Mamic napisao:Štimčevi ljudi u liftu hotela Westin pištoljima su prijetili skupštinarima da glasaju za Štimca.

CroCHEF napisao:http://sportske.jutarnji.hr/to-je-vjernost--na-dvoboj-lokomotive-i-carl-zeiss-jene-u-rovinju-iz-njemacke-stiglo-120-navijaca-/918373/
koji likovi 1000km zbog prijateljske s lokomotivom
anton 1983 napisao:ZdraFko je car. Jest da ispada kreten, nepismen, sirovina, alo on bar govori ono što narod misli. bravo11
Ona sva smeća od novinara koja su bila jučer tamo treba, ne dobro istuć nego spaliti i oni i..... od Boysa bi trebali naći njihove kućne adrese i njima se posvetit a ne da uvijek rade puć u klubu, e tada bi Dinamo od njih imao koristi!
ŽIVIO ZDRAFKO MAMIĆ!
hrkan napisao:anton 1983 napisao:ZdraFko je car. Jest da ispada kreten, nepismen, sirovina, alo on bar govori ono što narod misli. bravo11
Ona sva smeća od novinara koja su bila jučer tamo treba, ne dobro istuć nego spaliti i oni i..... od Boysa bi trebali naći njihove kućne adrese i njima se posvetit a ne da uvijek rade puć u klubu, e tada bi Dinamo od njih imao koristi!
ŽIVIO ZDRAFKO MAMIĆ!
Jel ti to ozbiljno?Oces moju kucnu adresu,da mi se posvetisNa PM?

hrkan napisao:Jel ti to ozbiljno?Oces moju kucnu adresu,da mi se posvetisNa PM?
anton 1983 napisao:hrkan napisao:Jel ti to ozbiljno?Oces moju kucnu adresu,da mi se posvetisNa PM?
Ček ti si novinar?

Vrati se na: Ostala nogometna natjecanja
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost