Lige 5 - La Liga / Premier League / Serie A / Ligue 1

Ostale lige i kupovi diljem svijeta...

Re: Serie A

PostPostao/la effe__sa » 16 lis 2011, 23:42

Klose sjajno primio loptu i zabio perfektno...Čovjek sjajno igra zaista, a večerašnja utakmica puna tempa, zanimljiva, odličan rimski derbi i zaslužena pobjeda lazia
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 17 lis 2011, 11:00

Koja je to erupcija bila na Olimpicu. No očekivao sam Kloseov gol i pobjedu Lazia kao domaćina. Roma uopće nije uvjerljiva, a nisam baš optimističan po pitanju kvaliteta Luisa Enriquea pošto mu je to prvi profesionalni i prvoligaški klub uopće.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 19 lis 2011, 08:59

Genauso schockierend wie die Nachricht über Del Pieros bevorstehenden Abschied waren für die Fans die Zahlen des Clubs. In der vergangenen Saison fuhr Juve einen Verlust von 95,4 Millionen Euro ein. «Dies ist die schlechteste Bilanz in der Geschichte des Clubs», räumte Agnelli ein. Die Verantwortlichen schlugen eine Kapitalerhöhung von 120 Millionen Euro vor. Die Aktionäre stimmten dem Antrag zu.

Prejebeno! Juve napravi rekordan minus od 95 miljona eura u prošloj godini, ali se opet dobije šprica od 120 miljona eura, s tim da se u ovom prelaznom roku PK uložilo...

Toliko o pljuvanju po raznoraznim rusima i arapima...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 24 lis 2011, 08:01

Smučilo mi se jučer kad sam vidio da je Milan okrenuo rezultat. Ta liga je pala tak nisko da su poćeli nariktavat tekme da bi zarađivali na kladionici! FUJ! :neee:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 26 lis 2011, 08:21

De Rossiu na ljeto istiće ugovor. Bit će mi puno lakše ak farfan ode iz BUNDESLIGE,a Roma se sjebe! :mrgreen:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la effe__sa » 30 lis 2011, 11:14

Juve sinoć lagano opali Intera i još jedan bitan korak prema tituli. A Inter tone u sve dublju krizu. Očigledno da će u Italiji veliku borbu za titulu vodit Juve i Milan. Milan se uspješno vraća nakon lošeg starta i sada je drugi.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Murta » 30 lis 2011, 11:42

Ja sam ugodno iznenađen Conteom, svaka mu čast . :bravo: Juve je trenutno najbolja momčad u Italiji. Milan je malo izgubljen bez Pirla, ali ide na bolje. KPB sve kvalitetnije igra i vuče klub. Ali do kad?

Ostatak lige je jad i bijeda :smajl010: , s izuzetkom Lazija i Napolija koji ipak nisu favoriti za titulu, iako su jaki, te na momente Udinesea.

Viole su se raspale. Od odlaska Prandellija mi nisu niti najmanje simpatični pa mi je drago zbog ovakvog stanja tamo.
A Genoa i Roma uopće nisu ozbiljni klubovi, dok je Inter miljama daleko i od njih. :cool:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la effe__sa » 30 lis 2011, 12:43

Sinoć je utakmica bila i jako kvalitetna i dinamična u prvom poluvremenu, zaista bilo dobro za pogledat. U drugom poluvremenu je tempo pao. Inače Juve igra dobar fudbal, Napoli je znao biti dopadljiv par puta ove sezone, ali jako promjenljivo igraju te Lazio zna pružit lijepe predstave , ostale brojne utakmice budu dosadne. Derbije ja kod njih mogu pogledat ovo ostalo u prolazu, il ak nemam šta drugo radit. Doduše Juveove utakmice pratim prilično redovno.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

Re: Španjolska Primera

PostPostao/la Mačak » 01 stu 2011, 11:34

Hjebaji ga, Levante izgubi, a ja kont'o evo nekog da uzme titulu Realu i Barci. :mrgreen:
Gledao sam ih malo protiv Villareal, i stvarno fino su igrali. :naprijed:
Kada čuješ Levante nakon 10 kola prvi na tabeli, prvo što pomislite :arrow: mladi klinci za koje se nije znalo, odjednom izašli na scenu, te pokazuju svoje supertalente, zar ne. :D A tamo čovječe "dom penzionera", i to kakav... :lol:
Mačak
'U vreci'

PostPostao/la anton 1983 » 08 stu 2011, 10:20

Barca-Präsident will 16er-Liga

Sandro Rosell, Präsident vom spanischen Meister und Champions-League-Sieger FC Barcelona, ist für eine Verkleinerung der Primera Division von 20 auf 16 Teams. Das sagte der 47-Jährige auf der Konferenz "International Football Arena" in Zürich.

Er erhoffe sich dadurch eine spannendere Liga, die in den vergangenen Jahren von Real Madrid und Barcelona dominiert wurde. Zudem spricht sich Rosell für eine fairere Verteilung der TV-Gelder aus, um den kleinen Klubs zu helfen.

Derzeit besitzen Real und Barca ihre eigenen Fernsehverträge und erhalten zusammen etwa so viel Geld wie die restlichen Klubs der Liga, nämlich knapp 300 Millionen Euro. Im Gegenzug sollten ausländische Investoren in ihren Möglichkeiten beschränkt werden.

PROPALILELO!!!

Uff kako ja volim taj PORPALILALELO! :yeee: Predsjedik barce bi si napravil malu bucmastu ŠPEK ligicu od 16 klubića. Ova tanka od 20 mu se nikako ne sviđa jer mu je pretrula! :mrgreen: Na taj način bi se "poštenije" podijelio novac od TV prava! Tako je Sandro, pogotovo dok su tu Real i Barca! :hehe: I još bi on sjebo malo ove strane investitore...Uglavnom u šturo je to napisano...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Murta » 08 stu 2011, 10:32

A to je i dosta logično jer je Španjolska osim par klubova goli ku*** od lige. Al ja imam bolju ideju:
Nek Real, Barcelona, Valencia, Atletico, Athletic i Sevilla naprave ligu 6 i nek igraju po 5 puta doma i u gostima sa svakim. Svaki tjedan tri derbija. :lol: Pa će naknade za TV prava biti astronomske. :mrgreen:
Uz ovu ideju kup treba ukinut. :ugeek:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Lizarazu » 08 stu 2011, 11:50

Hehe, malu bucmastu špek ligu :hehe:

Murta, ma ima tu još dobrih ekipa. Ili su i ove koje si nabrojao goli prosjek.
Neko večer čekam Atletiko da jamim dobru lovu. Ušlje vode 1:0 i imaju igrača više gotovo sat vremena. Šta se desi, izgube utakmicu od gnjilog Getafea.
Gledao sam tekmu i baš me smorila igra ovog Atletika, uprkos što imaju nekoliko vrsnih igrača....
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la Murta » 08 stu 2011, 12:01

Ima dobrih ekipa, ali ima i onih koji igraju triput negledljiviji nogomet od HNL klubova. Izuzeci koje sam zaboravio bi bili: Malaga nakon dolaska Arapa (prije je igrala vjerojatno najgori nogomet u toj ligi), Villarreal (po sebi mali klub, a i ja sam simpatizer Valencije pa znate :mrgreen:) i ponekad Getafe. S Laudrupom je to bila i Mallorca, a sad ne znam kako je nakon njegovog odlaska.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la amerosm » 16 stu 2011, 23:45

Pitam se ima li ovdje Italijana koji ce nam "zagorcati" zivot o tome kako je Serie A kvalitetnija od Bundeslige i da je BL njih prestigla iz razloga sto oni podcjenjuju takmicenja.
amerosm

PostPostao/la effe__sa » 17 stu 2011, 00:55

amerosm napisao:Pitam se ima li ovdje Italijana koji ce nam "zagorcati" zivot o tome kako je Serie A kvalitetnija od Bundeslige i da je BL njih prestigla iz razloga sto oni podcjenjuju takmicenja.

Slabo, slabo....Nema ih nikako :lol: A ti malo češće naleti ovde ;)
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Ostala nogometna natjecanja