Bayer Leverkusen

Teme o bundesligaškim klubovima

Re: Bayer Leverkusen

PostPostao/la effe__sa » 21 kol 2011, 12:06

Lizarazu napisao:Postavlja se pitanje da li je do debelog Calmunda ili se transfer politika ovog kluba drasticno promjenila.
Oduvijek su imali love, dobar nos za Juznoamericko trziste, konstantno u plusu sa kupoprodajom, ovo sada je zalosno...
Ko zna, mozda su uvidjeli da su vjeciti luzeri, pa im se enormna ulaganja cine nepotrebnim. :mrgreen:

ma calmund je bio zvijer od menađera, kakva je sve imena i igračine izvlačio calli i dovodio u kusen: emerson, placente, lucio, pa i ze roberto iako je on već i stvorio ime u evropi, a ove ostale je calli pronalazio u južnoj americi i sve veliki igrači postali
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 21 kol 2011, 14:21

effe__sa napisao:
Lizarazu napisao:Postavlja se pitanje da li je do debelog Calmunda ili se transfer politika ovog kluba drasticno promjenila.
Oduvijek su imali love, dobar nos za Juznoamericko trziste, konstantno u plusu sa kupoprodajom, ovo sada je zalosno...
Ko zna, mozda su uvidjeli da su vjeciti luzeri, pa im se enormna ulaganja cine nepotrebnim. :mrgreen:

ma calmund je bio zvijer od menađera, kakva je sve imena i igračine izvlačio calli i dovodio u kusen: emerson, placente, lucio, pa i ze roberto iako je on već i stvorio ime u evropi, a ove ostale je calli pronalazio u južnoj americi i sve veliki igrači postali

Ljudina je on bio. :bravo: Bez njega je to sve drugačije u Bundesligi.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 21 kol 2011, 15:07

I ne zaboraviti Paula Sergia - tog igrača sam ja OBOŽAVAO!!!!

problem Kusena je sad "odlazak" Hyppie, Neimanje Adlera te odlazak Vidala. Ta 3 igrača su previše bila bitna Kusenu a sad su ih na brzaka izgubili. Realno gledajući oni to niti ne mogu nadokanditi a da bi stvar bila gora nisu niti probali. Sa Schurrleom i R.Augustom oni imaju itekako ŠPEKA u momčadi a sve ostalo je po meni niža klasa. naravno tu ne ubrajam Adlera koji je spotrgan...Trebalo se tu malo dublje posegnuti u džep.

Znate li vi da Kusen ne plaća ballacka nego neiki konzern. Tak neš otprilike, tako da Kusen njegovim odlaskom neće ništa ušparati. samo je šteta kaj Ballacka nisu šutnuli prije a te pare nekako preusmjerili na Vidala...

Gle nemreš spušiti Vidala i ne kupi nikog - to nije logično, pogotovo ako i na Ballacka ne računaš...Ne kužim Kusen uopće!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Hare_bvb » 21 kol 2011, 15:23

Bez obzira Balaćina otišao ili ne, njima bi najbolje bilo da dopeljaju Salihovića. :bravo: Na ljeto mu ističe ugovor, tak' da ga mogu dovesti za siću u januaru. :bravo:
Nur der BVB!!!!
Hare_bvb
Redoviti član
Redoviti član

PostPostao/la anton 1983 » 21 kol 2011, 15:24

Hare_bvb napisao:Bez obzira Balaćina otišao ili ne, njima bi najbolje bilo da dopeljaju Salihovića. :bravo: Na ljeto mu ističe ugovor, tak' da ga mogu dovesti za siću u januaru. :bravo:

kakav januar?!?! Sad po ŠPEK! Treba LP napast, pare uložit i onda opet ŠPEK dofurat. Znaš teško je bez ŠPEKA, a zima je dugaaaaaa......
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Hare_bvb » 21 kol 2011, 15:35

anton 1983 napisao:
Hare_bvb napisao:Bez obzira Balaćina otišao ili ne, njima bi najbolje bilo da dopeljaju Salihovića. :bravo: Na ljeto mu ističe ugovor, tak' da ga mogu dovesti za siću u januaru. :bravo:

kakav januar?!?! Sad po ŠPEK! Treba LP napast, pare uložit i onda opet ŠPEK dofurat. Znaš teško je bez ŠPEKA, a zima je dugaaaaaa......

Doveli su sad na posudbu nekakav mladi gnoj iz Meksika. U pitanju je Micahel Ortega (20), ali kojeg klinca od njeg za LP. :neee:

Mene najviše brine njihova odbrana. Kad ti je abwehrchef gnoj poput Reinartza, dođe ti da bljuješ. smile31

Katastrofalna transfer politika ovog ljeta. :evil:
Nur der BVB!!!!
Hare_bvb
Redoviti član
Redoviti član

PostPostao/la doro » 21 kol 2011, 18:57

anton 1983 napisao:I ne zaboraviti Paula Sergia - tog igrača sam ja OBOŽAVAO!!!!

problem Kusena je sad "odlazak" Hyppie, Neimanje Adlera te odlazak Vidala. Ta 3 igrača su previše bila bitna Kusenu a sad su ih na brzaka izgubili. Realno gledajući oni to niti ne mogu nadokanditi a da bi stvar bila gora nisu niti probali. Sa Schurrleom i R.Augustom oni imaju itekako ŠPEKA u momčadi a sve ostalo je po meni niža klasa. naravno tu ne ubrajam Adlera koji je spotrgan...Trebalo se tu malo dublje posegnuti u džep.

Znate li vi da Kusen ne plaća ballacka nego neiki konzern. Tak neš otprilike, tako da Kusen njegovim odlaskom neće ništa ušparati. samo je šteta kaj Ballacka nisu šutnuli prije a te pare nekako preusmjerili na Vidala...

