anton 1983 napisao:Ako i samo ako Sule ovak nastavi ja bi isto rađe Suleta.
Inace ja sam bio jako uzjeban kad jenSule dolazio jer OBOZAVAM OGROKNE ŠTOPER KOJI TE SA ZUBIMA SA TERENA ODNESU!
Jaap Stam je tome kumovo![]()
E al onda sam vidio Ronaldo vs Stam i shvatio danje Ronaldo najbolji igrac u povijesti nogometa.
Naravno MOJ Ronaldo!

PA o Chelsea je od onog dana otkad ga je on preuzeo svaku tekmu pokro! I onda još samo ti isti nek pogledaju prvu tekmu šta je Chelsea odigro. Ne znam jednostavno do te utakmice nisam bio svjesTan koliko jalnih ljudi i ljudi koji zdušnio PREZIRU nogomet ima na ovom svjetu.

Netko tu glupoću i masakr srednjih veznjaka treba zaustaviti. To s Lahmom, Kimmichom, Alvesom i Marquinhosom je prevršilo svaku mjeru i veznjacima i krilima na špici je prevršilo svaku mjeru. 

anton 1983 napisao:Ne znam jel ko gleda ovaj City Chelsea, ali ovo ce City tak ocito spusit da je to presmješno. Znaci standardnih 70 posto lopte, 18 kornera, 20 udaraca na gol al niti jedan u okvir, Foden igra napadača.... Nema Isusa da to nepopuše
Ps. WOW

anton 1983 napisao:Ne znam jel ko gleda ovaj City Chelsea, ali ovo ce City tak ocito spusit da je to presmješno. Znaci standardnih 70 posto lopte, 18 kornera, 20 udaraca na gol al niti jedan u okvir, Foden igra napadača.... Nema Isusa da to nepopuše
Ps. WOW

anton 1983 napisao:Nije![]()
Jesus je bio na terenu al je igro non stop desno krilo

Vrati se na: Ostala nogometna natjecanja
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 3 gostiju