Arsenal ima ubjedljivo najširi roster i pravo čudo će biti ako ispuste titulu nakon hiljadu godina. Njihov problem bi mogle biti povrede jer konstantno imaju po 5 igrača van stroja.
Pa ja sam reko prije pocetka sezone da moraji uzet. City vise nije City, treba vremena za rebuild, a Liverpool se totalno pogubio sa transferima i unistio ekipu.
Arsenalu se sve poslozilo i ak sad ne uzmu prvenstvo ja cu krepat od smijeha.
City jucer dobio 4:5 a omjer udarca mu je bio 9 / 4 izvan i unutar okvira. Jebote kud je nogomet otiso lad je City sposoban tak tekmu dobit... Makar to vise nema veze sa Cityem... Propalo to sve uzduz i poprijeko.
Ide im sjajno kako neki misle da su oni propali. Daleko od toga i još dalje od toga kako Arsenal je prvak Engleske. Vidjeli smo to zadnje 3 sezone kada nijednom nisu se našli na tronu, posebice onu pretprošlu.
94-100 bodova je uvjet da budeš prvak ako imaš do zadnja 2-3 kola pratitelja u stopu.
Bez skoro ikakvih ulaganja i zapravo s omladinskom školom bankrotirane, kriminalne organizacije. Nijedno od 9 finala koje igrao s Bayernom i Barcelonom nije izgubio već je sve osvojio. Novi José Mourinho. Portugalac je finale Europa Lige izgubio s Romom u proljeće 2023.
Zasto je bacio peskir posle pola godine?! Mora da nije mogao da kontrolise egomanijake od igraca. Zidane se spominjao pre neki dan kao naslednik Amorima. Pre ce da se vrati u Real.
Zidane ide u Francusku otkako je napustio Madrid. Samo je čekao ljeto 2026. da njegov partner iz veznog reda Deschamps napusti kormilo Pijetlova i napokon je dočekao prije 2-3 mjeseca otkako se službeno zna da je Didiju SP zadnja epizoda.