6 utakmica; 5-1-0 (27:1)

Kamo srece da se EtH poklopi sa igracima i sl, pa da ih opet vidimo jako daleko u Europi.

Red passion napisao:Ajax je meni zakon! Taj klub svake godine imati u krugu favorita LP je ajme. Ove sezone Haller ima pravo nastupa u LP.
Čak sam dobio za poklon pretprošle godine njihove bijele hlačice za nogomet.

Wie Fußballeuropa berichtet, soll Ajax nämlich vorerst sämtliche Transfer-Verhandlungen gestoppt haben. Der niederländische Meister will seinen Torjäger demnach unbedingt halten.
In Amsterdam kommt es zur neuen Saison ohnehin zu einem massiven Umbruch. Neben Trainer Erik ten Hag, der jüngst bei Manchester United anheuerte, verlassen schon zahlreiche weitere Spieler den Klub. Unter anderem hat sich der FC Bayern die Dienste von Außenverteidiger Noussair Mazraoui gesichert. Auch Ryan Gravenberch steht unmittelbar vor einem Wechsel an die Isar.
BVB-Transfer: Trainer will Sebastien Haller bei Ajax halten
Die Liste von potenziellen Abgängen in Amsterdam ist lang. Aus diesem Grund soll Neu-Trainer Alfred Schreuder nun ein Machtwort gesprochen haben. Der 49-Jährige soll den Vereinsbossen deutlich gemacht haben, dass er in der kommenden Saison nicht auf Sebastien Haller verzichten wolle. Eine bittere Nachricht für den BVB, der Sebastien Haller als klaren Transfer-Favoriten ausgemacht hatte.

melodyne napisao:Ajde neko da mi objasni zasto se igra ova usrana Liga Nacija? Jbt, umesto da se odmara igra se neko bezvezno takmicenje... Da li iko razmislja o ovim igracima?

"To se negde i uklapa u naše razmišljanje. Gledajući te rezultate, to se ne razlikuje previše od toga što ja mislim. Prateći stranu štampu vidim da su pojedini selektori i igrači razočarani s obzirom na kalendar. Ovo je vreme odmora i za porodicu. Ne tražimo nikakav alibi, ali su rezultati pokazali da je to negde ono što i mi mislimo. Ovih par dana u razgovorima koje sam imao sa igračima, sve se svodi na iscrpljenost, umor, zasićenje. To je istina. Možete da vidite preko Mitrovića, Tadića, Sergeja i svih ostalih koji su imali ful sezonu. Zato i kažem da rezultate koji će se desiti u ovom periodu ne treba gledati ni kao čudo, ni kao tragediju.

Vrati se na: Ostala nogometna natjecanja
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost