Ostale nogometne lige

Ostale lige i kupovi diljem svijeta...

Re: Ostale nogometne lige

PostPostao/la Lahm » 22 ruj 2021, 12:06

Ajax

6 utakmica; 5-1-0 (27:1)

:bravo: :clapping:

Kamo srece da se EtH poklopi sa igracima i sl, pa da ih opet vidimo jako daleko u Europi.
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la Red passion » 22 ruj 2021, 12:47

Ajax je meni zakon! Taj klub svake godine imati u krugu favorita LP je ajme. Ove sezone Haller ima pravo nastupa u LP.

Čak sam dobio za poklon pretprošle godine njihove bijele hlačice za nogomet. :smile10:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ivan » 22 ruj 2021, 14:00

Mene su osvojili one godine (2018 ili 19?) kad su u finale trebali... Baš sam navijao za njih :bravo:
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 22 ruj 2021, 15:21

To je 2018/19. Tada su mnogi navijali za Ajax. Prvo su Real i Juventus izbacili pa ih je Tottenham eliminisao.
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Lahm » 22 ruj 2021, 16:51

Red passion napisao:Ajax je meni zakon! Taj klub svake godine imati u krugu favorita LP je ajme. Ove sezone Haller ima pravo nastupa u LP.

Čak sam dobio za poklon pretprošle godine njihove bijele hlačice za nogomet. :smile10:

i meni su oni zakon. Ako bi kako uspjeli zadrzati sve kljucne igrace u klubu, mogli bi daleko dogurati u LP.
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la cruz » 23 ruj 2021, 07:31

Sjećam se kako je nas ćaća učio da navijamo za njegov Ajax
kupio nam dresove Ajaxa pred finale '95. A ja plako jer nije Bayernov :lol:

drag klub kojeg pak nisam zavolio jer nisam baš neki fan ičeg niskozemskog
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 23 ruj 2021, 14:21

Hahah mene cale nije terao da navijam za Zvezdu i hvala mu na tome. :bravo:

Setio sam sam se ovog klipa: https://www.youtube.com/watch?v=lpgSFXPMyfE
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 23 ruj 2021, 15:18

Mene stari na nis nije tjero samo mi je reko da igracke i adidaske dolaze iz Munchena pa sam mu ja reko da bi htio vidjet taj grad.

Sve ostalo je povijest...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 25 ruj 2021, 07:29

Kaj se tiće toga, meni jako fale Porto Benfica Glasgow Ajax pa i neki D. KIew ili pak Šahtjor u LP sa nekim smislom.

Mislim ti mali su uvijek, ama baš uvijek bili kratkog trajanja - brzo su to bogati razjebali. Samo danas je to nekak predosadno kolko se to lagano razjebe ako neš bude dobro. Fali mi taj škot da da neki štih, portugalci tolko ne zbog nacije, ali opet fora ih je vidjet, a pogotovo Ajax i neki jako istočnjački klub koji može bar parirat, a ne da non stop čekam neku golijadu.

Evo recimo da je onaj Ajax mogo dobit ama samo još jednu sezonu sa pokojim pojačanjem, pa nek se onda raspadne, ali neeeee - odmah drito u pičku!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 05 sij 2022, 15:29

https://www.vecernji.hr/sport/nakon-velikog-razdora-razisli-se-jorge-jesus-i-lisabonska-benfica-1551009

Benfica je otpustila 28.12. Jorge Jesusa. Došlo do razdora između igrača i ekipe.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Lahm » 30 svi 2022, 16:39

Wie Fußballeuropa berichtet, soll Ajax nämlich vorerst sämtliche Transfer-Verhandlungen gestoppt haben. Der niederländische Meister will seinen Torjäger demnach unbedingt halten.

In Amsterdam kommt es zur neuen Saison ohnehin zu einem massiven Umbruch. Neben Trainer Erik ten Hag, der jüngst bei Manchester United anheuerte, verlassen schon zahlreiche weitere Spieler den Klub. Unter anderem hat sich der FC Bayern die Dienste von Außenverteidiger Noussair Mazraoui gesichert. Auch Ryan Gravenberch steht unmittelbar vor einem Wechsel an die Isar.

BVB-Transfer: Trainer will Sebastien Haller bei Ajax halten
Die Liste von potenziellen Abgängen in Amsterdam ist lang. Aus diesem Grund soll Neu-Trainer Alfred Schreuder nun ein Machtwort gesprochen haben. Der 49-Jährige soll den Vereinsbossen deutlich gemacht haben, dass er in der kommenden Saison nicht auf Sebastien Haller verzichten wolle. Eine bittere Nachricht für den BVB, der Sebastien Haller als klaren Transfer-Favoriten ausgemacht hatte.

Ajax stopirao pregovore oko odlaska Hallera u Dortmund. Zele ga zadrzati, jer se u Amsterdamu planira veliki Umbruch

Izgleda da jos nisu spremni dati Daramyu priliku, a Pereiru vide izgleda kao backup. Ne znam sta bi sa Brobbeyem ? Da li ga je Leipzig kupio ili samo posudio ?
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la melodyne » 30 svi 2022, 17:23

Leipzig ga je uzeo da dzabe pa ga je vratio u Ajax na pozajmicu...
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 04 lip 2022, 20:51

Ajde neko da mi objasni zasto se igra ova usrana Liga Nacija? Jbt, umesto da se odmara igra se neko bezvezno takmicenje... Da li iko razmislja o ovim igracima? icon_hy
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Murta » 04 lip 2022, 21:07

melodyne napisao:Ajde neko da mi objasni zasto se igra ova usrana Liga Nacija? Jbt, umesto da se odmara igra se neko bezvezno takmicenje... Da li iko razmislja o ovim igracima? icon_hy

Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la melodyne » 04 lip 2022, 21:11

Tacan odgovor. :lol:

Nego bice povreda sigurno...

Evo citam sta je Piksi rekao:
"To se negde i uklapa u naše razmišljanje. Gledajući te rezultate, to se ne razlikuje previše od toga što ja mislim. Prateći stranu štampu vidim da su pojedini selektori i igrači razočarani s obzirom na kalendar. Ovo je vreme odmora i za porodicu. Ne tražimo nikakav alibi, ali su rezultati pokazali da je to negde ono što i mi mislimo. Ovih par dana u razgovorima koje sam imao sa igračima, sve se svodi na iscrpljenost, umor, zasićenje. To je istina. Možete da vidite preko Mitrovića, Tadića, Sergeja i svih ostalih koji su imali ful sezonu. Zato i kažem da rezultate koji će se desiti u ovom periodu ne treba gledati ni kao čudo, ni kao tragediju.

A WM se igra za koji mesec. Nisu ove utakmice morali da uguraju bas sada. :no:
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Ostala nogometna natjecanja