Chelsea_CBH napisao:Treba mi jedna informacija. Da li je istina da većina Bayernovih navijača druka za Barcelonu inače pored Bayerna naravno i ako je to istina zašto je to tako? Taj fenomen nikako da do kraja skontam.

The Scarface napisao:Chelsea_CBH napisao:Treba mi jedna informacija. Da li je istina da većina Bayernovih navijača druka za Barcelonu inače pored Bayerna naravno i ako je to istina zašto je to tako? Taj fenomen nikako da do kraja skontam.
Mrze se :
manU
Real
Milan
Juve
Ostaje jedino Barca koja je donekle simpatična. U mom slučaju sam za njih jer sam protiv Reala. Za Inter jer sam protiv Milana i Juvea, za sve engleze osim Manchestera.
The Scarface napisao:Chelsea_CBH napisao:Treba mi jedna informacija. Da li je istina da većina Bayernovih navijača druka za Barcelonu inače pored Bayerna naravno i ako je to istina zašto je to tako? Taj fenomen nikako da do kraja skontam.
Mrze se :
Man U
Real
Milan
Juve
Ostaje jedino Barca koja je donekle simpatična. U mom slučaju sam za njih jer sam protiv Reala. Za Inter jer sam protiv Milana i Juvea, za sve engleze osim Manchestera.

Murta napisao:Koliko se god vi meni smijali, ali ja sam u Engleskoj Wiganov simpatizer.

Chelsea_CBH napisao:Treba mi jedna informacija. Da li je istina da većina Bayernovih navijača druka za Barcelonu inače pored Bayerna naravno i ako je to istina zašto je to tako? Taj fenomen nikako da do kraja skontam.

normala napisao:
Zato što igraju daleko najbolji fudbal sa dosta dodavanja, lijepih poteza i akcija! Koncepcija Barcine igre je slična Bayernovoj jer se bazira na posjedu i što više dodavanja. Za razliku od Bayerna, Barca to radi mnogo bolje jer imaju dva najbolja veznjaka na svijetu. Zato što u prvoj postavi imaju čak 8 igrača iz vlastite omladinske škole. Bayern kao i Barca forsira igrače iz omladinskog pogona. Barca ima najbolju omladinsku školu. Svake sezone izbace nekog novog perspektivnog igrača (Krkić, Pedro, Busquets, Jeffren). Thiago Alcantara bi trebao biti sljedeći. Za njega kažu da je novi Xavi. Zato što imaju gospodina na klupi koji je prošao cijelu omladinsku školu Barcelone i koji je za prvi tim igrao 11 sezona. Pep zna kako klub diše. Zato što imaju skraćenicu FCB.Zato što su najbolji sportski kolektiv na svijetu (fudbal, rukomet, košarka, odbojka, vaterpolo). Pratim fudbal dugo i gledao sam dosta dobrih timova, ali sadašnja Barcelona je po meni najbolja ekipa svih vremena. U Primeri su dali najviše golova i primili najmanje. Kompletna su ekipa. Igraju dobru odbranu, imaju dobar vezni red, a o napadu ne treba trošiti riječi. Njihova igra je savršenstvo. Totalni fudbal
nele-BHF napisao:Ma serem se ja na Barcinu igruPočinju mi i oni biti odvratni.

Vrati se na: Ostala nogometna natjecanja
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost