Gerd Muller napisao:Hrvatski navijaci pokazali pravi mentalitet i borbu protiv korupcije i modernog nogometa!![]()
P.s. Nekoliko stotina njih danas nije moglo kupiti ulaznice za utakmicu.

panda napisao:Koliko ja vidim probleme na utakmicama rade više manje jedni te isti.

Gerd Muller napisao:Bernard Jurišić: I sad ćemo se opet, po starom hrvatskom običaju, na dugo i široko zgražati nad posljedicama umjesto bavljenja uzrocima...

FCB_general napisao:Kakve to sad opet veze ima? Potpuno bespotrebno skrećeš temu.
Rade svi, samo pitanje je medijske zastupljenosti, učestalosti ponavljanja i razine intenziteta. Već dugo Hrvati nisu napravili neki show, a eto jedan od ljutih rivala Italija je došla kao naručena.
Zbog toga smo skoro ispušili utakmicu nakon te stanke koja je Talijane spasila potencijalnog poraza.
HolgerBadstuber napisao:Gerd Muller napisao:Bernard Jurišić: I sad ćemo se opet, po starom hrvatskom običaju, na dugo i široko zgražati nad posljedicama umjesto bavljenja uzrocima...
Primjeni Jurisicevo relativiziranje na slucaj nedavno propucanih navijaca pa ce ti biti jasno kakvu je mega glupost lupio. Njegovom logikom je dobri stari hrvatski obicaj baviti se propucavanjem navijaca jer su eto dublji razlozi pa se posljedica moze zanemariti, a treba se okrenuti uzroku.
Majstore, ne moze se i ne moze ovo nikako opravdati. Nema opravdanja za ugrozavanje necije sigurnosti. Nema i nema i tu ne pomazu svi Jurisici ovoga svijeta.

HolgerBadstuber napisao:Majstore, ne moze se i ne moze ovo nikako opravdati.

Gerd Muller napisao:HolgerBadstuber napisao:Majstore, ne moze se i ne moze ovo nikako opravdati.
Kad nepravda postane zakon,otpor postaje duznost

panda napisao:To naravno nije istina. Svugdje ima problema sa navijačima. Meni se recimo pred stanom organizirala neka sitna povorka huligana koji su neki kurac protestirali. Poanta je da je to na balkanu čeće nego drugdje i u većem omjeru.
Da odeš ovdje na cestu pitati ljude o navijačkim izgredima u zadnjih godinu dana, čut ćeš - srbija, Albanija i eto sada Hrvatska.
panda napisao:Nije ni da je Jurišić skroz u krivu. Navijači u hrvatskoj imaju mali milijun razloga za protestom, ali ponavljam, ovo nije način na koji se to radi.
Mogli su organizirat kolektivno kašnjenje na prvih pola sata utakmice ili da svi u gostujućem sektoru šute prvih 20ak minuta, ali ova akcija je bila potpuno glupa .

HolgerBadstuber napisao:Miki i Ultras?![]()

HolgerBadstuber napisao:Nije skroz u krivu ali ovo mu nije bas primjenjivo tu jer ispada da se ne treba baviti time, da se to pomete pod tepih. Ima naravno drugih nacina - pravnim putem, radio sam i ja osobno na jednoj tuzbi, samo je problem sto ovakvi sav pravni trud uniste. Jednostavno bace mrlju na sve to.

Gerd Muller napisao:Kad nepravda postane zakon,otpor postaje duznost

CroCHEF napisao:http://gol.dnevnik.hr/clanak/nogomet/video-razocarani-hrvatski-nogometasi-to-su-divljaci-sramote-nas-i-nista-im-nije-sveto---361162.html

Vrati se na: Ostala nogometna natjecanja
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost