Miki napisao:Panda, ne pravi se naivan. Koliko znam, vecina najjacih evropskih klubova posluje u minusu i trose vise nego sto zarade, pogotovo ovi instant klubovi (City, PSG, Chelsea), sto se direktno kosi sa pravilima FFP-a, ali naravno da ce se razliciti arsini primjenjivati na najjace i one slabije klubove. Tako je uvijek bilo i bice.
A k'o to točno osim Shittya / PSGa / Čelskog toliko posluje u minusu ?
Čak se niti Čelski više nemože ubrojiti u to društvance
Miki napisao:Ti si upravo sada iznio Platinijev nacin razmisljanja. Ako vec primjenjujes FFP, neka pred sudom svi budu ravnopravni kao sto bi i trebalo biti da je sve regularno, ali posto nije, jbg. Sama FIFA treba sebe da suspenduje zbog dodjeljivanja SP Kataru.
E vidiš, to bi tek bilo glupo. Kršenja pravila nisu ista, pa nemogu niti kazne biti iste.
To je kao da kažeš da istu kaznu trebaju dobiti tip koji je ukrao žvake u dućanu i tip koji je nekoga ubio na cesti.
Mislim nemoj me krivo shvatiti, nemam ja ništa protiv Zvezde. Dapače, poslije Hajduka jedan od dražih klubova sa ovih prostora (imam čak himnu Zvezdinu na mobitelu
Ali njihovo ne plaćanje igrača i apsolutna katastrofa u vodstvu kluba se nemože niti usporediti sa onime što rade City / PSG.
width="960"