Hrvatska nogometna liga, HNL!!!!!!

Ostale lige i kupovi diljem svijeta...

Osvaja?

Dinamo
15
75%
Hajduk
5
25%
Ostali
0
Nema glasova

Ukupno glasova : 20

Re: Hrvatska nogometna liga, HNL!!!!!!

PostPostao/la CroCHEF » 31 srp 2013, 10:57

moj post nije bio odgovor na tvoj vec na onaj ranije...

Iskreno, niti ne znam zašto je ispražnjena. Znaš li ti? Daj neki link.

http://gol.dnevnik.hr/clanak/hnl/polici ... 96755.html

Nezam bas za Mamica i vanjske medije, znam par puta da je bio u tekstovima u rangu predsjednika Vojvodine. Ali isti primjer je Uli... vecina svijeta ga smatra najboljim predsjednikom, dok ga cijela Njemacka i ultrasi Bayerna mrze.
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Murta » 31 srp 2013, 12:48

Odavno je DInamo trebao nabaviti kamere i riješiti sve probleme s navijačima.

U prvom redu mislim na bakljade između 2007. i 2011. Ionako se karte izdaju na imena pa je samo trebalo identificirati koji su to ljudi bacali i ne prodavati im karte sljedećih 5 godina. Zbog toga je došao na crnu listu UEFA-e, ovo danas je samo posljedica nereagiranja pravovremeno.
Jedina tribina koja ima tehničke uvjete za kamere (krov :mrgreen: ) je sjever, a gle čuda, odatle su uglavnom baklje dolazile. Istok se dobro vidi na televizijskim kamerama, kao i jug, budući da su kamere prvenstveno na zapadu, i zato na tim tribinama ne treba dodatnih kamera.Tamo je znalo biti problema i trebalo je snimiti izgrednike. A sa zapada se ne sjećam baklji.
Za to je kriv Dinamo.

Država je s druge strane trebala riješti problem idiota koji odlaze u strane gradove i razbijaju ih tako da je donijela zakon da se svi ti idioti moraju javiti u policijske postaje 4 dana prije važnih utakmica svojih klubova, a oni koji to ne odrade čine kazneno djelo zbog kojeg ih se mora zadržati u pritvoru.
Svi koji ponove izgrede trebaju biti kažnjeni visokim FINANCIJSKIM kaznama. Nema ništa bolje i efikasnije od udaranja po džepu. Pa kad se plati nekoliko stotina tisuća kuna budemo mi vidjeli tko će ponavljati te pizdarije. I kazne mogu rasti jako brzo do nekoliko milijuna kuna već četvrti put. To je izravno i neupitno uništavanje ugleda RH.

Taj problem je ipak Dinamo uspješno riješio vaučerima.

A onda dolazimo do ovih zadnjih situacija koje su kažnjene samo zato jer se događalo sve ono prije. Ja to ne bih kažnjavao, ali UEFA kažnjava i zato su svi oni koji su JUČER (ne prije, JUČER) to vikali idioti. Da Dinamo ima kamere otprije, sad bi ih se sve moglo snimiti i ne dopustiti im da ulaze na stadion. Ali nema, zato jer ne rješava probleme.
Država s ovim nema veze. Za ovo je isključivo kriv Mamić i Dinamo.

A jesam li ja za ili protiv Mamića? Niti jedno, ja sam za poštivanje zakona RH i statuta Dinama. Ako Mamić ispunjava sve zakonske uvjete, pravila UEFA-e i HOO-a i ako ga izaberu u skladu sa statutom (a koliko se ja sjećam nisu ga prošli put, ono s 50 ljudi koji biraju negdje 2008., ne znam točno kad), ja ne mogu imati ništa protiv njega zato jer je Dinamo uspješan.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Lahm » 31 srp 2013, 13:08

Pa nije ona parola : Mamiću cigane, odlazi iz svetinje od jučer.

Dosta dugo i na europskim natjecanjima ovi viču, i UEFA nije reagirala. :ugeek:

Odjednom hopa.
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la Murta » 31 srp 2013, 13:13

Naravno da nije od jučer, ali je od jučer nisu smjeli izvikivati, prije su smjeli.

Netko je prijavio i UEFA je reagirala. Ali ja tvrdim da ne bi tako reagirala da Dinamo nema povijet problema s navijačima.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la TiLe » 31 srp 2013, 13:16

podrška bbb-ima.

srušite cigana 8-)
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la CroCHEF » 31 srp 2013, 13:21

Murta napisao:Naravno da nije od jučer, ali je od jučer nisu smjeli izvikivati, prije su smjeli.

Netko je prijavio i UEFA je reagirala. Ali ja tvrdim da ne bi tako reagirala da Dinamo nema povijet problema s navijačima.

Reagirala je ona udruga FARE, koju je jucer Toti reklamiro.
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 31 srp 2013, 13:28

Nema se tu što posebno reći. Prvo i osnovno kako bi se sve ovo moglo razumijeti moramo imati u vidu da mi NE živimo u pravnoj državi.

Kada to svi shvate, onda će i sve ovo oko Dinama, sporta i općenito politike, gospodarstva i društva biti kristalno jasno.

Svi su tu krivi. I Dinamo i institucije države. Ne može biti samo jedan krivac.

Dinamo nije zakonodavac niti može vršiti uhićenja i presude. Stoga, govoriti kako je Dinamo jedini krivac za ove probleme su čiste gluposti. Dinamo sve mjere u budućnosti da poduzme u svojim okvirima i mogućnostima ne bi opet bile dovoljne jer nije u njegovoj moći riješavati tuđe probleme. Vjerujem da nije FA 80-ih po Engleskoj pendrečio one huligane, spremao ih u zatvore, registrirao doživotno da ne mogu na utakmice, itd., već je njihova predsjednica UK vlade i institucije policije i sudstva to efikasno riješile i dan danas riješavaju.

Što se tiče novinara, oni su ujedno i najveći neprijatelji ove zemlje a po nekima i 4. u nizu u izvršavanju vlasti demokracije. Samim time jasnu sliku dobivamo tko nas konstantno jebe i obmanjuje, puni glave glupostima i stalno zagovara mržnju. Malo je pametnjakovića u zemlji koji pročitaju portale i novine i onda na osnovu svojih iskustava, razmišljanja i usporedbi zaključi kako su to sve podmetnuta sranja i obična magla koju puši 50-60% populacije HR.

Dapače, novinare u HR bi ja u zatvore spremio, veliku većinu njih. Krenuvši od Stanovića, Šprajca, one glupače iz HR uživo s HRT-a, itd. itd. Prvo, jer su mrzitelji Hrvatske, jer kleveću, jer uništavaju i zagorčavaju živote točno određenim ljudima koji smetaju interesima njihovih plaćenika, jer su krajnje netolerantni a konstantno seru o toleranciji i kao zastupaju različitost mišljenja, ideja, itd., a stalno subjektivno ukazuju kako je njihovo jedino ispravno. Prozirno, preprozirno, odvratno kad se sjetim da ih plaćaju oni koji se s njima ne mogu složiti.

Ako je itko pratio situaciju, M.P. Thomspon je tužio par novinara za klevetu(mislim da je u pitanju Yutarnji i najveći smrad Pavić kojem je država oprostila 600,000,000 kn duga) i nakon što je presuda došla, svi su ko pičketine najveće se ispričale za sva sranja i ovaj im još oprostio kaznu i ništa nisu morali platiti što je velika šteta, jer bi popušili žešće a i svima bi to bila velika lekcija da nema pljuvanja, laganja, podmetanja, klevetanja i kako bi ubuduće morali paziti i biti svjesni kako i oni isto mogu odgovarati pred zakonom, a ne se skrivati iza nekakvih povlastica(koje bih ja ukinuo jer ne vidim po čemu su oni nekakva specijalna jedinica od običnih građana).

Prvo treba razumijeti preočitu nejednakost i krajnju nepravdu države i zagovaranje 'jednakosti i pravde' od istih, a onda govoriti o ovim problemima.

Mamić je sve svoje kazne za prijetnje, vrijeđanje, klevete, iskazivanje mržnje platio na sudu. Eibl, Šips i Jovanović su ga tužili, ovim novinarima se ispričao, osobno isplatio odštetu i dobio kaznu, s Jovanovićem je sad ista stvar bila.
Što je Mamić nekad nekulturan i ne zna se ponašati, to je njegova stvar. Meni se to nimalo ne sviđa niti može biti primjer nekome, ali to bude što bude. Nije ni on uvijek isključivi krivac za sve.

Recimo samo da jedan Jovanović koji širi mržnju, netoleranciju, vrijeđa zadnjih nekoliko godina, isto tako ko pička se skrivao i udarao tuđim kurcem(imunitetom), kako bi stvar bila još gora u pitanju nije jedan laki na okidaču Mamić, HNS, HDZ već i hrvatska akademska zajednica i svi oni koji su na njihovom čelu u RH. Sve ih nedavno na jednom skupu izvrijeđao na intelektualnoj i osobnoj razini do te mjere da mu je vodeći u ak. zajednici očitao mu lekciju na civiliziran način kako nema pravo jest govna jer ima imunitet i može srati s vlasti.

Kad shvatimo da zakoni ne vrijede za sve, onda će i biti puno jasnije mnogo stvari zašto nisu kakve bi trebale biti.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 31 srp 2013, 13:32

Da zaključim stvari, svi ti 'pametnjakovići' iz 'Mamiću cigane...' pokazali su sve svoje intelektualne kapacitete. Oni se ne bore za ništa pravedno niti čisto jer ni sami nisu čisti kad su na drogama, alkoholu, sa dosjeima, a evo prije pola sata na Otvorenom radiju slušam kako ih je 67 privedeno, od toga 59 nije imalo osobne dokumente. Samo kad to vidim koliko se drže propisa i zakona, sve mi je jasno.

Postoje sudovi, pravnici i ostale institucije države gdje se borba vodi. Ne vodi se na ulicama, ne vodi se nekulturom i nasiljem, već kulturom, zdravom pameti i znanjem. Ja to sve ove godine nigdje nisam vidio. Stoga, takvi definitivno nemaju pravo glasa, krenuvši od Dinama, do ostatka nogometa, pa onda i ostalih sportova.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la HolgerBadstuber » 31 srp 2013, 23:14

Lennon napisao:ajmo malo prokomentirat situaciju u Dinamu, Mamića i takozvane BBB-e

nejde mi u glavu da neko može namjerno navijat za to da Dinamo ispadne iz Europe, a naziva se najvernijim Dinamovim navijačem. nejde mi. i protiv koga se točno ti BBB-i bore? ima milion inspekcija u Dinamu i nijedna nepravilnost nije pronađena, Jovanovič i "isušivanje močvare" završilo je jedino utješnim hapšenjem Mamića zato jer je reko da je on Srbin. igramo 2 sezone ligu prvaka, ako Bog da i treću, imamo prilike gledat Ronalda, Ibru i ostale zvijezde u maksimiru, ako Bog da i ove godine Bayern, ali ne, Mamić je kriminalac, prevarant, lažov i daj Bože da Dinamo zato ispadne iz Europe.. nejde mi u glavu! :neee:

Gledaj, tu ti je komplicirana situacija. Da si ovaj post napisao na f.hr bio bi izvrijedjan na sve moguce nacine jer ljudi jednostavno nisu u stanju shvatit neke stvari, ajde ovdje se moze pricat jer nije takva moderatura ali tamo bi te neki odzak s 4 razreda osnovne skole automatski proglasio placenikom.

Sta se tice ovoga, ja nisam nikad imao ni doticaj s tim ultra svijetom (jer imam sasvim druge prioritete u zivotu) no na neki nacin kuzim te decke da navijaju za Dinamovo ispadanje i to naravno ne treba nikome zamjerati. U tome je samo nelogicno da ako Dinamo ispadne i ne pokupi tih 10M od LP biti ce jos duze u Dinamu, tako da se Dinamovim ispadanjem prakticki navija za Mamicevu godinu vise u Dinamu. No OK, oni koji navijaju za ispadanje imaju svoje misljenje kao i oni koji navijaju za prolaz.

Dalje, ovo sto kazes o inspekcijama i slicno... Nije ni to bas tako cisto, mi ne znamo za nikakve inspekcije u Dinamu, to samo Mamic prica o nekakvih 1 000 000 inspekcija no koliko je to tocno opet je upitno. Prva inspekcija je bila sad nedavno, i to ona sportska, Jovanoviceva. Vjerojatno nista nece naci, nikakvu nepravilnost no to je iz razloga sta ne zele naci nepravilnost. Evo ti primjera krsenja zakona, Dinamo je udruga gradjanja a u Dinamu se krsi Zakon o udrugama:

(1) Članovi upravljaju udrugom neposredno ili putem svojih izabranih predstavnika u tijelima udruge, na način propisan statutom.

(2) Udruga osigurava obaviještenost svojih članova o radu udruge u skladu s općim aktima udruge.

Ovo su cinjenice, ovo nije ono "mozda je, mozda nije". To je samo dio, da ne idemo u ostale stvari, tipa da je Mamicev sin licencirani zastupnik Dinamovih igraca, da igraci Dinama imaju gradjanske ugovore s Mamicem...

Lennon napisao:pa i treba, nebreš vrijeđat njegovu djecu, nazivat ih kurvama i slično. to je borba? jel borba za Dinamo kad već znaju da bi riječ cigan ili peder mogla izbacit Dinamo iz Europe, namjerno vikat cijelu tekmu to? to je borba?
slažem se da ima primitivan nastup, al najjači su mi ti kokošari novinari, prodali bi mamu za priču, a oni se našli govorit o moralnim vrednotama. pogotovo iz indeksa, diplomirali su kad su cijelo vrijeme srali po HDZ-u a onda uoči izbora im prodali reklamu. pa o čemu se mi spominamo?
a sve dokle ne bude službeno dokazano da Dinamo kupuje tekme, suce, da ima ikakvih nepravilnosti, neću vjerovat u te "priče". govorilo se da HDZ štiti Mamića, i kad će past HDZ past će i Mamić. HDZ je pao, inspekcija u Makismiru ima mali milion,ministar je kao isušio močvaru a Mamića se jedino zatvorilo zbog toga jer je rekao da je Jovanovič Srbin (opravdano su ga zatvorili) . a ne zbog raznoraznih nepravilnosti i slično.

Tu si 100% u pravu, vrijedjat njegovu obitelj je nesto najnize, samo dno, ono nema nize, samo je maloumna osoba u stanju vrijedjat neciju obitelj no vjerujem da je to bila ipak manjina a ne svi. Time je svaki moron koji je vrijedjao obitelj samo pokazao da nije nista bolji nego Mamic. Oni vrijedjaju njegovu obitelj, on vrijedja Buljanovu, Blazickovu i ciju sve ne obitelj.
HolgerBadstuber
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la Red passion » 31 srp 2013, 23:22

Na kraju se opet postavlja pitanje: Što radi država, tj. institucije države?

Što rade ti ljudi kojima to ne odgovara? Zašto nisu u tom slučaju na sudovima? Sad smo u EU, idi u Strassbourg i skidaj onda i državu i Mamića.

Postoje metode za to. Kod nas se u tom slučaju mora odluke suda provesti, za razliku od BiH gdje je najbolji slučaj Sejdić-Finci do dana današnjeg nije došao do glave vlasti i neće.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la HolgerBadstuber » 31 srp 2013, 23:33

FCB_general napisao:Na kraju se opet postavlja pitanje: Što radi država, tj. institucije države?

Što rade ti ljudi kojima to ne odgovara? Zašto nisu u tom slučaju na sudovima? Sad smo u EU, idi u Strassbourg i skidaj onda i državu i Mamića.

