Red passion napisao:Levy može prodavati igrače za goleme novce i raditi sve klubove ovog svijeta budalama za natezanjem do zadnjeg dana prijelaznog roka, ali od tih istih novaca on apsolutno ništa nije postigao ni osvojio, čak ni u onoj 'zlatnoj' fazi 2014.-2021.

doro napisao:Ja bi prodao Musialu al samo za150 milja.
doro napisao:Nemojte gledat engleske igrace po cijeni jer svi su uveliko precjenjeni.
Murta napisao:Anton je u pravu, a ja ću ti odgovoriti tvojim postom.Red passion napisao:Levy može prodavati igrače za goleme novce i raditi sve klubove ovog svijeta budalama za natezanjem do zadnjeg dana prijelaznog roka, ali od tih istih novaca on apsolutno ništa nije postigao ni osvojio, čak ni u onoj 'zlatnoj' fazi 2014.-2021.
Nije problem Leipziga za koliko prodati Olma, Szobozlaija i Nkunkua, nego što oni neće jednog igrača iste klase moći kupiti za te novce, a kamoli trojicu. Ista stvar kao i s Tottenhamom.

anton 1983 napisao:doro napisao:Ja bi prodao Musialu al samo za150 milja.
Fakat?Kaj bi ga fakat prodo?
doro napisao:Nemojte gledat engleske igrace po cijeni jer svi su uveliko precjenjeni.
Ja bi bas dao istu odstetu koju je Real dao za Judea i placu koju su mu dali. Za Ricea ne bi i to nema nikakve veze s nacionalnoscu.

Jeben si lik bio i ostao, neovisno o godinama.

anton 1983 napisao:Al da se Szobislaija moze utopit za takve pare![]()

PSG-Juwel Xavi Simons (20) wird für ein Jahr von Paris an RB Leipzig verliehen. Der Wechsel wird heute verkündet. Eine Kaufoption hat RB wie schon bei Liverpool-Talent Fábio Carvalho (20, ebenfalls für ein Jahr an Leipzig verliehen) nicht.

Vrati se na: Bundesligaški klubovi
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost