Europa i Konferencijska liga 2025./26.

Ostale lige i kupovi diljem svijeta...

Re: Europska liga

PostPostao/la Murta » 04 ruj 2010, 12:40

Dinamo prvi puta ima trenera koji shvaća da nije problem u igračima, navjačima, nego u pristupu igri. To dosada niti jedan nije vidio, iako navijači to znaju godinama. I nakon dugo godina ima i jednog target mana(Beqiraj) u 16 m. Ne mogu reći da nisam optimističan.

Hajduk ima euforiju, igru i dobro posloženu momčad, no ima premali kadar i to će biti problem kako vrijeme bude protjecalo. Sreća da igra u ovoj sprdačini od lige pa se igrači ne bi trebali toliko trošiti. Poklepović bi još u vatru mogao baciti Andrijaševića koji je isto jako dobar mladi igrač. ;)

Obje skupine su prolazive, no niti jedna od naših momčadi nije favorit i ne treba očekivati puno. Ipak, ako se moramo bojati Club Bruggea, PAOK-a, AEK-a i Anderlechta onda niti ne moramo igrati nogomet. Treba ih respektirati, ali se ne smijemo bojati.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Red passion » 16 ruj 2010, 22:17

DInamo fantastičan na današnjoj utakmici. Ništa drugo nego fantastičan... :bravo: :bravo: :bravo:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Murta » 17 ruj 2010, 07:18

Dinamo fantastičan, smiren i siguran. Kad je Senna dobio crveni u 75', pomislio sam da samo Dinamo može ovako neš sjebat, da je to pravi razvoj događaja za još europskih frustracija. Ali, ipak se nisu dali i nakon toga su čak zabili još jedan gol.

Šteta za Hajduk, imao sam dojam da mogu izvući bar remi.

Leverkusen raspucano i suvereno. Svaka čast Helmesu, samo neka tako nastavi. :bravo:

Stuttgart siguran, ova pobjeda bih ih nadam se mogla podići mentalno.

Dortmund je pokazao ono zbog čega navijači njemačkih klubova vole svoje klubove, a protivnici ih mrze. U 87' izjednače i u 92' zabiju gol za pobjedu. Ipak, moraju se malo zabrinuti jer su do 60' imali 2:0. Opet Gotze, od kud se on stvorio i počeo uništavati protivnike?
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la cruz » 17 ruj 2010, 13:09

ne sjećam se kad sam ovakvu ŽELJU vidio od Dinamovih igrača! veličanstveno! inače ne volim ocjenjivati nikoga po trenutnom dojmu, ali mislim da je sinoć dinamo pokazao da MOŽE!

...i Zagreb je napokon pokazao da MOŽE...... ;)
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 17 ruj 2010, 16:48

Slika

O BOŽE FALA TI KAJ PURGERI SMO MI!!!!

Jedna ovako bezazlena fraza jučer je došla do punog izražaja...Al kako je sve to počelo, e to je pitanje i odgovor!

Kod Dinama sve uvijek počinje i završava sa ciganima i pederima. Tako je bilo i tako će uvijek biti, makar "nikad nema predaje", tako nikada neće biti niti promjene u tome svetom cilju tzv. obožavatelja našeg SVETOG KLUBA DINAMA. No u svoj toj prljavštini hrvatskih medija, smrada od novinara, truleži od HNL-a i svega onoga koji žele uništiti ovu nama tako dragu SVETINJU, ponekad se pojavi nada da nije sve izgubljeno i rađaju se HEROJI. I to kakvi HEROJI!

Slika

Na prvom mjestu je jedan, jedini i neponovljivi Zdravko Mamić koji se grčevito bori da bi DINAMO bio iznad onog di bi u stvarnosti trebao biti. Da je Mamić svetac, nije i to niko nemože poreći i to se netreba nijekati, al govorit i misliti da taj čovjek radi na štetu DINAMA, da je zbog njega DINAMO lošija momčad nego kaj bi trebala biti i da bi DINAMO bio bolji bez njega, e to stvarno mogu oni koji imaju nekakve koristi od propadanja DINAMA i eventualno oni koji nerazumiju kako nogomet funkcionira. I kad god mu neko predbacuje kako on loše radi, dogodi se čudo. Na scenu stupe NJEGOVI HEROJI!

