Lige 5 - La Liga / Premier League / Serie A / Ligue 1

Ostale lige i kupovi diljem svijeta...

Re: Španjolska Primera

PostPostao/la normala » 30 stu 2010, 02:01

Iniesta, Xavi, Messi! :legendo: Demonstracija sile u svim segmentima nogometne igre. Gledao sam dosta utakmica i dosta dobrih igrača, ali za mene su Iniesta, Xavi i Messi vrh! Najjači trio svih vremena. Posjed lopte 67%! Iniesta i Xavi mogu loptu čuvati koliko hoće. Pas igra, pregled igre, tehnika :legendo:
normala
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la Speedy » 30 stu 2010, 09:09

Fakat ono sinoc nije bilo zanimljivo gledati jer je postojala samo jedna momcad na terenu. Real se postavio ko Bayern pod vladavinom :buhhaa: Klinsija i naravno da je dozivio debakl. Jednostavno su previse dali prostora veznom redu Barce a kad tako nes napravis odmah automatski potpisujes "smrtnu presudu"!

Iniesta i Xavi su kljuc uspjeha Barce, nikavi Messi, jer dovoljno je samo usporediti Messija iz Barce i "onog" Messija iz Argentine i odmah dobijes odgovore na neka pitanja. Barca je sinoc odigrala savrseno, odrzala je nogometnu lekciju Realu, ni prvi ni zadnji puta.

Steta sto u zadnje vrijeme gotovo pa i nema neizvjesnosti kada se igra El Clasico! :cry:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la anton 1983 » 30 stu 2010, 09:19

Jel ima ko kvalitetne sažetke da još jen put vidim te golove? :mrgreen:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Speedy » 30 stu 2010, 09:23

anton 1983 napisao:Jel ima ko kvalitetne sažetke da još jen put vidim te golove? :mrgreen:

Kod: Označi sve
http://www.multiupload.com/0LJKJHKAD4

Kod: Označi sve
http://hotfile.com/dl/85875532/8358a9a/La.Liga.10-11.Matchday.13.FC.Barcelona.Vs.Real.Madrid.Highlights.Laola.%2829.11.2010%29.avi.html

Izaberi si koji ti vise pase! :mig:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la Red passion » 30 stu 2010, 13:01

Speedy napisao:Fakat ono sinoc nije bilo zanimljivo gledati jer je postojala samo jedna momcad na terenu. Real se postavio ko Bayern pod vladavinom :buhhaa: Klinsija i naravno da je dozivio debakl. Jednostavno su previse dali prostora veznom redu Barce a kad tako nes napravis odmah automatski potpisujes "smrtnu presudu"!

Iniesta i Xavi su kljuc uspjeha Barce, nikavi Messi, jer dovoljno je samo usporediti Messija iz Barce i "onog" Messija iz Argentine i odmah dobijes odgovore na neka pitanja. Barca je sinoc odigrala savrseno, odrzala je nogometnu lekciju Realu, ni prvi ni zadnji puta.

Steta sto u zadnje vrijeme gotovo pa i nema neizvjesnosti kada se igra El Clasico! :cry:

:bravo: :bravo: :bravo:

Ali opet kad usporediš našu postavu na toj utakmici i postavu Reala na sinoćnjoj te koji ih trener vodi, stvarno je razlika nebo i zemlja. Mi smo dobili 4, a Real sa najjačim sastavom je dobio 5 a niti jedan gol nije zabio. :buhhaa: :buhhaa:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 30 stu 2010, 13:36

Koja uživancija sinoć :yeee:

Napokon je neko spustio one idiote na zemlju, posebno mourinha i tetkicu 7icu! :sick:

btw.
Xavi, Iniesta & Messi, nešto najbolje u povijesti nogometa, NE MOŽETE IH RAZDVAJATI!!!!

pustite mi te gluposti o argentini.... :banned:

ono sinoć je manifestacija da nogomet nije umro, da industijalizirani nogomet (real, čelzi, inter) nije preuzeo!

tokom utakmice real me je podsjećao kao kandidat na milijunašu: pitanje za 100kn: gdje je lopta?! :lol: pitanje za 1000kn: gdje je lopta?! pitanje za milijun kuna: gdje je jebena lopta??? hahahahahaha :smajl007:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Chelsea_CBH » 30 stu 2010, 14:04

normala napisao:Iniesta, Xavi, Messi! :legendo: Demonstracija sile u svim segmentima nogometne igre. Gledao sam dosta utakmica i dosta dobrih igrača, ali za mene su Iniesta, Xavi i Messi vrh! Najjači trio svih vremena. Posjed lopte 67%! Iniesta i Xavi mogu loptu čuvati koliko hoće. Pas igra, pregled igre, tehnika :legendo:

