nele-BHF napisao:Evo pri kraju je transfer. Još ostala viza, jer mora se imati za Englesku jer mi (Bosna i Hercegovina) nismo članica EU sranja
Nije mi žao kaj odlazi, žao mi je kaj ga nisu uspjeli utrpati za više para...
nele-BHF napisao:Evo pri kraju je transfer. Još ostala viza, jer mora se imati za Englesku jer mi (Bosna i Hercegovina) nismo članica EU sranja

Lizarazu napisao:Danas su bili izrazito loši, pa mogu reći (po onome što sam vidio) da je K'lautern trebao komotno odnijeti 3 punkta.
Vedo zabija nakon povratka (mada se obrukao kod one solo šanse) u svakoj utakmici, Sejo se vratio i bio je blizu pogotka u nekoliko prilika (slobodni udarci).

Lizarazu napisao:Doppelpack Vedada Ibisevica.![]()
Hoffic je vec bio na putu neke vece krize, medjutim udario je na jos smusenijeg protivnika. Nakon crvenog kartona Cluberi su skinuli gace i rekli...izvol´te.

anton 1983 napisao:Ja sam brio da će to biti X jer su oboje u kurcu. Da je Hoff igrao doma ovaj rezultat me nebi iznenadio, al ovak sam malo iznenađen jer se Nurnberg nakon odlaska 3 ŠPEK igrača jednostavo bruka u BUNDESLIGI. Kak moreš imat takvu povijest, bit iz bavarske, imati ŠPEKASTI stadion koji je navek pun i bit tak trul? Mora da je do one atletske staze...Vidio sam mnogo puta da je ona sjebale velike ekipe. Eto i Juve bio u drugoj ligi, pa prošle sezone nije opće došo do europe i sad mam čim su se preselili na stadion bez atletske staze razaraju po kvartu....Proć sa stazom!

Vrati se na: Bundesligaški klubovi
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost