Lige 5 - La Liga / Premier League / Serie A / Ligue 1

Ostale lige i kupovi diljem svijeta...

Re: Španjolska Primera

PostPostao/la CroCHEF » 08 sij 2011, 20:20

Micho zabio za 1:0
na kraju zavrsilo 1:1 protiv bilbaa
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Chelsea_CBH » 19 sij 2011, 14:18

Treba mi jedna informacija. Da li je istina da većina Bayernovih navijača druka za Barcelonu inače pored Bayerna naravno i ako je to istina zašto je to tako? Taj fenomen nikako da do kraja skontam.
Chelsea_CBH

PostPostao/la cruz » 19 sij 2011, 14:26

ja sam jedan od tih! odavno! Barca mi je odmah nakon Bayerna najdraži klub, ito ne tek od dolaska Ronaldinha... da se razumijemo ;) ja sam počeo navijati za njih kad je debeli Ronaldo stigao... odmah sam zbavio onaj Kappin dres od Barce :lol: extra!
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la The Scarface » 19 sij 2011, 16:01

Chelsea_CBH napisao:Treba mi jedna informacija. Da li je istina da većina Bayernovih navijača druka za Barcelonu inače pored Bayerna naravno i ako je to istina zašto je to tako? Taj fenomen nikako da do kraja skontam.

Mrze se :
manU
Real
Milan
Juve

Ostaje jedino Barca koja je donekle simpatična. U mom slučaju sam za njih jer sam protiv Reala. Za Inter jer sam protiv Milana i Juvea, za sve engleze osim Manchestera.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la nele-BHF » 19 sij 2011, 16:35

The Scarface napisao:
Chelsea_CBH napisao:Treba mi jedna informacija. Da li je istina da većina Bayernovih navijača druka za Barcelonu inače pored Bayerna naravno i ako je to istina zašto je to tako? Taj fenomen nikako da do kraja skontam.

Mrze se :
manU
Real
Milan
Juve

Ostaje jedino Barca koja je donekle simpatična. U mom slučaju sam za njih jer sam protiv Reala. Za Inter jer sam protiv Milana i Juvea, za sve engleze osim Manchestera.

Hahahahah

Kao da si ušao u moju glavu i pisao šta ja mislim XD

Znači, identično :D
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la Murta » 19 sij 2011, 20:47

The Scarface napisao:

Mrze se :
Man U
Real
Milan
Juve

Što se tiće mržnje 100% si pogodio.
Ja u Španjolskoj podržavam Valenciu pa mi i Barca nije draga. Ali, sigurno mi je draža od Reala i nije na listi mržnje.

Što se tiće Italije, tu nemam nekog favorita. Malo su mi simpatični(samo za pojmove Serie A) Viole i Udinese, ali to je onako, slabo. O Romi nemam nikakvo mišljenje. Inter ne volim, on je prvi ispod crte mržnje.

Koliko se god vi meni smijali, ali ja sam u Engleskoj Wiganov simpatizer.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la CroCHEF » 19 sij 2011, 23:09

Murta napisao:Koliko se god vi meni smijali, ali ja sam u Engleskoj Wiganov simpatizer.

Nista cudno, svake godine sam za nekog novog u premier ligi, pa sam ove godine za Blackpool
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la normala » 20 sij 2011, 03:01

Zato što igraju daleko najbolji fudbal sa dosta dodavanja, lijepih poteza i akcija! Koncepcija Barcine igre je slična Bayernovoj jer se bazira na posjedu i što više dodavanja. Za razliku od Bayerna, Barca to radi mnogo bolje jer imaju dva najbolja veznjaka na svijetu. Zato što u prvoj postavi imaju čak 8 igrača iz vlastite omladinske škole. Bayern kao i Barca forsira igrače iz omladinskog pogona. Barca ima najbolju omladinsku školu. Svake sezone izbace nekog novog perspektivnog igrača (Krkić, Pedro, Busquets, Jeffren). Thiago Alcantara bi trebao biti sljedeći. Za njega kažu da je novi Xavi. Zato što imaju gospodina na klupi koji je prošao cijelu omladinsku školu Barcelone i koji je za prvi tim igrao 11 sezona. Pep zna kako klub diše. Zato što imaju skraćenicu FCB. :mrgreen: Zato što su najbolji sportski kolektiv na svijetu (fudbal, rukomet, košarka, odbojka, vaterpolo). Pratim fudbal dugo i gledao sam dosta dobrih timova, ali sadašnja Barcelona je po meni najbolja ekipa svih vremena. U Primeri su dali najviše golova i primili najmanje. Kompletna su ekipa. Igraju dobru odbranu, imaju dobar vezni red, a o napadu ne treba trošiti riječi. Njihova igra je savršenstvo. Totalni fudbal :mrgreen:
normala
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la nele-BHF » 20 sij 2011, 11:26

Ma serem se ja na Barcinu igru :D Počinju mi i oni biti odvratni.
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la cruz » 20 sij 2011, 12:27

normala napisao:
Zato što igraju daleko najbolji fudbal sa dosta dodavanja, lijepih poteza i akcija! Koncepcija Barcine igre je slična Bayernovoj jer se bazira na posjedu i što više dodavanja. Za razliku od Bayerna, Barca to radi mnogo bolje jer imaju dva najbolja veznjaka na svijetu. Zato što u prvoj postavi imaju čak 8 igrača iz vlastite omladinske škole. Bayern kao i Barca forsira igrače iz omladinskog pogona. Barca ima najbolju omladinsku školu. Svake sezone izbace nekog novog perspektivnog igrača (Krkić, Pedro, Busquets, Jeffren). Thiago Alcantara bi trebao biti sljedeći. Za njega kažu da je novi Xavi. Zato što imaju gospodina na klupi koji je prošao cijelu omladinsku školu Barcelone i koji je za prvi tim igrao 11 sezona. Pep zna kako klub diše. Zato što imaju skraćenicu FCB. :mrgreen: Zato što su najbolji sportski kolektiv na svijetu (fudbal, rukomet, košarka, odbojka, vaterpolo). Pratim fudbal dugo i gledao sam dosta dobrih timova, ali sadašnja Barcelona je po meni najbolja ekipa svih vremena. U Primeri su dali najviše golova i primili najmanje. Kompletna su ekipa. Igraju dobru odbranu, imaju dobar vezni red, a o napadu ne treba trošiti riječi. Njihova igra je savršenstvo. Totalni fudbal :mrgreen:

svaka čast na postu!!! :bravo: potpuno si me našo ;)

nele-BHF napisao:Ma serem se ja na Barcinu igru :D Počinju mi i oni biti odvratni.

a ti mali nemoj da te plesnem hahahaha :D
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la nele-BHF » 20 sij 2011, 12:57

Hahah, plesnut ćemo mi njih sad u LP :D Samooo da nam dopužu :lol:
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la doro » 20 sij 2011, 19:10

Uz spomenute meni i barca ide opasno na racku i mrzim ih :bravo:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lizarazu » 20 sij 2011, 23:41

Nekad je ovaj Doro bio raspolozeniji. Ne znam koji mu je djavo? :?

Cijenim Barcu, ali sam je malo zamrzio kada nas je prije 2-3 godine ponizila u samo jednom poluvremenu. :oops:

Pamtim i velika Bayernova izdanja protiv ovog kluba, jos iz vremena kada smo osvojili kup UEFA (1996).
U Spanjolskoj prezirem Real, koji se grcevito bori sa ManU za prvo mjesto na listi najodvratnijih. :twisted:
U Italiji mi niko nije drag, nekad davno Juve malo (zbog boje dresova :) ), a sad sve zapaliti.
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la Axe » 21 sij 2011, 00:35

Jebat ih sve, Bayern je svetinja. Ne volim nikoga i jedino za cime zudim je da nabijemo svakog moguceg protivnika. :lol:

:avogp1:
Axe
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Speedy » 23 sij 2011, 12:00

Sinoc palim stream Valencia - Malaga, reko ajd da malo vidim Michu, kad nakon 5 min. Micho "pije" crveni karton! :haha:

Luda tekma, Malaga je zadavala PK problema Valenciji, prvo s igracem maje pa kasnije i s dva igraca manje... Na kraju zavrsilo 4:3 za "sismise" i to u 90' dali gol! :lol: Ahh ta Primera! :smile10:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Ostala nogometna natjecanja