Xavi i Iniesta su učili zanat od sir Franka Lamparda prethodnih godina... I dobro su ga izučili :bravo:
Chelsea_CBH

PostPostao/la normala » 30 stu 2010, 14:22

Chelsea_CBH napisao:
normala napisao:Iniesta, Xavi, Messi! :legendo: Demonstracija sile u svim segmentima nogometne igre. Gledao sam dosta utakmica i dosta dobrih igrača, ali za mene su Iniesta, Xavi i Messi vrh! Najjači trio svih vremena. Posjed lopte 67%! Iniesta i Xavi mogu loptu čuvati koliko hoće. Pas igra, pregled igre, tehnika :legendo:

Xavi i Iniesta su učili zanat od sir Franka Lamparda prethodnih godina... I dobro su ga izučili :bravo:

:mrgreen:

Evo malo statistike: http://www.index.hr/sport/clanak/statis ... 26077.aspx

"Svakako je spomena vrijedan i učinak Barceloninog veznjaka Xavija, strijelca prvoga gola na utakmici. U 87 minuta provedenih u igri loptu je točno dodao 110 puta i na taj način pomogao vratiti "katalonski ponos" na vrh Primerine ljestvice na kojem se do ponedjeljka nisu nalazili točno 197 dana."

Daleko najjači vezni igrač. Bez njega i Inieste Španija nikad ne bi osvojila EP i SP! Speedy je dobro rekao. Iniesta i Xavi su ključ uspjeha Barce, ali i Španije!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3Ryj1cXfpP8[/youtube]
normala
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la Red passion » 30 stu 2010, 14:46

normala napisao:"Svakako je spomena vrijedan i učinak Barceloninog veznjaka Xavija, strijelca prvoga gola na utakmici. U 87 minuta provedenih u igri loptu je točno dodao 110 puta i na taj način pomogao vratiti "katalonski ponos" na vrh Primerine ljestvice na kojem se do ponedjeljka nisu nalazili točno 197 dana."

Daleko najjači vezni igrač. Bez njega i Inieste Španija nikad ne bi osvojila EP i SP! Speedy je dobro rekao. Iniesta i Xavi su ključ uspjeha Barce, ali i Španije!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3Ryj1cXfpP8[/youtube]

Nikad ja tog Xavija nisam posebice volio niti mi je Bog zna šta bio... Ali za vrijeme Eura 08' i nakon njega sam uvidio koliko taj čovjek je presudan tim dvjema momčadima... On je toliko skroman igrač, tobože 'nevidljiv'(neatraktivan) a toliko vuče najvažnije konce u igri, dijeli zadnje pasove i to sve u tišini bez problema odrađuje... :legendo: :legendo: :legendo:
Iniesta je samo extra bonus Barceloni da napravi titanski bedem u sredini terena koji s Xavijem ubija protivnika u pojam. Bez njih, Messi bi učinak imao sigurno manji nego što sad ima. To je isto kao kod nas kad se prije par godina odsječe mozak ekipe i napada, tada Francka Riberyja, odmah mi ne bi imali rješenja. No ovakva 2 igrača imati, stvarno znači biti DOMINANTAN u nogometu. Real iako ima Ronalda koji riješava većinu stvari u ekipi, on ovu dvojicu glavnih, NEMA! :nono:
Barceloni da makneš 2 igrača, to bi bilo isto kao onoj Italiji iz 2006. da oduzmeš Cannavara i Nestu.
Pravo blago Barcelonine škole i k tome još odano... Uhhhhh da je nama takvu dvojicu Münchenovaca stvoriti i nogometno odgojiti u stilu ove dvojice... :legendo:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la nele-BHF » 30 stu 2010, 14:53

Mrzim oba kluba :lol: Ali Real 100 puta više :D Tak da nisam gledao ni tekmu.
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

Re: Serie A

PostPostao/la CroCHEF » 04 pro 2010, 00:52

Brijem da je Rafa pa-pa.
Izgubili su od Lazia 3-1
Opet nisu znali kako zabit gol
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Murta » 29 pro 2010, 13:01

Milan hoće kupiti Tonija kao zamjenu za Ibrahimovića u slučaju ozljede. :shock:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la anton 1983 » 30 pro 2010, 14:25

A kaj te to čudi? Pa tam su svi u talu sa tom Genoom...Sam pička im materina šta ga nisu kupili od nas pa dali koju paru!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la nele-BHF » 05 sij 2011, 21:36

Micho nam požutio. Njegova Malaga ispala iz kupa. Izgubili kući od Seville 3-0 :)
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la CroCHEF » 05 sij 2011, 22:27

nele-BHF napisao:Micho nam požutio. Njegova Malaga ispala iz kupa. Izgubili kući od Seville 3-0 :)

bila je malaga puno bolja, micho imo i par prilika ...
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Ostala nogometna natjecanja