Lige 5 - La Liga / Premier League / Serie A / Ligue 1

Ostale lige i kupovi diljem svijeta...

Re: Lige 5 - La Liga / Premier League / Serie A / Ligue 1

PostPostao/la Lahm » 24 ruj 2021, 13:47

Ja "jut"...kada sam bio u ´Olandiji, bili ljubazni.... ja na njemackom oni na nizozemskom i sporazumjeli se bez nekakvih vecih problema.... sto za Francuze ne mogu reci... no to je vec druga prica.

Izgleda da Martinez preuzima Barcelonu a Koeman otkaz
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la Red passion » 24 ruj 2021, 19:36

anton 1983 napisao:Ako i samo ako Sule ovak nastavi ja bi isto rađe Suleta.

Inace ja sam bio jako uzjeban kad jenSule dolazio jer OBOZAVAM OGROKNE ŠTOPER KOJI TE SA ZUBIMA SA TERENA ODNESU!

Jaap Stam je tome kumovo :D

E al onda sam vidio Ronaldo vs Stam i shvatio danje Ronaldo najbolji igrac u povijesti nogometa.

Naravno MOJ Ronaldo!

Bio je nevjerojatan. Brojke nam govore i koliko nevjerojatan

Najjači ikad bez problema. I sad bi razvalio da izađe na teren svakoga. :smile10: :legendo:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 25 ruj 2021, 07:45

Evo sad kad sam već spomenuo Ronalda, pa da onda malo dam osvrt na Barcu.

Barca je klub koji sam uvijek simpatirzirao. Za mene je BArca uvijek bila sinonim NOGOMETA - ne lijepog, ne ružnog, nego same BITI nogometa. To je ono što sam uvijek želio da takvoj flozofiji teži svaki nogometni klub.

Isto tako bili su rival meni omraženog Real Madrid MF-ers, koje prezirem iz dna duše i za koje sam zadrt da je svaki njihov uspjeh poklapanje svemira i moš me ubiti neš me uvjeriti u neš drugo. Daj mater ti jebem tam 2003 il tak neki kurac oni meni uzimaju LP kao PETI! Jebeni PEEETI u ligi! FUJ pička ti materina.

I tada negdje kada je nogomet počeo umirat ulaskom Abramovića u Chelsea, osvajanjem SP-a Italije, uvođenjem odvratnov AUTOBUS nogometa kojeg je izmislio Mourinho - izvirio je dašak nade u jednoj Barci, u jednom zubatom lasatom konju zvanom Ronaldinho. Tada se Ronaldinhu pridružio Messi! Pa je nakon toga došao PEP i savršeni nogomet je rođen!

Najsmješniji su mi oni koji još i dan danas seru kak je Overbo pokro Barcu! Pa kak Abramovića neko može pokrat mater vam ludu!!! :neee: :neee: :neee: :neee: PA o Chelsea je od onog dana otkad ga je on preuzeo svaku tekmu pokro! I onda još samo ti isti nek pogledaju prvu tekmu šta je Chelsea odigro. Ne znam jednostavno do te utakmice nisam bio svjesTan koliko jalnih ljudi i ljudi koji zdušnio PREZIRU nogomet ima na ovom svjetu.

Danas će Vam svaki taj licemjer koji je rekao da je Overbo pokro Barcu, reč da mrzi MOurinhov nogomet :haha: :haha: :haha: :haha:

Eto to je Barca uspjela postić - biti toliko fenomenalna da je bila iznad nogometa i kak to ne voliš?

Tada su se nastavile super godine i kad su osvojili zadnji puta LP mislio sam da im još jako dugo neće biti kraja. MA sječam se kad smo tu pričali na forumu baš tada i srali po Realu i onda se samo u godini dana sve okrenulo i sve što je vrijedilo samo godinu dana prije sve se raspalo.

Sa transferom Neymara sve je otišlo u kurac - jednostavno nemrem, al fakat nemrem vjerovat da su to radili što su radili - NESHVATLJIVO JE DA SU TAKO PROPALI i to nikad neću shvatiti da si u stanju bit toliko dobar i toliko krivo raditi.

E sad ono drugo - ja ih i dalje simpatiziram i žao mi je što se dogodilo kaj se dogodilo jer meni u nogometu trba jaka Barca.

No moram reči da niti malo ih ne žalim jer se to dogodilo na ovaj način i to baš zaslužuju i tu likujem! Mislim pa nemrem vjerovat da baš tak jako možeš bit glup tak da to itekako zaslužuju!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 25 ruj 2021, 12:33

Al fakat mi ni jasTno zakaj je Pep s obzirom na ladar dao 117 milja za Grealisha a ne za Lukakua? Bas me neki put šokira sa glupocom svojih poteza.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 25 ruj 2021, 13:18

Ne znam jel ko gleda ovaj City Chelsea, ali ovo ce City tak ocito spusit da je to presmješno. Znaci standardnih 70 posto lopte, 18 kornera, 20 udaraca na gol al niti jedan u okvir, Foden igra napadača.... Nema Isusa da to nepopuše :mudrac:

Ps. WOW
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Lahm » 26 ruj 2021, 09:41

Klopovi odigrali jucer samo 3-3 sa Benftordom.... te je tako nastala "mala guzva" u PL.
Razlika izmedju prvog i sedmog mjesta iznosi 3 boda
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la Red passion » 26 ruj 2021, 09:47

Manchester United se blamira i s Cristianom 2 utakmice u nizu. Izgubili od crveno-plavih 2x, prvo od West Hama a jučer i Aston Ville.

Liverpool samo 3:3, Chelsea - Manchester City 0:1. Tuchel jučer se skroz zatvorio i završio utakmicu bez ijednog udarca na utakmici! :o

U Španjolskoj Ancefloppi eksperimentirao s ekipom i izgubio doma 2 boda. S Valverdeom na desnom beku igrao :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: Netko tu glupoću i masakr srednjih veznjaka treba zaustaviti. To s Lahmom, Kimmichom, Alvesom i Marquinhosom je prevršilo svaku mjeru i veznjacima i krilima na špici je prevršilo svaku mjeru.
Odgajaju debile danas u omladinskim kategorijama pa nemaš ni 9-tki ni desnih bekova u nogometu. :neee:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Lahm » 26 ruj 2021, 09:52

Eto kako ce onaj "mega" trener osvojiti prvenstvo. Tako da si AM sam sebi pucaju u koljeno.... Poraz od Alavesa 1-0, i eto ti ga na.... -3 u odnosu na Real....

Sevilla mozda, ali samo mozda uz veliku dozu srece....
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la doro » 26 ruj 2021, 16:23

anton 1983 napisao:Ne znam jel ko gleda ovaj City Chelsea, ali ovo ce City tak ocito spusit da je to presmješno. Znaci standardnih 70 posto lopte, 18 kornera, 20 udaraca na gol al niti jedan u okvir, Foden igra napadača.... Nema Isusa da to nepopuše :mudrac:

Ps. WOW

Pep je i dalje debil po pitanju spice..taj bi i Lewu izvuko na klupu da je jos ostal u Bayernu :lol:

Evo dobil ih je...svemir im se poklopio :mrgreen:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la effe__sa » 26 ruj 2021, 20:02

Kod ManU-a ima dosta dobrih igrača, ali je opet to nekako krivo posloženo, tačno nekako u određenim dijelovima nabacana ekipa, nema prave spone...A Solksjaer isto ne znaš šta bi o njemu mislio...Ono ko ide ga dobro, pa onda neki nevjerovatni porazi, gluposti i gubljenje bodova...

Danas dobar gradski derbi između Lazija i Rome. Pobjeda Lazija od 3:2, dosta golova, šansi, naboja , borbe, dobre igre i bizarni duel, bizarnih trenera Sarri vs Mourinho, a na kraju eto dobio Sarri. :)
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la cruz » 28 ruj 2021, 07:44

anton 1983 napisao:Ne znam jel ko gleda ovaj City Chelsea, ali ovo ce City tak ocito spusit da je to presmješno. Znaci standardnih 70 posto lopte, 18 kornera, 20 udaraca na gol al niti jedan u okvir, Foden igra napadača.... Nema Isusa da to nepopuše :mudrac:

Ps. WOW

Nisam gledo tekmu al jesam sažetke. Foden napadača? LOL Gabriel Jesus je bio napadač, odlučio je tekmu zabivši kao pravi napadač, a najviše je boravio u 16ercu kolko sam vidio. City je imao drama postavu protiv chelsky-a.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 28 ruj 2021, 07:54

Nije :hehe:

Jesus je bio na terenu al je igro non stop desno krilo :haha:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 28 ruj 2021, 09:15

https://twitter.com/brfootball/status/1442594896724959235

Ništa čudno. Umjesto 5 godina da su svima nabili kazne, oni ništa ni ovoj trojci.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 28 ruj 2021, 11:38

anton 1983 napisao:Nije :hehe:

Jesus je bio na terenu al je igro non stop desno krilo :haha:

Da ali vidiš li ti koliko se praviš nečim što u stvari nisi Antone :)

Ti savršeno razumiješ Pepa i zašto mu ekipe igraju tako.
Ti dobro znaš zašto on stalno osvaja prvenstva.
Ti perfektno znaš da mu ne treba izričita špica jer napade završava s pola momčadi u 16ercu.

Ne mogu stoga razumit što si iznenađen što je nadmudrio Tuchela i njegovu ultra nabrijanu ekipu koja se želi kao s Pepom nadigravati. Dobro je što su samo 1:0 izgubili (doma).

Najveći protivnik kojeg Pep ne može dobiti - je on sam. Zato je debil, a inače je genijalan, ali je debil. :lol:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 28 ruj 2021, 13:02

Nisam sad skuzio ovo?

Dal je komentar kaj nije kupio špicu il to kaj je satiro Chelsea a nije mogo dat gol?

Inace ovo su tipične velike tekme koje Pep gubi. Moj komentar za tekmu je bio na poluvremenu.

A s druge strane Pep se žali kaj nema špicu, tj bar tak prica.
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Ostala nogometna natjecanja