anton 1983 napisao:Sad kolko bi iznosio transfer to je veliko pitanje - više je problem u tome dal je Stuttgart spreman platiti 10+ milja. Ja baš nisam ziher da će oni dat recimo 15 milja za igrača...
Francky boy napisao:Da novca na raspolaganju imaju to stoji.Hoće li odrešiti kesu to će zavisiti od ambicija.
anton 1983 napisao:Francky boy napisao:Da novca na raspolaganju imaju to stoji.Hoće li odrešiti kesu to će zavisiti od ambicija.
Nemaju novca na raspolaganju u tom i je problem - sad tebe jebe kak je to Anton napiso da nemaju novca na raspolaganju a dobit će 30 milja od Bayerna za Gomeza.
Pitaj slobodno, samo unaprijed moraš bit spreman vjerovat u moj oggovor.
Francky boy napisao:Zar nisu dobili 18 mil eura od nas za ovu godinu, a dobit će i lijepu svotu za Lp,
Francky boy napisao:Ove bureke što si navaljao mi je već odavno poznato.Ono što ja tebe nikako da skontam je to da ja nigdje nisam napisao da su dobili lovu za Lp, već će dobiti normalno ako se kvalifikuju, a trebali bi jer su nositelji.Drugo ti si objavio vjest , a ne ja da Vagner hoće u Stuttgart.Prema tome nađi neku budalu pa njemu soli pamet jer to kod mene ne prolazi.

murta6 napisao:Nikad nisam gledao ovog Jovanovića, ali znate da je u zimi bila vijest da smo mi, Juve i Sevilla zainteresirani za njega. Inače, iz tog Standarda treba uzet Witsela i Defoura. Možda je taj Jovanović OK igrač, mislim da mu je najveća sposobnost visina i igranje glavom.
Vrati se na: Bundesligaški klubovi
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost