Lige 5 - La Liga / Premier League / Serie A / Ligue 1

Ostale lige i kupovi diljem svijeta...

Re: Španjolska Primera

PostPostao/la effe__sa » 22 sij 2012, 00:32

The Scarface napisao:Ne volim kad ti iznesem neke činjenice pa ti meni počneš o Njemačko-Španjolskom mentalitetu, trenerskim kompleksima i šta ja znam. To uopće nema nikakve veze sa ovom raspravom, ako hoćeš ja ti mogu dat 10 linkova gdje piše koliki je Realov dug jer će svi uzeti službeni podatak a ne nagađanje jednog profesora.

Možeš jednostavno priznati da nisi bio u pravu pa da se ne zajebavamo ni ja ni ti više.

A znaš šta mene kod tebe nervira što ti sve zasnivaš na tim linkovima...Ja ne znam majke mi koje ti programe pratiš, a ja ne volim da me neko ubjeđuje da sam ja nešto pogrešno shvatio, znači ispade ja glup, ja ne razumijem jezike i slično, a jedini tvoj izvor su linkovi neki tamo smiješni stranica ili stranica bliski Realu. Ti si od mene dobio linkove i ti si opovrgao istinitost tih linkova. Ja tebi ne mislim snimat kamerom teletext pojedini kanala. Ti se ubi tražeći linkove po netu kako bi nešto dokazao. Ne možeš ti dokazat ni sa 20 linkova ono što više od 20 relevantni medija, tv stanica i slično govore. A ja ti Scar nisam kriv što imaš pristup pogrešnim medijima i što ti je povrijeđena sujeta. Ti meni da ponudiš 10 linkova, ja ću tebi opet ponudit 10 linkova. Upali tv nabavi pristup pravim kanalima pa možemo dalje pričat a nemoj mene pokušavat budalom pravit. Pošto si to pokušao s tobom sam za sva vremena diskusiju završio. Pa neću ja trpit da mene pokušava neko budalom pravit s linkovima i to onim tipa yahoo answers. Smiješan si stvarno...
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la The Scarface » 22 sij 2012, 00:42

effe__sa napisao:
The Scarface napisao:Ne volim kad ti iznesem neke činjenice pa ti meni počneš o Njemačko-Španjolskom mentalitetu, trenerskim kompleksima i šta ja znam. To uopće nema nikakve veze sa ovom raspravom, ako hoćeš ja ti mogu dat 10 linkova gdje piše koliki je Realov dug jer će svi uzeti službeni podatak a ne nagađanje jednog profesora.

Možeš jednostavno priznati da nisi bio u pravu pa da se ne zajebavamo ni ja ni ti više.

A znaš šta mene kod tebe nervira što ti sve zasnivaš na tim linkovima...Ja ne znam majke mi koje ti programe pratiš, a ja ne volim da me neko ubjeđuje da sam ja nešto pogrešno shvatio, znači ispade ja glup, ja ne razumijem jezike i slično, a jedini tvoj izvor su linkovi neki tamo smiješni stranica ili stranica bliski Realu. Ti si od mene dobio linkove i ti si opovrgao istinitost tih linkova. Ja tebi ne mislim snimat kamerom teletext pojedini kanala. Ti se ubi tražeći linkove po netu kako bi nešto dokazao. Ne možeš ti dokazat ni sa 20 linkova ono što više od 20 relevantni medija, tv stanica i slično govore. A ja ti Scar nisam kriv što imaš pristup pogrešnim medijima i što ti je povrijeđena sujeta. Ti meni da ponudiš 10 linkova, ja ću tebi opet ponudit 10 linkova. Upali tv nabavi pristup pravim kanalima pa možemo dalje pričat a nemoj mene pokušavat budalom pravit. Pošto si to pokušao s tobom sam za sva vremena diskusiju završio. Pa neću ja trpit da mene pokušava neko budalom pravit s linkovima i to onim tipa yahoo answers. Smiješan si stvarno...

:mrgreen:

Kakve mrtve programe ? Pa tko još gleda televiziju, teletext ? To su mediji iz prošlog desetljeća.

Da je meni znat s kojih ti to financijskih tv programa dobijaš informacije o Realovim dugovima. Bloomberg ?

Ne pokušajem te pravit budalom već ti pokušajem objasnit neke stvari koje ti očito nisu jasne, ali me zaboli. Mogu drugi slobodno procijeniti tko je iznio više relevantnih izvora.

Ne znam jel ima itko još na forumu koji se zanima za financije u nogometu pa da ti reče za swissramble,Delloite money league i slične stranice.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la effe__sa » 22 sij 2012, 00:49

The Scarface napisao:
Kakve mrtve programe ? Pa tko još gleda televiziju, teletext ? To su mediji iz prošlog desetljeća.

Pa vidim ja da ti ne gledaš televiziju zato i nisi informisan. Ali ja sam ti rekao na dječiju se raspravu ne moram spuštat. A ovoliko branjenje Reala nisam vidio ni od ljudi koji navijaju za taj klub. A primijeti se dovoljno na forumu koliko ko utakmica prati i koliko je ko u čemu informisan. Samo ti si mnogima pucao kontru i uvijek si htio da budeš u pravu. Povrijeđena sujeta je nešto najgore kod čovjeka. I net i tv su izvori informacija. Ti si dobio od mene i linkove, ali pošto smatraš samo svoje relevantnim i pošto smatraš samo sebe pametnim, ok. Tvoja stvar. Pričaj onda sam sa sobom ali nemoj druge pravit budalom i zato ću od sad ignorisat tvoje postove. ;)
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la The Scarface » 22 sij 2012, 10:16

effe__sa napisao:
The Scarface napisao:

Pa vidim ja da ti ne gledaš televiziju zato i nisi informisan. Ali ja sam ti rekao na dječiju se raspravu ne moram spuštat. A ovoliko branjenje Reala nisam vidio ni od ljudi koji navijaju za taj klub. A primijeti se dovoljno na forumu koliko ko utakmica prati i koliko je ko u čemu informisan. Samo ti si mnogima pucao kontru i uvijek si htio da budeš u pravu. Povrijeđena sujeta je nešto najgore kod čovjeka. I net i tv su izvori informacija. Ti si dobio od mene i linkove, ali pošto smatraš samo svoje relevantnim i pošto smatraš samo sebe pametnim, ok. Tvoja stvar. Pričaj onda sam sa sobom ali nemoj druge pravit budalom i zato ću od sad ignorisat tvoje postove. ;)

Na kraju se ovo svodi na ovo :

tvoji podaci sa tv-a koje si ti jednom vidio i link sa SAZ-a protiv službenih brojki koje je izdao klub na svojoj stranici. Mislim da je očito čiji su podaci relevantniji inače ne bi mogli analizirat financijsko stanje niti jednog kluba ako ne vjerujemo službenim podacima. Nisam ja uvrijeđen nego samo želim dokazat da sam bio u pravu sa svojim pretpostavkama što sam i učinio. Vidim da si ti ovdje onaj koji se ljuti i stalno naglašava da te se pravim budalom što nije istina.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Speedy » 22 sij 2012, 10:36

effe__sa napisao:Pričaj onda sam sa sobom ali nemoj druge pravit budalom i zato ću od sad ignorisat tvoje postove. ;)

Aleluja! :bravo:

To znaci da nece biti vise vaseg prepucavanja koje ne vodi nigdje!
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la effe__sa » 22 sij 2012, 11:02

@Scar: samo ću ti ovo stavit još i pametnom dosta, a ja da hoću još 20 bi ti linkova stavio, a ti dalje vjeruj njihovim službenim podacima. Mislim ili si naivan ili si navijač Reala, ili želiš se napravit pametan. I sad sam definitivno završio jer ne želim ja ovde vodit rat i trpat ovu temu nekim diskusijama koje ne vode nigdje. ;)
http://www.n-tv.de/sport/fussball/Real- ... 68131.html
http://www.focus.de/finanzen/news/tid-1 ... 25285.html
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la The Scarface » 22 sij 2012, 12:03

effe__sa napisao:@Scar: samo ću ti ovo stavit još i pametnom dosta, a ja da hoću još 20 bi ti linkova stavio, a ti dalje vjeruj njihovim službenim podacima. Mislim ili si naivan ili si navijač Reala, ili želiš se napravit pametan. I sad sam definitivno završio jer ne želim ja ovde vodit rat i trpat ovu temu nekim diskusijama koje ne vode nigdje. ;)
http://www.n-tv.de/sport/fussball/Real- ... 68131.html
http://www.focus.de/finanzen/news/tid-1 ... 25285.html

Ovim prvim linkom apsolutno ništa nisi dokazao. Jesam li ja ikad govorio o tome kako Real kupuje ili odplaćuje igrače ?
Mislim da ne.