Gle nemreš spušiti Vidala i ne kupi nikog - to nije logično, pogotovo ako i na Ballacka ne računaš...Ne kužim Kusen uopće!

slažem se ja sam mislio da bude to ballack preuzel ovu godino a sljedeču netko drugi....ovak oni guraju bendera umjesto vidala a to nejde....onaj toprak je ok al uz njega trebali su kupit nekog jačeg stopera to sam stalno naglašavao...jebe ih i spotrgani barentta kao i adler...no imaju šurlea,sam-a..tu je rolfes,odlični klinci castro i švab te derdiyok....njima treba 1 stoper i zamjena za vidal s time postaju špek ekipa ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Stefan Effenberg » 24 kol 2011, 14:49

doro napisao:slažem se ja sam mislio da bude to ballack preuzel ovu godino a sljedeču netko drugi....ovak oni guraju bendera umjesto vidala a to nejde....onaj toprak je ok al uz njega trebali su kupit nekog jačeg stopera to sam stalno naglašavao...jebe ih i spotrgani barentta kao i adler...no imaju šurlea,sam-a..tu je rolfes,odlični klinci castro i švab te derdiyok....njima treba 1 stoper i zamjena za vidal s time postaju špek ekipa ;)

Apsolutno se slažem. Treba im jedan kreativni centralni vezni i jedan brzi stoper jer je Toprak dobar ali spor. Samo to da kupe i već su odlična ekipa!!!
Stefan Effenberg
Redoviti član
Redoviti član

PostPostao/la anton 1983 » 27 kol 2011, 06:31

u podforumu ostala nogometna natjecanja imate temu baš za KUSENOVU skupinu, paako neko oće nešta o tome pisati, sada i ubuduće neka to piše tamo. Znaći nemojte ovdje pisati o tekmama koje su vezane za njihove nstupe u LP i ićem drugom što ima veze sa Kusenom i LP-om u grupnoj fazi!

DANKE!

viewtopic.php?f=29&p=42704#p42704
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la effe__sa » 10 ruj 2011, 01:34

Rutinska pobjeda Leverkusena u Augsburgu , solidnih 60 minuta Ballacka...Eto večeras je Dutt u prvu postavu stavio i Rolfesa i Ballacka iako je isticao kako ne mogu obojica zajedno igrat...Večeras je to funkcionisalo, Leverkusen se lagano uigrava, bit će kandidat za visok plasman.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 10 ruj 2011, 10:36

A nadamo se da neće i taj klub podbaciti kao Werder i Stuttgart prošle sezone. Vrhunski rezultat i utakmica. :bravo:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la effe__sa » 17 ruj 2011, 17:38

Nekako počinjem sve više sumnjat u ovog Dutta. Istina je da je s Freiburgom napravio velike stvari i nije tamo bilo lako naslijediti Finkea koji je toliko godina bio na klupi, ali nekako kao da mi se ne snalazi najbolje u Leverkusenu, posebno sam počeo sumnjat nakon što je Ballacka izmijenio protiv Chelsea nakon 65 minuta iako je ovaj bio najbolji leverkusenov igrač na terenu, a danas nakon ovog poraza sumnje su i porasle
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la doro » 17 ruj 2011, 19:04

effe__sa napisao:Nekako počinjem sve više sumnjat u ovog Dutta. Istina je da je s Freiburgom napravio velike stvari i nije tamo bilo lako naslijediti Finkea koji je toliko godina bio na klupi, ali nekako kao da mi se ne snalazi najbolje u Leverkusenu, posebno sam počeo sumnjat nakon što je Ballacka izmijenio protiv Chelsea nakon 65 minuta iako je ovaj bio najbolji leverkusenov igrač na terenu, a danas nakon ovog poraza sumnje su i porasle

Imam filing da kusen nebu bio ni među 4 u bl ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 18 ruj 2011, 09:31

Vidjet ćemo što će s njih biti. Uopće im ovaj zadnji prijelazni rok nije trebao, a mogli su dovesti nekoliko igrača da im se ne dogodi plasman ispod 4. mjesta. No eto, Dutt i ekipa će pokazati svoje ove sezone, a ima tu i kandidata za napuštanje kluba(zadnja god. ugovora), pa će biti jako vruće u Bayeru.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 19 ruj 2011, 09:19

Šta reć za ovo govno od ekipe? ti su te u stanju ne iznenaditi već pokopati! zaš su ovako visoko i neoćekivano popušili, fakat neznam? kriva politika, loš trener, koji kurac? Kod njih također nekaj neštima i to podhitno treba promijeniti no nisam ziher da DUTT drži baš konce u rukama...Još mi je nadasve neshvatljivo vidjeti Voellera nakon tekme kako se dere na suca, valjda zbog crvenog kartona koji je Schurrle dobio. Mali klub i to je to...Crni oblak nadvio se nad Kusenom i sada je samo pitanje koliko nisko će pasti...

Vidal se nije kvalitetno zamijenio, a obrana je slabija nego prošle sezone i to je to. Još su igrači brijem malo demoralizirani što se klub nije pojačao na način kako su to oćekivali mnogi zbog plasmana u LP nego su se oslabili odlaskom Vidala. Kad se to dogodi ostatak ekipe postaje svjesTan koliko su nekompetentni i to im je nonstop u podsvjeti i tako se nemre ostvarivati dobar rezultat. Njihova kadar uopće nije loš i sigurno su po kvaliteti unutra prve četiri ekipe, no to treba pokazati jer u ovom slučaju papir ništa ne znači...
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Bundesligaški klubovi