Svjetsko prvenstvo 2026. USA-México-Kanada

Ostale lige i kupovi diljem svijeta...

Re: Svjetsko prvenstvo 2026. USA-México-Kanada

PostPostao/la doro » 24 lip 2026, 11:13

anton 1983 napisao:Kaj ne znate da je ilegalno da svabi igraju u formaciji 4 3 3...

Bome dekretom :mrgreen:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la ivan » 24 lip 2026, 18:41

Očajno izdanje hrvatske i teško je očekivat išta osim debakla u prvoj rundi knockout faze. Ako se dođe do tamo uopće.

Ne znam koga bih uopće izdvojio da je dobar. Baturina i Livaković
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 24 lip 2026, 19:31

ivan napisao:Očajno izdanje hrvatske i teško je očekivat išta osim debakla u prvoj rundi knockout faze. Ako se dođe do tamo uopće.

Ne znam koga bih uopće izdvojio da je dobar. Baturina i Livaković

Livakovic i Baturina ostali srot j polusrot.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 24 lip 2026, 19:32

cruz napisao:E moj Nagelšrot... Kimmich desni bek :doh: ko da ferrarija koristiš za samo kruzanje 16 km/h po javnoj garaži :lol:

takvog igrača MORAŠ stavit kao focal point cijele igre.
Ne zanima me dal imaš desnog beka ili ne, stvori ga! ...ko Löw Howedesa pa uzeo SP.

Da Dojčland igra 4-3-3 takoreć, ne bi igra možda bila najljepša ali bi (bar po meni) mogli imati šanse čak do kraja da dođu.

Neuer
Brown - Tah - Rüdiger - Raum
Nmecha - Kimmich - Pavlović
Wirtz - Undav - Musiala

Znam da serem ali znam da bolje znam od izbornika :haha:

Lothar Matthäus predlaže veliku promjenu u njemačkoj reprezentaciji: Joshua Kimmich iz obrane u vezni red.

Njemački rekorder po broju nastupa za reprezentaciju smatra da Deniz Undav i Felix Nmecha na ovom turniru idu prema statusu svjetskih zvijezda, ali je i dalje oprezan kada su u pitanju njemačke šanse.

Razlog je jasan: protiv jačih suparnika u završnoj fazi turnira Njemačka će se morati dodatno podići.

Matthäus posebno vidi problem na desnoj strani obrane. Kimmich je protiv Obale Bjelokosti imao poteškoća s brzinom Yana Diomandea, a kako kaže Matthäus, Kimmich tijekom turnira neće postati brži, dok će protivnici biti sve opasniji. Posebno je spomenuo mogući ogled s Francuskom i Kylianom Mbappéom.

Zato predlaže rješenje: brzi Nathaniel Brown mogao bi igrati desnog beka, David Raum lijevog, a Kimmich bi se iz zadnje linije pomaknuo u vezni red uz Nmechu.

Matthäus smatra da bi to imalo još jednu prednost: Kimmich bi u sredini terena mogao imati puno veći utjecaj na njemačku igru.

Naravno, zadnju riječ ima Julian Nagelsmann. Ali rasprava je otvorena: treba li Njemačka zbog brzih protivnika vratiti Kimmicha u vezni.

Reci mu jos Lothar da 433 :mrgreen:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Miki » 25 lip 2026, 22:02

Slaba igra Njemačke. Umjesto da podizu formu, oni igraju sve gore. Ne snam sta treba da se desi da Undav pocne u spicu prije Haverca?!

Tvrdoglav trener. Bezidejna i spora igra. Pavlovic los, oduzeli mu vise puta loptu na sredini terena. Nmeca isto slab. Sa ovakvim pristupom bolje da ne izlaze na teren u eventualnom duelu u 1/8 finala sa francuskim azdajama.
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la doro » 25 lip 2026, 23:02

Nemcha dignut u nebo danas najlosiji igrac skrivio gol i zamalo jos jedan,Povlovic isto los,Havertu igrac manje prestatican,Kimmich se muci na beku.
Danas jedino Wirtz bio dobar al malo petljo u zavrsnici.

Ok nije vazna tekma medjutim nit si stavio najbolju poetavu nit najgoru i onda izgubio.Neka mozda i shvati tuljan nesto dobar poraz.

Ekvador zasluzio prolaz.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 26 lip 2026, 06:37

Morocco gegen Niskozemska. Bas steta kaj vec sad jedan bude ispal. A idu na pobjednika Kanade i Juzne Afrike. Koji govnarski zdrijeb.
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 26 lip 2026, 08:24

Vidit ćemo kako će švabe od sada pristupiti. Nisam sinoć gledo tekmu ali vidim po sažetku da je bila "siromašna" s njihove strane.

Ne sviđa mi se nikako repka s Nagelsmannom. Nešto fali jednostavno.

Također, Kimmich na beku, to je meni neshvatljivo. To je ko da Vitinhu staviš na beka jer nemaš beka. Ne ide i ne ide.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 26 lip 2026, 08:30

Ja kad sam vidio sastav koji je jučer izaš na teren, niš mi nije bilo jasTno... Prošli skupinu kao prvi i nema nekih zamjena i odmaranja igrača. Baš čudno. Ne gajim nade da će neš uspjet napraviti, a i da bi uspjeli barem jedan od dvojca Musiala / Wirtz mora bit u brutalnoj formi i razarat, a to sada definitivno nije slučaj...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 26 lip 2026, 11:23

Postoje ekipe koje su kreativne i organizirane.
A postoje ekipe koje su defanzivno organizirane i čvrste, bez neke kreativnosti.

Švabe, nisu sad nešto top top organizirani niti su pokazale kreativnost.

Imaš jednog igrača koji je i playmaker i iskusan i sve drži po kontrolom u Bayernu. Njegovo ime je Joshua Kimmich, najbolji igrač repke. I ti ga stavljaš na beka. Ajmo runda aplauza.

cruz napisao:To je ko da Vitinhu staviš na beka jer nemaš beka.

Pošto Nagelsmann ima ego do nebesa, nema šanse da napravi tu izmjenu, pravdat će se kao i uoči ekvadora "neću rotirat jer ekipa treba ZUSAMMENWACHSEN."

A on je taj koji je dvije godine mijenjao 30 igrača i nije stvorio uadrnu momčad i prepoznatljivu igru; koji je promijenio golmana pred sami turnir, koji forsira najboljeg igrača van pozicije, a kad mu je bio klupski trener sve se vrtilo oko istog tog igrača u sredini.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 26 lip 2026, 15:52

Lik je sve sano ne trener za repku,kad su njega izabrali umro sam od smijeha,nema karizmu,iskustvo,godine i bezlican a taktika mu pimplanjw i ego do bola.

Juc3r htio dobit,poatava losa,igraci stali i bez volje,Pavlovic i Nemcha ko amateri jucer,Neuer spava teski kiks gol a napred Harvetz spi,jos dodas Musialu i Wirtza van forme sve jasno.

Samo 443 moze ovu ekipu dalje navuc i da Kimmich u sredinu a bekovi Raum i Brown desno to reko i Lothar,Undav u spicu jer je energican i sane van.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 26 lip 2026, 15:56

anton 1983 napisao:Morocco gegen Niskozemska. Bas steta kaj vec sad jedan bude ispal. A idu na pobjednika Kanade i Juzne Afrike. Koji govnarski zdrijeb.

Steta obje fine repke sa dobrim nogacem.Inace neki lik koji pogoduo prvake zadnja 3 prvenstva reko da budu Niskozemci prvaci.Po meni su favorit protiv prikupljenih marokanaca
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 26 lip 2026, 21:39

Kad vec znano da JN nebu igro 433 nek bar ovo postavi.

Undav

Musiala-Havertz-Wirtz

Nemcha-Kimmich

Raum-Rudiger-Tah-Brown

Neuer

Garantirano budu bolji 30-40%
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 27 lip 2026, 06:24

Koda je bitno kad u 1/8 finalu idu doma....
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la melodyne » 27 lip 2026, 09:48

https://x.com/iMiaSanMia/status/2070709079908000044
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Ostala nogometna natjecanja