Postoje metode za to. Kod nas se u tom slučaju mora odluke suda provesti, za razliku od BiH gdje je najbolji slučaj Sejdić-Finci do dana današnjeg nije došao do glave vlasti i neće.

Hrvatska je ovo, tu nema smisla spominjati institucije koje su nadlezne. Kod nas je neka praksa "cuj, ja tebi malo, ti meni, ja tebi uslugu, ti meni progledas kroz prste". To je kod nas nesto najnormalnije, nema tu pravne drzave. To sto smo mi u EU je manje bitno, nismo mi jedna Svedska. Ja sam se nagledao raznoraznih slucajeva izvlacenja novaca iz firmi, pogotovo kroz gradjevinu (sta ti je opet primjer Mamic i obnova Maksimira) no ne mozes tu nista, previse je tu ljudi upleteno koji imaju koristi jedni od drugih, tako i Mamic/Dinamo.
HolgerBadstuber
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la Red passion » 31 srp 2013, 23:38

Napisao sam još nešto ispod boldanog? Ako je država takva, onda ću i ja biti takav ili još gori od nje? :?

Možda baš zato što svi dopuštaju elitama da se tako ponašaju i bude nam ovako. E ne ide to baš tako. :nono:

Sad više ne mora tako biti, a nikad nije ni bilo. Sad postoji netko tko će uzet kliješta i uhvatit Vladu, Sabor, institucije i narod za muda.

Kažem, dokazi i sudovi. Ako nemaš prvo, nemaš pravo ni govoriti ni djelovati. Sve ostalo mogu i ti koje optužuješ i vrijeđaš isto uzvratiti.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la TiLe » 31 srp 2013, 23:41

FCB_general napisao:Na kraju se opet postavlja pitanje: Što radi država, tj. institucije države?

pa evo šta rade - daju mu povjerljive podatke do kojih on ne bi nikako ne bi mogao doći
http://www.index.hr/sport/clanak/mamic- ... 89207.aspx

također piju kavu s njim u vrijeme otkrivanja najveće afere u povijesti hr nogometa!
http://www.index.hr/sport/clanak/krimin ... 89190.aspx

o čemu mi pričamo!?
lik je bog i batina. drži za muda sve one koji bi na ijedan način mogli ugroziti njegove poslove.
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 31 srp 2013, 23:49

A tko će njih sve držati za muda? Znači država će i dalje biti kriminalna, a 100% funkcionalna na sirotinji?

Jebiga... Država na lošim temeljima ima što ima. Sad sve treba ispraviti.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 01 kol 2013, 08:24

Sva sreća da postoji mamić, jer inače bi ta hrvatska nogometna scena bila brutalno dosadan.

što se tiće problema...

Postoje dvije strane i obje imaju u nekom djelu pravo, no problem je što tu nikada ne može biti dogovora i tako će uvijek biti. U Zg i oko Dinama javnost će uvijek biti NEGATIVNO glasna. Pa daj si zamislite kad je došlo do toga kada se Mamiću ide spočitavati, da se hvali vrijeme kada je Canjuga bio na tronu kluba, čovjek koji je bio isto omržen kao i Mamić i kada je situacija oko kluba bila kao i ova, a možda i gora. To vam sve govori.

Sa natjecateljske i športske strane, Dinamo je fenomenalan klub. Tu nema ko šta reći. Ne znam dal bi se ljudi drugačije ponašali kada bi Mamić bio uljudan čovjek ili se promijenio u uljudnog čovjeka, jednostavno, nešto je trulo u državi Dinamo.

Eto dosta puta čitam kako Mamić zarađuje i rasporodaje i kako zbog toga Dinamo trpi! Pitam se kako trpi? Rezultatski, što se jako puno spominje. Ne znam, možda ljudi misle da mogu htjeti da Dinamo bude KONKURENTAN kub u LP, a otkud im ta ideja ja stvarno ne znam...Eto donedavno je Bate bio primjer kako bi Dinamo trebao raditi i ove godine Bate ne ide u Europu. Što sad?

Ne znam jednostavno se mora ova ratna situacija prihvatiti, druge nema....
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Ostala nogometna natjecanja