Smece od covjeka bio i osto!

Speedy napisao:Jeste vidjeli onaj start Tottija sinoc protiv Intera?![]()
Smece od covjeka bio i osto!
![]()
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jehNMZ0BHCs[/youtube]
..jel bi dobio 3 ili 5 utakmica kazne... 

Svedjo napisao:ma to sve bi trebalo limitirati da mogu trosit po sezoni.
a ne da, se daju tamo neke nebulozne cifre, za igrace koji vrijede mozda 2-3 puta manje...
pitam se dali ti isti vrate taj novac klubu... ulozeno-dobiveno....

FCB_general napisao:Svedjo napisao:ma to sve bi trebalo limitirati da mogu trosit po sezoni.
a ne da, se daju tamo neke nebulozne cifre, za igrace koji vrijede mozda 2-3 puta manje...
Ronaldo je vratio. I to ono u plusu od 8 mil.(od 94 mil. transfer) eura su samo u Madridu dobili na prodaji njegovih dresova. Čitao sam baš jednom, samo ne mogu se sjetiti svih brojki. Kad pronađem budem stavio ovdje i taj podatak.

The Scarface napisao:FCB_general napisao:Svedjo napisao:ma to sve bi trebalo limitirati da mogu trosit po sezoni.
Ronaldo je vratio. I to ono u plusu od 8 mil.(od 94 mil. transfer) eura su samo u Madridu dobili na prodaji njegovih dresova. Čitao sam baš jednom, samo ne mogu se sjetiti svih brojki. Kad pronađem budem stavio ovdje i taj podatak.
Daj misli svojom glavom i ne piši gluposti.

The Scarface napisao:FCB_general napisao:Svedjo napisao:ma to sve bi trebalo limitirati da mogu trosit po sezoni.
Daj misli svojom glavom i ne piši gluposti.

Vrati se na: Ostala nogometna natjecanja
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost