen: :mrgreen:

Roma na Olimpicu danas uspjela slaviti s 0:1 iako je imala dosta sreće.

Commerical United jučer savladao moćnog "svjetskog prvaka" Chelseaja. Liverpool opet se provlači na sreću i na Anfieldu je savladao gradske rivale Everton.

Mbappé i Kane su 2 najbolja igrača na svijetu trenutno. U kakvoj je Francuz formi to je jednostavno bolesno! :bravo:

Valencia uspjela doma sinoć protiv Athletica odigrati dosta dobru utakmicu i uzeti 3 boda Baskima.

Trenutno gledam Arsenal - Man City i Haaland ko tenk sjurio se i zabio za 0:1 u 10. minuti. Arsenal jednostavno ne može razoriti jake momčadi kada treba.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Axe » 21 ruj 2025, 22:28

Neke stvari se polako kristalisu i oblikuju trenutno najbolje ekipe te prve favorite za ovosezonski usati trofej.

U Njemačkoj je Bayern poput Lamborghinija koji se utrkuje sa Teslom, isključujući Dortmund koji je malo naprednija verzija Tesle i ima par konja vise do malog servisa oko nove godine kada će zbog nekvalitetnog kadra početi padati.

Engleska bi ponovo mogla biti Liverpoolova dok u drugom redu vrebaju City i Arsenal. Iako City nema bajan start, mislim da će oni ipak vrlo lako da se vrate. Licno očekujem ove tri ekipe na prve tri pozicije. Chelsea i United uprkos pojačanjima teško mogu do vrha. Tottenham je uvijek nedorečen.

U Spaniji ništa novo, Barca i Real gaze sve pred sobom, malo uz pomoć sudija, malo na individualni kvalitet.
Flickova Barca igra lijep nogomet.

Italijani bi mogli biti najzanimljiviji, kao i prošle sezone pa tako da očekujem mrtvu trku za titulu nekoliko ekipa. Juve je jako ranjiv iako su dosta pojačali ofanzivu, mislim da im je Tudor najveća mana. Nekako mislim da će Milan da se istakne u svemu ovome, nekako rasterećeno igraju. Modrić im je povezao cijeli sistem. Napoli će teško izdržati na vise frontova dok će Inter ponovo biti dobar na iskustvo. Skoro ista ekipa u nazad nekoliko godina.
Roma bi mogla biti iznenadjenje, Como isto.
U Europi ne očekujem ništa niti od jedne ekipe, čak štavise, mislim da će vrlo brzo letjeti svi iz LP-a.
Axe
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Axe » 22 ruj 2025, 22:41

https://x.com/iMiaSanMia/status/1970239044706803969
Axe
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 23 ruj 2025, 12:45

Ne znsm kak bi uopce komentirao Ousumane Dembelea
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 05 lis 2025, 11:17

Slot je već postao prevara uvijek prepotentnim Loserfullovcima. Premalo cijene čovjeka koji im je donio drugu PL ikad.

Puno se priča od svih, analizira, nema više ravnoteže od prošle sezone, igrači neki ne igraju uloge kakve su igrali prošle sezone već neku drugu(Gravenberch), naravno da Trent im mora faliti, a evo sada i nekoga da kaže ono što sam očekivao jednom da će doći:

https://x.com/iMiaSanMia/status/1974765738511471035

Po ovome, dobrano smo dobili s njime nakon Ribéryja jer defenzivna igra je bila i ostala najvažnija, čak i ako si napadačka velesila. Kane je novi Mandžukić, prva linija obrane i igra svugdje.

Díaz je baš ono što nam je trebalo zadnjih 7 godina.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 05 lis 2025, 11:49

Red passion napisao:
Díaz je baš ono što nam je trebalo zadnjih 7 godina.

A lik preskup i bacili nam muda pod bubrege :haha:

Bilo kako bilo meni Slot nije jasTan sto je on s ovim kupovinama htio postic i promjeniti. Naravno da im fali Diaz, ali on je nes htio cim je kupovo Wirtza, Etikitea i Isaka. No to sto je htio meni nije jasTno. Sve je upucivalo na bozicno drvce il tak nes, ali ja to ne vidim.
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 05 lis 2025, 20:19

https://x.com/FabrizioRomano/status/1974852016657838371

Lijep početak Woltesmeća. Isakov odlazak zasad se ne osjeti.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 26 lis 2025, 18:14

Liverpool jučer upisao i 4. uzastopni poraz u prvenstvu nakon prvih 5 uzastopnih pobjeda u sezoni, a Chelsea je doma nakon 1:0 okrenut na 1:2 od Sunderlanda.

Manchester United nije izgubio 4. uzastopnu utakmicu na Old Traffordu od Brighton and Hovea jer bi ovi postali prvi u povijesti koji bi to izveli, a nisu već su slavili 4:2 nakon 3:0 vodstva i drame pred kraj da je pobjeda visila.

Danas Arsenal odradio Crystal Palace doma s 1:0 dok je Aston Villa nastavila pobjednički niz i doma slavila protiv Manchester Cityja.

Tottenham prošlo kolo izgubio upravo od Aston Ville u naletu, a trenutno u Liverpoolu vodi 0:1 protiv Evertona.

Zanimljivo kolo, a na tablici golema gužva između 1. i 11. mjesta - samo 9 bodova razmaka što uopće nije velika razlika, no 9. kolo je. Tamo krajem siječnja će tablica biti super uzbudljiva i znatno više iskristalizirana. :)
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Ostala nogometna natjecanja