VfB Stuttgart

Teme o bundesligaškim klubovima

Re: Vfb Stuttgart

PostPostao/la Red passion » 13 lis 2010, 14:46

U Stuttgartu je, kao i u Nürnbergu, glavni problem uvijek bio - kapital :!:
Ovi prvi su bili prvaci 06/07. u najčudnijoj sezoni, a ovi drugi su prije 4-5 godina znali ući u ligu i otići u Europa ligu, da bi iduću godinu je igrali i ispali iz nje i iz 1. BL. Dakle pare u ovim klubovima s juga Njemačke su glavni problem.
Kod Stuttgarta bi istaknuo isto što znaju izbaciti igrače poput Becka, Khedire, Tascija, Gomeza, Kuranyija. Samo eto, nisu se ugledali u Lyona i njihovu politiku stvaranja igrača i prodaje za velike svote. Gomez je tu jedini uspjeh, ali kako to biva... jedna lasta ne čini proljeće. :)
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 13 lis 2010, 15:29

Njimaje stadion prioritet pa se sad manje ulaže u ekipu, al oni kad i imaju novaca ne troše, a i kad potroše krivo kupe...Sam velim, opet su pogriješili sa dovođenjem igrač i to se znalo prije nego kaj su ih doveli...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 18 lis 2010, 13:11

Promijenio se trener i to je bio pozitivan šok. Uzeli su bod u Schalkeu a uz malo sreće mogli su sva 3, no dobro. Sada se sve više spominje ime Daum, samo isto tako on traži uvjete koje neće dobiti. U slučaju da on preuzme Kickerse, on želi vlast kakvu ima Magath a ja sam ziher da u Stuttgart na tako nešto sigurno nisu spremni jer u tom slučaju sa njihovim noFcima upravljao bi neko treći...Kada bi Daum došao možda bi Stuttgart promijenio svoju politiku kod prodaje i dovođenja igrača što bi rezultiralo time da postanu klub koji više troši. Stuttgart je već i sada dosta konstantna momčad ali tokom sezone imaju previše oscilacija pa je tako dosta teško planirati za slijedeću sezonu. Ono što bi eventualno mogli dobiti sa Daumom je to da se tokom cijele sezone vrte oko europskog mjesta te bi na taj način mogli znati njihov proračun unaprijed. npr. sada stuttgart nemre računati na Euro ligu slijedeće godine, al da su na recimo 7 mjestu bilo bi puno lakše...

Ja sam za Dauma jer bi liga sa njim dobila na atraktivnosti...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la CroCHEF » 18 lis 2010, 13:57

nazalost oduzeli su stuttgartu 3 boda, sudili nikakvo zaledje kakou
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 07 stu 2010, 20:19

Oćekivao sam da će na današnjoj tekmi izmešu Stuttgarta i Werdera biti 4+ gola. To sam i ljudima proporučio da igraju. No isto tako reko sam im da neigraju na Stuttgart jer su i Stuttgart i Werder nepredvidivi. da će Stuttgart ovako poniziti Werdera to si nikak nisam mogel zamisliti...6:0!!! :shock: :shock: :shock: Stuttgart je poćeo igrati bolje otkad je Groos dobio otkaz i otkad je pomoćni trener kessler preuzeo vodstvo, no današnja pobjeda ziher je znak Gnjiloće Werdera a ne ŠPEKtakularnog Stuttgarta. No koga to sad u Stuttgartu briga kad im je ovako krenulo...

1:0
Marica
2:0
Cacau
3:0
Cacau
4:0
Gentner
5:0
Niedermeier
6:0
Boka
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 14 stu 2010, 16:50

Sasvim normalna tekma na Betzenbergu, kako bi rekli navijači Kaiserslauterna....No kako je gost vodio 0:3, pa ja Kaiser izjednačio, tu nema ništa normalnog, nego samo fenomenalnog. To je BUNDESLIGA. Činilo se da se Stuttgart polako budi iz mrtvih. Nakon kaj su satrali Werdera 6:0, ima li su više nego sigurnih 0:3 protiv jednog od kandidata za ispadanje, trenutačno izravniih konkurenata na tablici. Pogotke za Stuttgart su redom dali Boka, Cacau, Gentner i sve je ukazivalo na to da će Stuttgart još jedan puta upisati veliku pobjedu i krenuti prema sredini tablice BUNDESLIGE. No kako to biva u ovoj ludoj ligi, ništa nije sigurno dok sudac ne odsvira kraj. Na scenu stupa bivši igrač Stuttgarta, njihovo djete koje je kod njih i započelo karijeru. Christian Tiffert, iako nije zabio niti jedan gol bio je Stuttgartov krvnik jer je nariktao sva 3 gola svoje ekipe...Treba napomenuti i fenomenalan gol Ive iličevića koji je raspalio po golu sa otprilike 20 metara svojom lijevicom i zabio fantastičan gol...

Stuttgart može žaliti za ovakvom prilikom, jer kada vodiš 0:3 i ispustiš sva 3 boda možeš se samo tući po glavi!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 18 stu 2010, 14:51

Pazi ovo, Juve pće Čipriana Maricu. Navodno su ga gledali sada protiv reprezentacije Italije kada je zabio gol. Pošto Juve nije uspio dofurati Džeko i Forlana, sada se okreće jeftinijem rješenju... :D
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la nele-BHF » 18 stu 2010, 17:15

anton 1983 napisao:Pazi ovo, Juve pće Čipriana Maricu. Navodno su ga gledali sada protiv reprezentacije Italije kada je zabio gol. Pošto Juve nije uspio dofurati sanacBo i Forlana, sada se okreće jeftinijem rješenju... :D

On brate nije nimalo loš, nadam se skoroj njegovoj povredi .
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la anton 1983 » 18 stu 2010, 17:26

Pa ne znam mene je još uvijek razočaro. Brijem da je najskuplje pojačanje Stuttgarta u povijesti ali isto tako to nije opravdao...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Murta » 11 pro 2010, 10:47

Slika
Keller pred otkazom u Stuttgart, a trebao bi doći Labbadia. smile44 :lol:
Kao prvo, iako Stuttgart ne postiže baš bajne rezultate, mislim da je Keller donio dosta pozitivnih stvari. Gubili su često nesretno, ali se u njihovoj igri može vidjeti veliki napredak.
Kao drugo, Labbadia :haha:, lik je smijurlija. Dok je bio u HSV-u na njegovim trenizima se potgralo 150 000 igrača. Ja ne znam kaj on radi s igračima, ali nije dobro. Također je taktičar nula. Iako je što se tiće napadačke taktike fenemenalan, ne zna kaj je to obrana. Isti Klinsmann. Bolje da njega zaposle, on bi im bar donio publicitet.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la CroCHEF » 11 pro 2010, 11:07

al joooj kud bas mijenjanje trenera pred utakmicom s Bayernom :neee:

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 11 pro 2010, 14:33

CroCHEF napisao:al joooj kud bas mijenjanje trenera pred utakmicom s Bayernom :neee:

:bravo:

Kaj je najgore, pred UTAKMICE! :neee:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la CroCHEF » 11 pro 2010, 15:05

:doh:

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 11 pro 2010, 15:50

Dok Stuttgart ne dobije većeg kapitala, oni su prosječan prvoligaš i moraju molit Boga da im se pojavi novi Gomez, Khedira, Beck i co. Naravno, onda opet slijedi isti scenarij, ostaju bez njih za obični sitniš. :lol:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Lizarazu » 11 pro 2010, 23:24

Ili ćemo ih skroz dotući ili će se na nama iskupiti....
Lizarazu
Bixente

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Bundesligaški klubovi