TSG 1899 Hoffenheim

Teme o bundesligaškim klubovima

Re: TSG 1899 Hoffenheim

PostPostao/la anton 1983 » 30 kol 2011, 06:35

nele-BHF napisao:Evo pri kraju je transfer. Još ostala viza, jer mora se imati za Englesku jer mi (Bosna i Hercegovina) nismo članica EU sranja ;)

Nije mi žao kaj odlazi, žao mi je kaj ga nisu uspjeli utrpati za više para...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la nele-BHF » 30 kol 2011, 17:00

"Transfer je propao. Nismo zadovoljni financijsim uvjetima, ali razumijemo da Blackburn nije spreman ponuditi više novca zbog Vedadove povrede", rekao je Tanner.

To je to. Vedo ostaje, a sada neka pokaže da vrijedi više pa kad neko bude spreman dati 10 milki to će već biti nešto ;)
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la Red passion » 31 kol 2011, 23:22

A Josip Šimunić koji i nije nešto bio iskorišten, odlazi prema Dinamu i ako se ne varam, prvi puta će igrati CL u karijeri(osim ako nije s HSV-om igrao tamo na prijelazu stoljeća, u što čisto sumnjam). :)

Hoffiću ja dajem s ovim trenutnim kadrom čvrsto mjesto u sredini, a možda i EL dohvate budu li u odličnoj formi.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la effe__sa » 17 ruj 2011, 17:46

Stanislavski radi sjajan posao sa Hoffenheimom, imam osječaj da je ova ekipa bez pola igrača jača s njim nego s Rangnickom...Djeluju vedrije, svjezije, razigranije...Babel pogađa i dalje uspješno, Firmino se sve više uklapa u ekipu i za sada odličnih 12 bodova. Mislim da bi ove sezone mogli do evropske lige. Ali sad je već za pohvalu kako kod njih vlada stabilnost, jer opet neče imati problema da bar budu u zlatnoj sredini, a i sa trenerom su opet napravili pun pogodak. U nekim stvarima bi zaista mogli biti primjer mnogim drugim bundesligašima.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 19 ruj 2011, 09:28

ovo bi bez pretjerivanja mogla biti njihova sezona. u svom ovom metežu di se ne zna ko pije ko plača, Hoffenheim bi na kraju mogao isplivati na vrhu. Sada igraju jako dobro i ide im ko po špagi. najbitnije je da u krucijalnom djelu sezone nepadnu kako to oni nače znaju. Trojac Babel, Obasi i FIRMINO je prejeben i uvijek postaji šansa da se tu ubaci i Vedad...

moram reći riječ dvije o FIRMINU. Mali je strašan igrač, pravi Brazilac i ako bude pametan velika je karijera pred njim. zaš sam rekao ako? Pa na njemu se vidi da je to onaj najveći brazilski šljam koji je odrastao na ulici te nije imao za kruf i mleko. Kad mu vidiš facu jednostavno te podsjeća na cigana koji je đeparos! Takvi igrači su najopasniji jer su u stanju biti svjetska klasa, a odmah slijedeću sezonu postati Adriano ili ti Ronaldinho. Dođe li Firmino do tog nivo treba ga prodati na prvu loptu jer smatram da postoji velika opsanost od njegovog propadanja. najbitnije je da Hoffenheim to na vrijeme osjeti, izvuče od njega maximum i plasira ga na tržište u najboljem trenutku te omasti brk!

Hofići! :hehe:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Lizarazu » 05 stu 2011, 22:59

Danas su bili izrazito loši, pa mogu reći (po onome što sam vidio) da je K'lautern trebao komotno odnijeti 3 punkta.

Vedo zabija nakon povratka (mada se obrukao kod one solo šanse) u svakoj utakmici, Sejo se vratio i bio je blizu pogotka u nekoliko prilika (slobodni udarci).
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la effe__sa » 05 stu 2011, 23:02

Lizarazu napisao:Danas su bili izrazito loši, pa mogu reći (po onome što sam vidio) da je K'lautern trebao komotno odnijeti 3 punkta.

Vedo zabija nakon povratka (mada se obrukao kod one solo šanse) u svakoj utakmici, Sejo se vratio i bio je blizu pogotka u nekoliko prilika (slobodni udarci).

K'lautern je mogao do 3 boda, slažem se tu. A Vedi se često dese onakvi kiksevi. Često je hladnokrvan pred golom, ali jednostavno zna napravit onakve gluposti ili kod vođenja lopte ili kod prijema. A nevjerovatan je to tim, taman čovjek pomisli Hoffenheim bi mogao u Evropu i oni naprave onda glupe kikseve. Isto ko da se namjerno zadovoljavaju sa sredinom tabele.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 25 stu 2011, 09:54

nekada po meni jako kvalitetan igrač i dio magičnog trojca Demba Ba, Vedad, OBASI, želi proč iz Hoffenheima jer je propo. Ja sam si čak one sezone kad je Hoffenheim razarao po kvartu razmišljao o tome kak nebi bilo loše da si mi Obasija dopeljamo...No to je prošlo svršeno vrijeme i Magath već trlja rukama! 8-)
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 01 pro 2011, 08:48

