Borussia Dortmund

Teme o bundesligaškim klubovima

Re: Borussia Dortmund

PostPostao/la Red passion » 14 pro 2024, 17:33

Koje jebene prevare... pa dokle više... :?
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Lahm » 18 pro 2024, 19:27

Navodno im je Wanner zanimljiv...
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la cruz » 19 pro 2024, 08:31

Lahm napisao:Navodno im je Wanner zanimljiv...

Dortmund, Leverkusen, Leipzig, Frankfurt i Stuttgart - za sada, što se BL klubova tiče.

Ima ugovor do 2027. tako da ne vjerujem da će Bayern prodavati već 2025.
Nema razloga da ga se uopće prodaje, posebno ako Wirtz ne dođe.

Mislim da je kod njega pitanje samo oće li nazad u Bayern ili na novu posudbu.

Sumnjam da će netko od navedenih klubova sad avansirati 30 mil, tako da ;)
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 22 sij 2025, 15:13

I tako dadoše otkaz Sahinu. Pitanje je zašto je on uopće bio trener ito ovako dugo. Ali dobro... nevermind.

Taj klub je meni takva enigma i ne znam šta više mislit.

Sjećam se da sam se dugo nadao da će oni postat ta druga sila u BL, imat kontinuitet, da će se razvijati kao klub a ne samo talente razvijat pa prodavat, ali su ostali jedno veliko PITANJE.

Lani su čak igrali finale LP.

Puno se tu ima pričat, ne želim ni načimat, jer nema kraja.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 22 sij 2025, 15:24

Kada su trebali postati sila, nedostajalo im je nekih 600 milijuna € u datom trenutku za mega ugovore i 2 jaka imena da zbog prestiža Klopp potpiše. Gubitak upravo Sahina 2011., pa Kagawe 2012., pa Götzea 2013. pa Lewandowskog 2014. je nešto bilo i ostalo za njih nenadoknadivo.

Nakon toga su kroz naredne 2 godine postali razvojni centar i do danas su to ostali i ostat će još dosta dugo vremena, usudim se već sada reći i desetljeća. :D

Danas mi Nijemci na pauzi govore da je Niko Kovač spreman za dolazak. :hehe: smile12
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 22 sij 2025, 15:34

Red passion napisao:Danas mi Nijemci na pauzi govore da je Niko Kovač spreman za dolazak. :hehe: smile12

aj nemoj me zezat :hehe:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 22 sij 2025, 15:41

https://x.com/Plettigoal/status/1882007441753121110

Evo ga. :)
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 22 sij 2025, 16:00

S obzirom na katastrofalnu politiku kluba, ne znam koji bi se ozbiljan trener uhvatio tog posla, osim ako je novac baš brutalan. Jedino kratkoročno ae. Vidim da se priča o Kovaču u smislu 'do kraja sezone'.

Ako im treba novca, bolje da ne prodavaju igrače nego rađe nek prodaju još dionica :lol:

Smiješan klub, smiješno vođen, smiješan skauting - dobar kod talenata, loš kod 'etabiliranih' igrača.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 22 sij 2025, 17:06

Možda netko bude upamtio da su bili zadnji finalisti LP u starom formatu. To dođe nešto u stilu onih medalja Grega Fockera za 6-7. mjesto. :mrgreen: :mrgreen:

Gledam Atlético de Madrid, jebiga... i dalje Tapetari se hrvaju i drže vrha španj. nogometa u kontinuitetu, sa Simeoneom su stalno u top 4, 2 puta prvaci Španjolske, u Europi su nestali zadnjih 7 godina u samoj završnici i to su kompenzirali s 2 Europa Lige.
Istovremeno, troše brutalan novac zadnjih 8 godina koje samo 4-5 godina prije toga nisu ni mogli pomisliti potrošiti osim eventualno jednog igrača. Ulažu u imena i stalno se nadaju da ulove novi naslov prvaka, ipak su prava elita postali u isto vrijeme kada je i Klopp stvarao novi Dortmund. A ovi u Njemačkoj sve ove godine...

Dortmund i bez toga je mogao kada smo im ponudili 2 titule 2019. i 2023. i oni opet neće. Igrače ne mogu ni pomisliti da dovedu poput Atlética, politika smiješna, njihova akademija ne proizvodi odavno buduće Nijemce koji će postati legende Njemačke i kluba. Kod njih je sve od danas do sutra.

Puno su i oni trenera potrošili, na kraju se pokazalo da je Terzić najbolje radio u malo vremena što je proveo u klubu. Možda sam subjektivan kada je on u pitanju, no nakon Kloppa i Tuchela on mi je najbolji dojam ostavio. Ipak, sve to je uzlud bez ulaganja i kostura ekipe, ambicija i dr.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 30 sij 2025, 18:27

Der Sahin-Nachfolger steht fest! Borussia Dortmund und Nico Kovac (53) haben sich nach BILD-Informationen nach langen Verhandlungen grundsätzliche Einigkeit über eine Zusammenarbeit erzielt.

Niko Kovac preuzima Dortmund.
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 12 ožu 2025, 12:30

Laut der „Bild“ hat Liverpool großes Interesse an BVB-Abwehrchef Nico Schlotterbeck. Die Dortmunder wollen ihren wertvollsten Verteidiger aber eigentlich gern langfristig binden und ihn dazu mit einer Gehaltserhöhung und womöglich sogar dem Kapitänsamt locken!
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

Prethodni

Vrati se na: Bundesligaški klubovi