Werder Bremen

Teme o bundesligaškim klubovima

Re: Werder Bremen

PostPostao/la CroCHEF » 20 ožu 2011, 14:31

liga total po novome
btw. kad smo vec kod toga, 19. i 20. 07. se igra taj kup
u novoj areni Mainza i igrat ce Mainz, HSV, BVB i Bayern
pa mislim cak i mozda se zaletit tamo
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la doro » 20 ožu 2011, 15:57

anton 1983 napisao:
doro napisao:
Pa Wagner je naše dete :mrgreen:

pa znam da je, u tome i je problem. Ak me pamćenje dobro služi on je u svojoj prvoj utakmici za Bayern dao gol i to tamo u onom kupu prije neg kaj počne liga. kak se to zove? liga kup?

Da i u pripremama je mali stalno igral u napadu i bio jako dobar da bi završil u Duisburgu :no:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 23 ožu 2011, 14:15

http://www.kicker.de/news/fussball/bund ... erder.html

Passanen će napustiti Werdera na kraju sezone...Kam ide neznam. Bumen bi se po mojem morao potruditi da hapi Dedea, jer brijem da im je to najbolja opcija na tržištu kaj se tiće levog beka. On nije igral jako dugo i lako se more dogoditi da kupuju novog Silvestrea, no kaj kad nežele dat pare za beka...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 24 ožu 2011, 15:46

anton 1983 napisao:http://www.kicker.de/news/fussball/bundesliga/startseite/550211/artikel_Nach-sieben-Jahren_Pasanen-verlaesst-Werder.html

Passanen će napustiti Werdera na kraju sezone...Kam ide neznam. Bumen bi se po mojem morao potruditi da hapi Dedea, jer brijem da im je to najbolja opcija na tržištu kaj se tiće levog beka. On nije igral jako dugo i lako se more dogoditi da kupuju novog Silvestrea, no kaj kad nežele dat pare za beka...

Kaj nejde dede u milan?!
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 24 ožu 2011, 15:58

E to neznam...To sam ja nekaj ćito al da je to fix, to neznam..
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 20 tra 2011, 15:50

Kaj će biti sa BUMENOM slijedće sezone? Klub koji nam je u zadnjih 5 godina bio vjerni pratioc došao je do svog pika i sada slijedi pad. Na ljeto slijedi čistka u svlačionici, a blagajna je prazna, te se baš nema sredstava za neka dobra nova pojačanja.

Uz one koji napuštaju klub za 0kn, možda će otići još neki.

Zasad se zna da ovi igrači kojima istjeće ugovor , napuštaju klub:

Samuel, Passanen, Vranješ, Jensen, Frings.

Boenischu i Schmidtu također istiće ugovor, ali se još ne zna kakva je njihova sudbina.

Uz te koji odlaze za 0kn, najavljuje se mogući odlazak Mertea, najvjerojatnije u Bayern, te Tima Wiesea koji bi mogao preseliti u Schalke. Za njih dvojicu još bi i mogli dobiti nekaj para, ali kad pogledamo kak će njihov kadar izgledati, možemo slobodno prognozirati tešku borbu za Ligu Uefe u slijedećoj sezoni...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la CroCHEF » 20 tra 2011, 16:06

Vidim da su zainteresirani za nekog golmana te igraca iz YBBeerna

14.54 Uhr: Bleiben wir bei Werder Bremen. Geschäftsführer Klaus Allofs wurde gestern beim Spiel des FC Zürich gegen Young Boys Bern gesichtet. Objekt der Begierde soll der 22-jährige Thierry Dubai sein. Das behauptet jedenfalls YB-Chef Ilja Kaenzig in der Tageszeitung "Der Bund". Schon am Samstag waren Werder-Scouts im Stadion, um den ivorischen Mittelfeldspieler zu beobachten.

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 20 tra 2011, 16:15

Vezni igrač, a ne golman. tak bar piše u textu!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la CroCHEF » 20 tra 2011, 16:27

izgleda da nisam kopiro drugi dio
Durch den bevorstehenden Neuer-Wechsel zum FC Bayern kommt Bewegung ins europäische Torhüterkarussell. "Blick.ch" berichtet, dass Franco Constanzo vom FC Basel der Nachfolger von Tim Wiese bei Werder Bremen werden könnte, sollte dieser wiederum Manuel Neuers Erbe bei Schalke 04 antreten. Der 30-jährige Argentinier soll zudem bei Hertha BSC auf der Liste stehen. Constanzo ist am Saisonende ablösefrei. Was meint Ihr?

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 20 tra 2011, 16:34

Ja se tog igrača sječam sa igrice CM 2000/01 dok je još branio u River Plateu :mrgreen:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Murta » 20 tra 2011, 16:46

Ma Werder iduće sezone može biti sretan ako ne ispadne iz Bundeslige. Naravno, pod uvjetom da ove godine ne ispadne. :mrgreen:
Ove godine su igrali LP pa izgledaju kao razbijena vojska, a iduće...

Kad bi se Werder riješio svih starih igrača i kad bi kupio isključivo mlade, onda bi se mogli za dvije-tri vratiti u europska natjecanja u velikom stilu, poput BVB-a. Ako nastave i dalje s ovim poluigračima koje kupuje onda ih je teško ne vijdeti u drugoj ligi.

Recimo da prodaju:
Wiese - 4 mil.
Naldo - 6 mil.
Merte - 8 mil.
Borowski - 1 mil.

plus još plaće tih igrača i još Fringsova, Vranješova, Jensenova, Silvestreova i Pasanenova plaća (oni bi otišli na free) Werder bi si oslobodio komotnih 25 milijuna za mlade igrače (plaće i odštete zajedno). Riskirali bi europska natjecanja iduće sezone, ali bi im budućnost bila lijepa. Jedini stari igrač koji bi im trebao ostati je Fritz jer je on trenutno jedan od najstandardnijih njihovih igrača i ima mogućnost biti ovako dobar i u toj bližoj budućnosti. Ali, ako dođe dobra ponuda uopće ne treba oklijevati - prodaja!

Werder bi po meni trebao ovako izgledati iduće sezone nakon svih ovih transfera:
-------------------golman----------------------
Fritz-------Prodl-------branič----------bek
---------------------Wesley---------------------
----------Bargfrede-----vezni-----------------
Marin-------------------------------------Hunt
------------------Arnautović------------------

Na klupi: Mielitz, Schmidt, Trinks, Kroos, Wagner i Avdić.
Kao što se vidi, Werder ima jako dobre opcije u napadu, a katastrofu u obrani. Prva linija im je super (osim lijevog beka), ali bez nje su jad i bijeda. Za klupu im također treba par igrača.

Nisam siguran da će Schaaf to napraviti jer su mnogi od tih igrača dugo u klubu i on se prijateljski povezao s njima. Ali, ako žele svjetlu budućnost to jednostavno moraju napraviti.

Werder nema novaca kao nekad HSV i BVB te danas Schalke da bude protuteža Bayernu. Jedini način na koji Werder može biti konkurentan je upravo što su dosad radili - proizvodnja i prodaja uz zadržavanje onih između loših i super (Ozil, Diego) tipa Fings i Fritz. Samo, ovi koje su zadržavali su dosta ostarili i mora ih se zamijeniti drugima. JEDNOSTAVNO MORA!

EDIT: Pizzaro bi također trebao ostati u Werderu. Za daljnje upute vidi moj post iza. X marks the url.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la anton 1983 » 20 tra 2011, 16:48

A ček di ti je Pizarro?
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la CroCHEF » 20 tra 2011, 16:51

Brijem da je Wagner bolji od Arnautovica

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 20 tra 2011, 16:53

CroCHEF napisao:Brijem da je Wagner bolji od Arnautovica

Nije, al je Arnautović definitivno mutaviji u glavu ;)
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Murta » 20 tra 2011, 17:05

anton 1983 napisao:A ček di ti je Pizarro?

Mislio sam na njega, ali sam poslije zaboravio. On bi trebao ostati jer je velika kvaliteta i on bi bio vođa te ekipe. Također, ne mogu se očekivati neki veliki novci za njega u 32. godini.

Ili da to ovako napišem. Ja imam laptop iz 2005. Danas je realno, slab. Ja realno za njega mogu dobiti 300 kuna. Tih 300 kuna ću potrošiti za dva tjedna, a ovako imam laptop kojeg koristim. Zato ga ne namjeravam prodati.
Sličan slučaj je kod Werdera i Pizzara. Werder može dobiti pokoji milijun koji će se odmah potrošiti, a više nemaju kvalitetnog igrača.

anton 1983 napisao:
CroCHEF napisao:Brijem da je Wagner bolji od Arnautovica

Nije, al je Arnautović definitivno mutaviji u glavu ;)

X an antovnov post
Wagner je loš igrač, a Arnautović talentiran. Wagner je jako stabilan, a Arnautović nije. Vidjet ćemo koji od njih dvojice će uspjeti, ali ja mislim da iako je malo bezobrazan, Arnautović nije lud i on je kvaliteta mlađi dio ekipe pun mediokriteta. Mislim da se on može srediti i postati pravi igrač.
Svaka čast izuzetcima poput Marina i Hunta, ali malo je mladih i talentiranih igrača u Werderu. Svi najbolji igrači imaju preko 27 godina.
Murta
Sekretar
Sekretar

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Bundesligaški klubovi