panda napisao:Ovo je bila win-win situacija za Kovača.
Da je izgubio sa 5:1 onda bi se pričalo da nema veze jer je ekipa ionako mlada i neiskusna, a sad kad su odigrali kak su odigrali je Kovač genijalac jer je "nesretno" izgubio od vice prvaka svijeta
Pa ja sam nekako zamišljao kako možemo tako nešto dobiti, ali isključio sam iz razloga što ne igra standardna momčad. Mi smo takvi retardi gdje ćemo odigrati s nekakvom naj ekipom Močvare na pobjedu protiv viceprvaka svijeta i strpati ih u džep, a sa standardnom dobiti 4 gola 'ladno.
Tako je i bilo, samo žalosno je što su nekakvi liksoni(nije to znak nepoštovanja i podcijenjivanja) koji su prvi put se sastali i obukli dresove nacionalne vrste, prezentirali vrlo zanimljiv nogomet, posebice u smislu kombinatorike što recimo čovjek je priželjkivao na SP-u ili prije s Bilićem.
Nije da ne možemo pa makar protiv Bugara i tih zemalja stalno odigrati fantastično, a tu i tamo koju s jačima odmjeriti. Mentalitet je vječna kočnica hrvatske repke da uvijek pokaže nešto više što može, a ne bi pokazala na velikim natjecanjima.
width="960"