melodyne napisao:Navodno je plata koju će Benzema za te dve sezone neverovatnih 400.000.000 evra, uz mogućnost produžetka saradnje na još godinu dana.

To je reći sport, a ne biznis, pohlepa i što već ne. Kako se nogomet razvalio do temelja u zadnjih 10-ak godina, jebem ti sunce...
ivan napisao:Ne bih se čudio da na to ne ide porez
U pravu si, 100% mu ostaje. Mislim da sam kod Cristiana to pročitao kako sve što dobije neće ništa poreza platiti. U naftaškoj je državi, 10 dolara gore-dolje bačva nafte znači za Saude 100 milijaradi $ gore-dolje profita. Benzema je pobjegao glavom bez obzira kada je vidio ponudu, jebeš ti mirovinu i priču za povijest Real Madrida. i nogometa o umirovljenju na Bernabéu.
cruz napisao:Sve te realove zvezde odoše iz kluba igrati neđe drugo, ispast će da samo Modrić završava karijeru u Madridu
Haha, bome s ovim s me baš u žicu pogodio. Ja zapravo ni ne znam tko je zadnji igrač koji se umirovio u Real Madridu, ali zaista ni tko ni kada.

Vrtim u glavi neko veliko ime i ništa mi ne dolazi u zadnjih 20 godina.
Modrić će biti prvi nakon jako dugo vremena, a to ni Guti, Casillas, Raúl, Cristiano, Marcelo, Ramos, Pepe, Hierro i još neki nisu dočekali. Možda i Kroos s Lukom to isto bude.