Firmino i Obasi izbačeni iz kadra za tekmu protiv Kusena. Umjesto da oni krenu prema boljem, Hoffenheim mi se sve više i više ukopava...jednostavno nisu uspjeli u svom naumu i ada postaju mitelamss i pitanje je koliko dugo će se na toj poziciji zadržati. Bez para od Hoppa teško da bu se taj klub tak skroro boril za vrh iako je nekako poćetak sezone za njih bio dobar...Uff šeta, a ja od njih oćekivao velike stvari..Ak Kusen ovo ne dobije nek idu u 3 PM!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Lizarazu » 11 pro 2011, 02:22

Doppelpack Vedada Ibisevica. :)

Hoffic je vec bio na putu neke vece krize, medjutim udario je na jos smusenijeg protivnika. Nakon crvenog kartona Cluberi su skinuli gace i rekli...izvol´te. :mrgreen:
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la anton 1983 » 11 pro 2011, 11:25

Ja sam brio da će to biti X jer su oboje u kurcu. Da je Hoff igrao doma ovaj rezultat me nebi iznenadio, al ovak sam malo iznenađen jer se Nurnberg nakon odlaska 3 ŠPEK igrača jednostavo bruka u BUNDESLIGI. Kak moreš imat takvu povijest, bit iz bavarske, imati ŠPEKASTI stadion koji je navek pun i bit tak trul? Mora da je do one atletske staze...Vidio sam mnogo puta da je ona sjebale velike ekipe. Eto i Juve bio u drugoj ligi, pa prošle sezone nije opće došo do europe i sad mam čim su se preselili na stadion bez atletske staze razaraju po kvartu....Proć sa stazom!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la effe__sa » 11 pro 2011, 11:42

Lizarazu napisao:Doppelpack Vedada Ibisevica. :)

Hoffic je vec bio na putu neke vece krize, medjutim udario je na jos smusenijeg protivnika. Nakon crvenog kartona Cluberi su skinuli gace i rekli...izvol´te. :mrgreen:

I to Dopplepack protiv tvojih Clubera. :) :) Nek se Vedo opet vraća....
Al ovaj mi je Hoffenheim enigma, uvijek na početku sezone pomisliš da bi oni mogli u Evropu i onda dožive čudne padove....Al et drže se stabilne sredine, samo volio bi da su nastavili svoj projekat i postali još veći klub, to bi za bundesligu bilo još bolje.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 11 pro 2011, 16:44

anton 1983 napisao:Ja sam brio da će to biti X jer su oboje u kurcu. Da je Hoff igrao doma ovaj rezultat me nebi iznenadio, al ovak sam malo iznenađen jer se Nurnberg nakon odlaska 3 ŠPEK igrača jednostavo bruka u BUNDESLIGI. Kak moreš imat takvu povijest, bit iz bavarske, imati ŠPEKASTI stadion koji je navek pun i bit tak trul? Mora da je do one atletske staze...Vidio sam mnogo puta da je ona sjebale velike ekipe. Eto i Juve bio u drugoj ligi, pa prošle sezone nije opće došo do europe i sad mam čim su se preselili na stadion bez atletske staze razaraju po kvartu....Proć sa stazom!

Pare, pare i samo pare. Izgubiti Schiebera i Gündogana je ogroman gubitak, a oni su bili motor ekipe prošle sezone. Njima treba lova. Već nakon ove sezone ode i mladi stoper Philipp Wollscheid. Nema tu napretka gubitkom najvažnijih igrača. Nisam baš imao prilike pričati sa tatinim rođakom iz Nürnberga koji je cijeli život njegov navijač, baš bi me zanimalo što on kaže za to stalno micanje iz 1. u 2. ligu i obrnuto. Čini mi se da su oni rekorderi po broju ispadanja i vraćanja u 1. ligu. To je prestrašno da takav trofejni njemački klub iz jedne bogate Bavarske ne može baš par investitora privući da pojedinačno uloži kojih 20-30-ak mil. eura. Ista stvar je i u Baden-Wüttenbergu. Samo Stuttgart, a Karlsruhe isto ništa. Tek ovaj iz Hopp iz Wüttenberga je odlučio svojem kraju dati i nogometni klub u 1. ligi.

Inače Hoffić bi trebao biti klub sredine tablice iz sezone u sezonu. Gornji ili donji dio ljestvice, nebitno. Samo što će biti daleko od EL i zone ispadanja. I tu će se morati još malo ulagati, nekakve posudbe iz drugih klubova riješavati kako bi se držala ta sredina.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Lizarazu » 17 pro 2011, 16:40

Ljevica ponovo na djelu. :a045:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bAwgdf9-NUw&feature=player_embedded[/youtube]
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la Titan » 17 pro 2011, 17:23

Kako im se tokom utakmice raspadne igra, to je nevjerovatno . Sa pobjedom su se mogli priključiti u samo vrh, te upustiti u borbu za Evropu, ali sa ovakvom igrom kao u 2 poluvremenu :neee:
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Bundesligaški klubovi