Slika

Jedan od njih bio je donedavno neostvareni san svakog ljubitelja DINAMA. Pokušavalo se sa Ivankovićima, Jurčevičima, Zajecima, al sve su to neprovjereni treneri kojima je DINAMO služio da bi se naučili trenirati klub. I kada se po prvi puta ukazala prilika da se dovede stručnjak svjetske klase, Mamić se nije puno libio, posegnuo je duboko u svoj džep i doveo nam trenera koji nam daje nadu, nada samo da možemo...Došo je VAHA!!!!!! Koji stroj od trenera, koja osoba, kako on zrači optimizmom, znanjem, sigurnošću, ima sve ono kaj je potrebno da se uspije! Uspio je naučiti momčad da pobjedi pa čak i kad se to nesmije, da igra disciplirano do zadnje minute i da se ne prime gol samo zato kaj se može već da se utakmica završi sa 0 primljenih pogodaka. "Igore oćeš li ti biti kapetan, ako ne; ima onih koji oće?" I samo sa tom rečenicom VAHA je i našem kapetanu uspio probuditi jako dugo uspavanu zvijer koja sada opet izgleda kao vođa, kao kandidat za repku, kao savršen partner slijedećem u nizu MAMIĆEVIH HEROJA!!!!

Slika

Kako li se on ono zove? Iz kojeg je kluba on ono doveden? Ko ga je uspio ono dovesti? Hmmmm...Portugalski štoper sa dosjeom kojeg bi se rijetko koji igrač posramio, kako je ovo Mamiću uspjelo NIKO ne zna, a kamoli ja....Ima li to veze sa VAHOM, pa naravno da ima ljudi moji. Kada imaš takvog trenera onda se nemoramo više čuditi kada takav igrač uspije doći u HNL. ALi ne zavaravajmo se ljudi, nije on došao u HNL, on je došao u DINAMO!!! I hvala ti Maminjo na takvom igraču, hvalati na Tonelu, kojeg je jednostavno milina za gledati kako smireno rješava sve situacije, kako se dobro postavlja, kako se hrva sa Villarealovim napadačima i iz dvoboja u dvoboj on izlazi kao pobjednik, kao HEROJ!!!

Slika

Znate li onu staru poznatu, „Sammiru cigane, odlazi iz svetinje“? Ne znate, nije bed, ne znam niti ja više!!! Mislim da su se jučer skauti Reala, Bayerna, Milana, da MILANA, sjećate se, pitali ko je taj igrač? Donedavno su mu fučkali dok jučer, e mili moji, kaj je to bilo jučer? Mali „Fakin“ jučer je svima pokazala kaj zna i kaj more. U duelu, sačuvati loptu i dati onakvu loptu na suprotnu stranu dok cijela tribina, stadion, zagreb, Hrvatska, Europa, svijet misli da će lopta desno, e to ljudi moji može jako malo igrača na svijetu, takve se može na prste nabrojati. Kako je rekao onaj španjolac, takvog igrača HNL nezaslužuje. I to je istina ljudi moji jer za takve igrače su predviđene, veće i famoznije stvari za koje nesumnjam da će stići ovog dragulja, još jednog u redu Mamićevih HEROJA!!!

Slika

„ Pa Mamiću cigane , kako možeš prodati našeg jedinog igrača , bez kojeg nemožemo napraviti uspjeh u Europi? Kako ćemo zabijati golove bez kvalitetnog napadača? Mamiću cigane pa kako možeš prodati igrača poput Manđukića i to za pišljivih 7 miliona eura?“ Orilo se iz grla „DINAMOVIH navijača“, pisalo u tekstovima svih onih naših novinara koji se razumiju u nogomet i koji su bili vođe nogometnih klubova…Kako , e pa ovako. Ovaj „cigan“ doveo vam je za smiješnih 700 000 eura napadača, igrača, egzekutora, koji je neumoljiv u skoku i koji će dobiti sve zračne dvoboje protiv mrcina iz Villarealove obrane i još im uz to hladnokrvno zabiti gol, te neće kada ga trebaš dobiti crveni karton niti biti problem u našoj svlačionici. I kako on reće tako i bi…Ko bi rekao da će jednog dana u Maksimiru, Dalmatinac postati HEROJ!!!!

Slika

A di su ti tzv. Navijači? Bojkotiraju uspjeh, svoj klub, sve ono dobro kaj im DINAMO može dati i toga nisu svjesTni. Kome takvi navijači trebaju, ne znam...Iskreno , ja se nadam da će se Boysi vratiti na tribine i bodriti DINAMO, SVOJU SVETINJU, jer to i je njihova bit, a ne da se bore protiv jedine figure koja im klub gura, naprijed, naprijed i samo naprijed! Vratite se na tribine, prestanite sa ciganima i pederima, zaboravite na baklje i nerede, navijajte za svoj klub jer to je vaš klub i kaj god vi mislili niko vam ga neće oteti niti to nitko ne pokušava. Maksimirske tribine vas trebaju, zapamtite to. Samo da hoćete i vi možete postati HEROJI!!
!

Slika

Al bojim se da ovo stanje neće potrajati jako dugo. Jučer sam imao priliku gledati HEROJE koje će samo određeni pamtiti zauvijek, a drugi će na prvi znak slabosti odmah ih prozvati "ciganima i pederima"...I zato VAHA makar „voliš gledati filmove sa momcima“ pokaži nam, da nisi još jedan u nizu pedera! Ne daj da se ponovo razočaramo i POSTANI HEROJ!!!!!

Popevke sam slagal i rožice bral, I svu svoju mladost, sam tebi ja dal.
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 17 ruj 2010, 17:53

Autor ovoga članka :?:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la CroCHEF » 17 ruj 2010, 18:01

FCB_general napisao:Autor ovoga članka :?:

sta mislis 8-) :a045: nice anton
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 17 ruj 2010, 18:39

Moja malenkost....
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la ivicaolic » 17 ruj 2010, 22:34

Effenberg23 napisao:Mislim da dinamo nema nikakve šanse za išta više od 3 mjesta, nema šanse....dok Hajduk ima, imaju igru, publiku, euforija sve je tu i jako su zajebani kući, nebih se čudio kad bi imali 9 bodova iz domaćih utakmica...

Dinamo se traži i nisu nešto, neće im ni Vaha pomoći...

hahaha, nemoj se ljutit al malo sam prolista prognoze pa mi smješno ;) nadam se da si promjenio misljenja :)jebeš kroosa, treba sammira dovest :D
van Gaal ~ "Ja sam arogantan, ja sam dominantan, ja sam nogometni bog."
ivicaolic
Redoviti član
Redoviti član

PostPostao/la Effenberg23 » 18 ruj 2010, 09:40

ivicaolic napisao:
Effenberg23 napisao:Mislim da dinamo nema nikakve šanse za išta više od 3 mjesta, nema šanse....dok Hajduk ima, imaju igru, publiku, euforija sve je tu i jako su zajebani kući, nebih se čudio kad bi imali 9 bodova iz domaćih utakmica...

Dinamo se traži i nisu nešto, neće im ni Vaha pomoći...

hahaha, nemoj se ljutit al malo sam prolista prognoze pa mi smješno ;) nadam se da si promjenio misljenja :)jebeš kroosa, treba sammira dovest :D

hehe, a moram priznat bio sm u krivu, VAHA je čudotvorac :bravo: svaka čast, kako je dinamo igrao, to je ona želja to je ona strast koju dinamo treba, koju zaslužuje...

žao mi je zbog hajduka, iako i sad ja stojim kod one svoje da bi mogli kod kuće uzet 9 bodova :lol: tipična domaćinska momčad :D
Effenberg23
TORero

PostPostao/la Effenberg23 » 18 ruj 2010, 09:54

Antone jedno pitanje?
Ti govoriš kako je Mamić gurao gurao, i samo gurao dinamo i sada ga gura prema naprijed...ja bi se samo sa tobom složio u ovom zadnjem da ga sad gura, tj.sad kad se nakrao para, sad kad ih ima dovoljno, sad daje dinamu, sad ga gura....dok se stvaralo, ništio je dinamo, spadao je na najmanje grane....sad igra dinamo lijepo, i učinkovito, dobar trener, dobri rezultati, i euforija je tu, i neke stvari se zaboravljaju...
Mamić je jedan obični seljak koji se na štetu dinama obogatio, isprofilirao, i sad kad ima sad daje dinamu...
Kad je mamić doveo kvalitetnu zamjenu za nekog igrača kada ga je prodao(osim sada kad je prodao mandžu, doveo rukavinu)...kada nikad, odlazili su modrić, dudu, ćorluka, vukojević, lovren, pokrivač i uvijek su neki levati dolazili na njihova mjesta....to su ogromni novci, koje je maminjo spremio sebi u džep i nešto ostavio nešto dinamu...
ja garantiram, kad opet pomalo nestane para(a nestat će ih uskoro opet) opet će igrati sivonjić, i ostali njemu slični zato što su mamićevi igrači, on ili sin mu menedžeri...
jedino priznajem uspjeh dinamove škole, jer se tu maknio i pustio rad stručnim ljudima, tu je ostvario uspjeh, ali onaj pravi...
Ima tu još milion stvari koje bi se dalo navest, ali eto...

Ja ne kažem, zadovoljan sam trenutnom igrom i kadrom kao navijač itd.ali ljudi nemojmo se zavaravati da je mamić to sve stvorio, neke se stvari ne smiju zaboravit....

Dinamo je takav klub, Zagreb je takav grad koji zaslužuje bar 2 puta biti u Ligi Prvaka u 5 godina, a koliko dinamo već nije bio tamo....pogledajte povjest...
Effenberg23
TORero

PostPostao/la Red passion » 18 ruj 2010, 10:00

anton 1983 napisao:

Moja malenkost....

:bravo: :bravo: ;) :zivio:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 18 ruj 2010, 10:09

Hmmm...demagogija novinara kod tebe je učinila svoje ;)

Ono kaj ti neznaš ili bolje rečeno ne želiš znat je to da je mamić svoje noFce uvijek ulupavao u Dinamo. DUDU je njegov igrač i on ga je plaćao, kupovo stanove davo mu jest, aute plaću, itd. Ista stvar je sa Modrićem i milion drugih igrača, ali naš narod to jednostavno ne želi prihvatiti, jer onda bi mamić bio čak malo pošten čovjek.

Ako ti je Budžet Dinama 100 miliona kuna i od grada dobiješ 24, kako se onda namakne onih ostalih 76?

Ono kaj ti govoriš je tipična demagogija čovjeka koji si ne želi dopustiti da misli da je mamić oduvijek radio kako je trebo, učio se na greškama jer to se u nogometu događa.

Za svakog igrača UVIJEK, ama baš UVIJEK su se kupovale zamjene, ali taj igrač nije mogao automatski postati ŠPEK jer to tako ne ide. Recimo Sammir je doveden prije par godina da bi zamjenio Modrića i ti normalno kao i svaki drugi laik sprdo si se sa takvim potezom. 4 godine su trebale da on postigne Modrićev nivo ali na kraju ga je postigao jer je mamić forsirao da on mora igrati i sada se Sammiru svi klanjamo ali se još uvijek pljuje po mamiću. Kad je Dinamo igrao ligu za ostanak Mamić je pokupova sve igraće iz mlade repke kaj su nekaj valjali, čak je i naš pranjić tamo igrao i kaj se dogodilo? Ali prije sezone ti njemu nisi mogao predbaciti da je Dinamo loš, pogotovo ne u trenutku kada ti u špici igraju Bole top i Olić. Ljudski je griješiti, ali srati po mamiću da je samo krao i kad se nakro da daje je totalna glupost. Jer ako on samo krade zašto bi ikada išta dao od SVOJIH novaca Dinamu? jel tako da ti je teorije glupa jer nije njega odjedanput čopila savjest. ;)

Zašto su ljudi glupi?

Oni misle da Mamić oće SAMO ZARADITI na Dinamu i boli ga kurac za klub i rezultat. E te dvije činjenice su nemoguće jer same sebe pobijaju. Ako Dinamo redovito ne igra u Europi i ne osvaja Hrvatska prvenstva, mamić nemože prodavati igrače jer oni onda nebi bili zanimljivi stranim klubovima. Ako opet gledamo iz perspektive zarade, mamić je prvi čovjek u HR koji najviše želi da Dinamo uđe u LP jer tako će najviše omastiti brk. Kaj ne? Ali kaj tebe kao navijača BK ko masti brk, ako je Dinamo u LP a to bi ti jedino trebalo biti važno. U zadnjih 5 godina Dinamovi rezultati su fantastični , iznad prosjeka, milion godina smo ispred nekadašnjeg konkurenta ajduka, a sve to ti je zasluga mamića koji normalan puk, podložan demagogiji novinara nikada neć prihvatiti niti će mu to ikada priznati.

Proklet bio dan kad mamić napusti Dinamo 8-)
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Effenberg23 » 18 ruj 2010, 10:18

anton 1983 napisao:Hmmm...demagogija novinara kod tebe je učinila svoje ;)

Ono kaj ti neznaš ili bolje rečeno ne želiš znat je to da je mamić svoje noFce uvijek ulupavao u Dinamo. DUDU je njegov igrač i on ga je plaćao, kupovo stanove davo mu jest, aute plaću, itd. Ista stvar je sa Modrićem i milion drugih igrača, ali naš narod to jednostavno ne želi prihvatiti, jer onda bi mamić bio čak malo pošten čovjek.

Ako ti je Budžet Dinama 100 miliona kuna i od grada dobiješ 24, kako se onda namakne onih ostalih 76?

Ono kaj ti govoriš je tipična demagogija čovjeka koji si ne želi dopustiti da misli da je mamić oduvijek radio kako je trebo, učio se na greškama jer to se u nogometu događa.

Za svakog igrača UVIJEK, ama baš UVIJEK su se kupovale zamjene, ali taj igrač nije mogao automatski postati ŠPEK jer to tako ne ide. Recimo Sammir je doveden prije par godina da bi zamjenio Modrića i ti normalno kao i svaki drugi laik sprdo si se sa takvim potezom. 4 godine su trebale da on postigne Modrićev nivo ali na kraju ga je postigao jer je mamić forsirao da on mora igrati i sada se Sammiru svi klanjamo ali se još uvijek pljuje po mamiću. Kad je Dinamo igrao ligu za ostanak Mamić je pokupova sve igraće iz mlade repke kaj su nekaj valjali, čak je i naš pranjić tamo igrao i kaj se dogodilo? Ali prije sezone ti njemu nisi mogao predbaciti da je Dinamo loš, pogotovo ne u trenutku kada ti u špici igraju Bole top i Olić. Ljudski je griješiti, ali srati po mamiću da je samo krao i kad se nakro da daje je totalna glupost. Jer ako on samo krade zašto bi ikada išta dao od SVOJIH novaca Dinamu? jel tako da ti je teorije glupa jer nije njega odjedanput čopila savjest. ;)

Zašto su ljudi glupi?

Oni misle da Mamić oće SAMO ZARADITI na Dinamu i boli ga kurac za klub i rezultat. E te dvije činjenice su nemoguće jer same sebe pobijaju. Ako Dinamo redovito ne igra u Europi i ne osvaja Hrvatska prvenstva, mamić nemože prodavati igrače jer oni onda nebi bili zanimljivi stranim klubovima. Ako opet gledamo iz perspektive zarade, mamić je prvi čovjek u HR koji najviše želi da Dinamo uđe u LP jer tako će najviše omastiti brk. Kaj ne? Ali kaj tebe kao navijača BK ko masti brk, ako je Dinamo u LP a to bi ti jedino trebalo biti važno. U zadnjih 5 godina Dinamovi rezultati su fantastični , iznad prosjeka, milion godina smo ispred nekadašnjeg konkurenta ajduka, a sve to ti je zasluga mamića koji normalan puk, podložan demagogiji novinara nikada neć prihvatiti niti će mu to ikada priznati.

Proklet bio dan kad mamić napusti Dinamo 8-)

samir nije ni blizu modrića samo da znaš, i uopće mu se ja ne klanjam...

malo stariji video, ali neke stvari da te posjete šta se dešavalo u prošlosti....i posle te godine se izdesilo podosta nekih gluposti, koje sada ne mogu navodit, jer nemam vremena :D

ali gledaj

http://www.youtube.com/watch?v=NP061isBrpA
Effenberg23
TORero

PostPostao/la anton 1983 » 18 ruj 2010, 10:21

Effenberg23 napisao:samir nije ni blizu modrića samo da znaš, i uopće mu se ja ne klanjam...

:haha: Pa normalno da nije! :hehe: Pa nemože niti biti, ali danas razara po kvartu! bit je u tome da mu je on bio zamjena koja danas može igrati za repku i koji je daleko najbolji igrač HNL-a na kojem će si Dinamo omastiti brk...Pa kaj ti očekuješ da Mamić dofura istu kvalitetu igrača koju proda? :lol:
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Ostala nogometna natjecanja