Da taj isti Hoeness lupeta već godinama kako su svi klubovi u govnima, da će Realu prije doć ovrha stadiona nego Ribery i slična sranja. Nisam znao da Uli ima uvida u Realove dokumente pa da može iznositi takve brojke. Previše si fokusiran na njemačke medije i pušiš sve što ti oni serviraju.

Baš me zanima kako će onda svi ti klubovi proć FFP ako se ikad uvede, budemo onda vidili je li Real grca u dugovima i nema za kruha i mlijeka.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Speedy » 22 sij 2012, 17:11

Scare, bitno je da si ti informiraniji od Hoenessa! :smile30: Sta si si ti zbrijo posto nas stari dobri Uli ne zna koristiti racunalo da nema neke informacije? :mrgreen:

Ili pak pokusavas glumiti antona pa se pravis prepametan? :mudrac:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la The Scarface » 22 sij 2012, 17:19

Speedy napisao:Scare, bitno je da si ti informiraniji od Hoenessa! :smile30: Sta si si ti zbrijo posto nas stari dobri Uli ne zna koristiti racunalo da nema neke informacije? :mrgreen:

Ili pak pokusavas glumiti antona pa se pravis prepametan? :mudrac:

Dobri stari Uli često priča gluposti, čovjek je legenda ali nekad previše pretjeruje. Ne treba svaku njegovu uzimati kao amen.

Ja se ne pravim pametan nego pokušajem effeu objasniti da Real savršeno funkcionira. :mig:
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la effe__sa » 24 sij 2012, 09:14

Pepe za svoj ispad protiv Barce u kupu, kada je nagazio Messija dobio samo upozorenje španskog nogometnog saveza. Vjerovali ili ne, prošao je bez kazne. Ali ništa novo po tom pitanju iz Primere.... ;)
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 24 sij 2012, 13:35

Primera definitivno treba totalni remont. To se stalno dokazuje, iz kola u kolo.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Miki » 24 sij 2012, 13:38

effe__sa napisao:Pepe za svoj ispad protiv Barce u kupu, kada je nagazio Messija dobio samo upozorenje španskog nogometnog saveza. Vjerovali ili ne, prošao je bez kazne. Ali ništa novo po tom pitanju iz Primere.... ;)

Ne znam sto te to cudi. Barselona je u Kataloniji, a znamo da se Katalonci i Spanci ne podnose, kao i da su na celu Primere sve sami Spanci. Tako da me ovakav rasplet ne cudi toliko. ;)
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la Miki » 24 sij 2012, 13:38

Miki napisao:
effe__sa napisao:Pepe za svoj ispad protiv Barce u kupu, kada je nagazio Messija dobio samo upozorenje španskog nogometnog saveza. Vjerovali ili ne, prošao je bez kazne. Ali ništa novo po tom pitanju iz Primere.... ;)

Ne znam sto te to cudi?! Barselona je u Kataloniji, a znamo da se Katalonci i Spanci ne podnose, kao i da su na celu Primere sve sami Spanci. Tako da me ovakav rasplet ne cudi toliko. ;)
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la FCB m@niac » 25 sij 2012, 22:14

SLIKA NA SPORTKLUBU MI JE ZAMRZNUTA!!!!!! BOG MATER!!!!!!!!! :neee: :neee: :neee: :neee: :neee:
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la nele-BHF » 26 sij 2012, 00:04

FCB m@niac napisao:SLIKA NA SPORTKLUBU MI JE ZAMRZNUTA!!!!!! BOG MATER!!!!!!!!! :neee: :neee: :neee: :neee: :neee:

Daj prestani psovati :S

A što se tiče SK meni je sve uredu bilo.

Mourinho nije izgubio na Nou Campu, a Real ispao :D To mi se sviđa.

Real down, Barca down !! :banned:
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Ostala nogometna natjecanja