Lige 5 - La Liga / Premier League / Serie A / Ligue 1

Ostale lige i kupovi diljem svijeta...

Re: Serie A

PostPostao/la Lahm » 13 tra 2012, 21:51

37-godišnji Del Piero nakon gotovo 19 godina broji posljednje dane u Juventusu

Bila bi šteta da se rastanu na takav " bezvezan " način.
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la Effenberg23 » 14 tra 2012, 13:04

Lahm napisao:37-godišnji Del Piero nakon gotovo 19 godina broji posljednje dane u Juventusu

Bila bi šteta da se rastanu na takav " bezvezan " način.

Jedan od najvećih, ja bi ga samo radi imena ostavio i nek igra ili sjedi na klupi a onda neko direktorsko mjesto u klubu.....olako se ovi veliki klubovi rješavaju svojih legendi, ružno je to.....
Maldini - Milan, Hierro - Real....mnogi još primjeri :neee:
Effenberg23
TORero

PostPostao/la Red passion » 14 tra 2012, 16:34

Eto, došao takav neki 'trend' odbacivanja legendi kao da ništa ne predstavljaju. Najčešće su legende same sebe zbog nezadovoljstva ili svađe u klubu tjerale, a sada uprave ne žele držati ih barem radi ukrasa. Del Pieru treba dati novi ugovor, a nakon toga funkcija u klubu.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Lizarazu » 14 tra 2012, 17:11

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jheOje6pTVY&feature=player_embedded[/youtube]
Zbog ove tragedije odgodjeno citavo kolo Serie A.

R.I.P Piermario :( :(
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la Titan » 14 tra 2012, 17:12

Rip, ne znamo nikad kada ćemo umrijeti zato iskoristi život .
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Lizarazu » 14 tra 2012, 17:16

Stvarno velika tragedija, evo citam da je nadavno izgubio oba roditelja, kao i brata, te ima tesko bolesnu sestru.
Suze mi same krenuse....
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la Titan » 14 tra 2012, 17:32

Da i kažu da hitna nije odmah mogla doći na stadion radi nekog parkiranog auta ispred.
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

Re: Španjolska Primera

PostPostao/la The Scarface » 16 tra 2012, 09:53

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pFHPVGJrxWo[/youtube]

:haha:
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la CroCHEF » 19 tra 2012, 22:19

U europi 5/8 španjoskih klubova i samo jedan pobjedio...

...u međusobnoj.
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 19 tra 2012, 22:27

CroCHEF napisao:U europi 5/8 španjoskih klubova i samo jedan pobjedio...

...u međusobnoj.

danas niti malo nisam imao volje da pogledam El. Baš mi je teško što nema švaba. Jedan hannover il Schalke bi mi sjeli ko budali šamar a brijem da bi i cijela europa više uživala...gadi mi se kad se dogodi 3 kluba iz iste zemlje...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 19 tra 2012, 22:40

Kad gledam da je Sporting dobio Cluba, pa onda stvarno Schalke ima da se crveni za onu prvu utakmicu i lošu taktiku kod 2:1 vodstva. :oops: :oops:

Igrali bi finale sigurno da prvu utakmicu nisu zaribali, a u Bilbaou su se još i dobro držali.

Po trenutnome, Atletico bi ovo trebao uzeti. Valencia se opet pokazala šarenom i ništa čudno što ih je Schalke prošle godine napucao, a čak i jedan truli Leverkusen poslao na EL. :|
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 20 tra 2012, 08:59

FCB_general napisao:Kad gledam da je Sporting dobio Cluba, pa onda stvarno Schalke ima da se crveni za onu prvu utakmicu i lošu taktiku kod 2:1 vodstva. :oops: :oops:

Igrali bi finale sigurno da prvu utakmicu nisu zaribali, a u Bilbaou su se još i dobro držali.

Po trenutnome, Atletico bi ovo trebao uzeti. Valencia se opet pokazala šarenom i ništa čudno što ih je Schalke prošle godine napucao, a čak i jedan truli Leverkusen poslao na EL. :|

Schalke je top klub za sva ova 4 u el e sad kaj pobjeđuju sami sebe to je duga tema...
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Mrš » 20 tra 2012, 11:24

doro napisao:
Schalke je top klub za sva ova 4 u el e sad kaj pobjeđuju sami sebe to je duga tema...

Atletico- 9 osvojenih liga, 9 šp. kupova, 1 Kup Uefa, 1 Kup pobj. Kupova
Athletic- 8 liga, 23 šp. kupa (jedini uz Barcu i Real koji nikad nije ispao iz prve lige a igraju samo s domaćim Baskima)
Valencia- 6 liga, 7 kupova, 2 finala lige prvaka zaredom i to nedavno, 1 kup pobj. kupova, 1 kup Uefa, 2 kupa velesajamskih gradova, 2 eur. Superkupa.
Sporting- 18 liga, 19 kupova, 1 kup pobj. kupova.

Schalke- 7 liga i to zadnja 58', a većina u 30ima, 5 kupova, 1 kup Uefa

ne vidim po čemu je Schalke top klub za sve ove klubove, sad kaj ti ne pratiš i ne cijeniš ništa van granica DDR-a je druga tema
''what Platini could do with a ball, Maradona could do with an orange''
Mrš
Školovani fudbaler

PostPostao/la Mrš » 20 tra 2012, 11:53

LuctL napisao:Dakle, uzimaš statistiku u obzir kad ti odgovara, a kad ne odjebavaš je. :lol: Kao pravi znalac!

Uzimam statistiku u obzir kad je stvarno relevantna, a mislim da su trofeji najrelevantniji što se tiče uspjeha i renomea nekog kluba. ovo nije ni u kakvom kontekstu same nogometne igre di mi statistika nije najvažnija jer zna zavarat, i jer ja vidim igru na način na koji je ti ne vidiš pa znam i neke druge stvari dočin takvi kao ti samo copy paste tablicu koliko je neko zabio i kolektivna drkica može početi.

poklopi se ušima i stavi me na ignore molin te, snervaš me

izbrisa san post da ne fasujem ban, evo ti kulturnije
Mrš
Školovani fudbaler

PostPostao/la Mrš » 20 tra 2012, 12:05

ajde molin te vrati se na početak rasprave i vidi o čem se radi, radi se o tome da li je Schalke top klub u odnosu na ova 4. šta se gleda? ako se gleda trenutna kvaliteta Athletic ih je pobijedio, zasluženo i izbacio. dakle nisu top klub za ova 4. ako se gledaju osvojeni trofeji (koje san iznija) također ne stoji da je top klub za ova 4. i uostalom referirao san na dorinu izjavu jer se vidi da je zanešen samo njemačkin ekipama i njemačkin nogometom i ne prizna ništa van toga, svi su cigani, kako on kaže. i ja san njemu odgovorija a ne tebi tako da ne znan koji se kurac uplićeš i skačeš na svaku moju rečenicu ne bi li me isprovocira, ali sinko bolje ti je okani me se jer upravo s ovakin izjavam dokazuješ neznanje i šta je najgore neke osobne frustracije. ako imaš nešta protiv mene javi se na pp pa ćemo ja i ti to privatno riješit a ovakve neargumentirane i provokatorske upadice ti ne trebaju mali
Mrš
Školovani fudbaler

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Ostala nogometna natjecanja