RB Leipzig

Teme o bundesligaškim klubovima

Re: RB Leipzig

PostPostao/la Lahm » 27 tra 2021, 11:11

Cestitke istocnim Svabama. Lijepe pare su dobili. Upamecano + JN :bravo:
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la Red passion » 27 tra 2021, 11:23

Bome svaka čast! U COVID svijetu oni okrenuli 70 milijuna € od Bayerna i još Konatéa ako prodaju za 35 milijuna € to je 105 milijuna €.

A potpisali su Olma i Szoboszlaija. :smajl007: Samo im Werner fali da su mogli igrati za titulu prvaka. Nikad nećemo saznati što je moglo biti da je on igrao ove sezone.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 27 tra 2021, 11:36

Red passion napisao:Samo im Werner fali da su mogli igrati za titulu prvaka. Nikad nećemo saznati što je moglo biti da je on igrao ove sezone.

ne znam baš. puše ga se godinama ali ja tu ne vidim igrača koji čini razliku.
u RBL je igrao dobro ali nije bio glavni španer, nije ni u repki ikad bio oslonac neki, a bome ga ne ide baš ni u prvoj londonskoj sezoni.

bukne on digod, ali nema konstantu.

no mlad je, možda i bude jednog dana igračina. Sad još nije
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Murta » 27 tra 2021, 11:51

Ja godinama baš hejtam Wernera, ne zato što je loš, nego zato što ljudi na njega gledaju ko napadača, a on je zapravo Muller. Nije krilo, nije napadač, nego smetlar i sekundardni kreator.
RBL je to razumio i zato su igrali Poulsen i Schick koji objektivno nisu baš uzbuđujuća kvaliteta, ali uz njh je Werner cvjetao, dok Lowu uopće nije jasno. A ni Chelseaju, makar tu s Tuchelom malo ide na bolje kad ga povremeno upari sa Ziyechom.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la melodyne » 27 tra 2021, 12:09

Prica se da ce Sabitzer u Tottenham. Bas me zanima ko ce da ih vodi i kako ce da izgledaju sledece sezone.
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 27 tra 2021, 12:23

melodyne napisao:Prica se da ce Sabitzer u Tottenham. Bas me zanima ko ce da ih vodi i kako ce da izgledaju sledece sezone.

kad se već poslužujemo kod njih, Sabitzer je meni jako zanimljiv igrač :mrgreen:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 27 tra 2021, 12:25

cruz napisao:
Red passion napisao:Samo im Werner fali da su mogli igrati za titulu prvaka. Nikad nećemo saznati što je moglo biti da je on igrao ove sezone.

ne znam baš. puše ga se godinama ali ja tu ne vidim igrača koji čini razliku.
u RBL je igrao dobro ali nije bio glavni španer, nije ni u repki ikad bio oslonac neki, a bome ga ne ide baš ni u prvoj londonskoj sezoni.

bukne on digod, ali nema konstantu.

no mlad je, možda i bude jednog dana igračina. Sad još nije

Werner je za njihov sustav bio baš vitalan. I sam Werner je u njemu najviše kao igrač profitirao i izvučene su njegove kvalitete. Prošle sezone nije ga bilo u polufinalu u Lisabonu, falio je takav kotač u igri i trpao je 25-30 golova u sezoni za njih.

Kod 3 različita trenera je on igrao jako dobro spram Stuttgarta, možemo mi pričati što god želimo. Nije on svjetska klasa, ali nije ni čisti prosjek već je negdje između. On je onaj tip igrača koji funkcionira jako dobro ili odlično kad se sustav uštima prema njemu, isto ko i Ćiro Immobile u Laziju.

Naravno da bi Leipzigu Haaland legao savršeno za gaženje, samo njega Matešić nije dovukao u drugi klub već ga pustio Dortmundu i to je to.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 27 tra 2021, 12:55

RBLu treba killer u spici ovo sve je premlako i vidjet cemo novog trenera lako oni mogu sad otic u sredinu tablice.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la melodyne » 27 tra 2021, 13:21

cruz napisao:
melodyne napisao:Prica se da ce Sabitzer u Tottenham. Bas me zanima ko ce da ih vodi i kako ce da izgledaju sledece sezone.

kad se već poslužujemo kod njih, Sabitzer je meni jako zanimljiv igrač :mrgreen:

Odlican je on, samo nama treba tip igraca Thiago. Svi se slazemo da ovu sezonu imamo slabiji kadar od prethodne. Kako smo krenuli, kadar za sledecu sezonu ce biti jos tanji odo ovog iz laufender saison.
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 27 tra 2021, 15:41

Jedino ak Uli izvuce pare iz kobasica biznisa ili koji internet poslic bez oporezivanja pa ruknemo nekih 100-200 milja nek je bal :mrgreen:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 27 tra 2021, 21:09

Već se zna tko bi trebao naslijediti Nagelsmanna na klupi Leipziga, riječ je od Amerikancu Jesseu Marschu, aktualnom treneru RB Salzburga.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Murta » 27 tra 2021, 21:19

Ne znam baš doro. Sky je objavio da su Marsch, Matarazzo i Glasner favoriti za posao. Čim se ide s takvim vijestima, znači da Marsch nije siguran, dapače, vjerojatno žele jednog od ova druga dva, a Marsch je rezervna opcija. A onaj treći je tu da popuni kvotu da JM ne bude uvrijeđen.

E, sad, Matarazzo ili Glasner, ovaj drugi je puno iskusniji, makar nisam siguran da njegov presing nogomet paše Olmu i Szoboszlaiju.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la cruz » 28 tra 2021, 07:28

jučer je mintzlaff reko da imaju točno tri kandidata s kojima će se sada pozabavit i da nemaju favorita
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Murta » 29 tra 2021, 13:06

Ipak sam se preračunao u kombinacijama i RBL je izabrao defaultnu opciju Marscha. :mrgreen:

Možda nije loše što su išli na sigurnog, klasičnog trenera, pogotovo ak ode Sabitzer, a dođe Daka iz RBS-a. BVB je nakon Tuchela mislio da Bosz može nastaviti progresivnu filozofiju i na kraju dobio drek.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la doro » 19 svi 2021, 09:45

Navodno Kabak dolazi a Sabitzer u Englesku kod Spursa.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Bundesligaški klubovi