anton 1983 napisao:Jebote, mozda bi mi trebali Gurreira uzet! I to mislim ozbiljno!
Nama bi nabili cijenu 30-40 milja za rezervistu dok drugima bi ga dali za 15-20 milja.
anton 1983 napisao:Jebote, mozda bi mi trebali Gurreira uzet! I to mislim ozbiljno!

FCB_general napisao:BVB radi i na izlaznim i na ulaznim transferima i to punom parom!![]()
Za svoje mogućnosti i koncept oni rade izvrstan posao, a plodove će ubrati kroz koju godinu isključivo ukoliko ne budu najbolji igrači bježali konstantno u Premier Ligu, 3 španjolska kluba, PSG i Juventus po lovu.

doro napisao:Fino su ga utopili i rijesili se skoro svih govanca.
Sam ti reko da budu sve rijesili

FCB_general napisao:Zar Toprak nije završio u Werderu jučer? Čini mi se da sam vidio vijest jučer ili prekjučer na engleskom kako je prešao u Werder.![]()
Ako nije, onda je ostao samo Einigung zwischen den Clubs um die Ablöse jer on hoće u Bremen.
anton 1983 napisao:FCB_general napisao:Zar Toprak nije završio u Werderu jučer? Čini mi se da sam vidio vijest jučer ili prekjučer na engleskom kako je prešao u Werder.![]()
Ako nije, onda je ostao samo Einigung zwischen den Clubs um die Ablöse jer on hoće u Bremen.
Još nije potpiso...

anton 1983 napisao:Dok bi Kagawa mogo u zaragozu, 2. španjolsku ligu!

Vrati se na: Bundesligaški klubovi
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost