Lige 5 - La Liga / Premier League / Serie A / Ligue 1

Ostale lige i kupovi diljem svijeta...

Re: Španjolska Primera

PostPostao/la CroCHEF » 26 sij 2012, 00:20

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kFOquzaMn5Y[/youtube]
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la FCB m@niac » 26 sij 2012, 00:56

nagađam....
opet barca na ciganski način došla do pobjede....mislim, boli me kurac za oba kluba, al realno barca uvjek dobiva pomoć od sudaca
:neee:
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la cruz » 26 sij 2012, 10:37

hahahaha opet nekome suci smetaju

pametnom dosta ;)

visca Barca
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Lahm » 26 sij 2012, 10:57

Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la effe__sa » 26 sij 2012, 11:08

Utakmica je sinoć bila odlična, pravi spektakl, dosta golova prilika s obje strane, dobre igre....Ali nažalost opet i tog cirkusa sa stalnim podizanjem ruku prema sudiji i traženjem kartona za protivničke igrače. Te ludi Pepe opet u svom stilu, mesar ostaje mesar.....Al inaće sve u svemu dobra utakmica i ovaj je put Realu malo falilo....
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 27 sij 2012, 19:37

Real i Barcelonu u 3-4. razred španjolskog nogometa lansirati, cijeli Savez i sudačku organizaciju raspustiti i napraviti konačno reda u Primeri.

Tako to treba napraviti da bi tamo liga počela zdravo funkcionirati. Temelji su odlični kad je država puknula onih 50-ak posto klubovima i igračima, a sada je red da i očiste nogomet koji je pretvorio Real i Barcu vlasnicima cijelog nogometa u Španjolskoj.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la nele-BHF » 29 sij 2012, 09:06

Real osvoji' primeru... Lijepo... Jedva čekam sad da Mou to proslavi na sebi svojstven način, iako mrzim njegov klub i njegove igrače :D
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la Murta » 29 sij 2012, 10:01

Neka, nek samo osvoji Španjolsku ligu jer je u Realu puno manje opasan nego da dođe u City. S takvom količinom novca ga ne bi mogao zaustaviti niti brain-trust svih ostalih trenera na svijetu. ;)
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la effe__sa » 29 sij 2012, 11:58

Real je u jako dobroj situaciji i sad ima izuzetno dobre šanse da osvoji titulu. 7 bodova prednosti je velika zaliha. Barca puno bodova gubi protiv manjih protivnika, kad manji protivnici igraju bunker, Barci je teže nego kad Real igra bunker. Sad se Barci povrijedio Iniesta i odmah se to osjeti, bez njega su ipak nešto slabiji, ipak on najbolje sve to povezuje, a Xavi više nije u onoj brilijantnoj formi ko nekad.A onda ni Messi ne može sve sam. Sinoć u Realu opet briljirao Ozil koji je zabio i prvi gol sezone. Inaće ipak su sve češće špekulacije da će Mourinho ipak napustit kraljevski klub na kraju sezone. Nedavno je to izjavio jedan portugalski novinar, sad o tome pišu engleski mediji, sve više medija u Evropi o tome špekuliše, pa vidjet ćemo.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

Re: Serie A

PostPostao/la Lahm » 29 sij 2012, 12:07

Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la Titan » 29 sij 2012, 13:33

Dobro bi to za Lazio bilo

Evo, uz Bayern za kojeg navijam skoro scijeli život, Parma mi je druga na toj listi. Mljekare volim od 6-7 godine, eto ima 15-16 godina. Mislim njihovi porazi me ne pogađaju toliko, ali volim kada pobjeđuju. Nisam neki fanatik kao za Bayern, ali ipak emocionalno sam vezan za njih radi nekih vamo privatnih razloga.

Ko bi reko da neko može da simpatiše i Romu i Lazio :mrgreen:
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Titan » 29 sij 2012, 13:34

Real je novi prvak nema tu dvojbe. Ne vidim ekipe koja im može uzeti više bod(ove).

Barca kiksa protiv Villareala kojeg bi mi sa foruma dobili .
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la effe__sa » 29 sij 2012, 13:52

A Parma , Neutral znači. :) :) Zanimljivo....Zanimljiva je to ekipa prije bila, kad se sjetim kad je i Crespo igrao. Ma bila je tad talijanska liga jača. A Parma je bila zaista jaka. Ja sam nekako zavolio Juve i dosta mi je drag, naravno poslije Bayerna i njemački ekipa, al hajd Bayern i njemačke sam ekipe baš zavolio i kroz boravak u Njemačkoj, dosta razloga ima, a za Juve sam nekako počeo gajit neke simpatije et onako, ni sam ne znam. Uvijek mi bili zanimljiv klub.
A možda ti je Neutral neka Talijanka osvojila srce, a ona navijala za Parmu pa i ti počeo. :lol: :lol:
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Titan » 29 sij 2012, 14:19

Hehe, nije Monica Belluci kriva :mrgreen:

Parma sa svojim "Parmalat" na dresovima. O kako su jaki bili jedno vrijeme, ali to nije bio razlog što ih simpatišem. Poslati ću ti PM da ti kažem što jer nije za ovaj dio foruma.

Juventus :o

Njih nisam nikada mogao. Možda to leži u činjenica da mi jedan dobar prijatelj navijao za njih, pa ga volim "nervirati" kao neko djete poslje poraza Juvetusa hehe.

Slušajte ovog fanatika. Jedan momak 25+ godina, vatreni navijač Juventusa. Mrcina od 100+kg gleda utakmicu Juventusa. To ne bi bilo neobično da kada Juventus gubi on pljune na tv i ne briše ga dok oni ne izjednače :mrgreen: Živa istina. :smajl007:
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la effe__sa » 29 sij 2012, 14:33

In memory of Neutral napisao:
Slušajte ovog fanatika. Jedan momak 25+ godina, vatreni navijač Juventusa. Mrcina od 100+kg gleda utakmicu Juventusa. To ne bi bilo neobično da kada Juventus gubi on pljune na tv i ne briše ga dok oni ne izjednače :mrgreen: Živa istina. :smajl007:

Pa ja sam za Bayern znao ludovat na različite načine ali ovo s pljuvanjem na tv me obori s nogu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Ostala nogometna natjecanja