VfB Stuttgart

Teme o bundesligaškim klubovima

Re: Vfb Stuttgart

PostPostao/la Francky boy » 09 lip 2009, 10:57

Mislim da bi transfer iznosio između 15-18 mil eura.Ipak on dolazi iz Rusije.Ako je Arshavin plaćen 16,5 mil eura , a Vagner nije bolji igrač .
Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la anton 1983 » 09 lip 2009, 11:07

Sad kolko bi iznosio transfer to je veliko pitanje - više je problem u tome dal je Stuttgart spreman platiti 10+ milja. Ja baš nisam ziher da će oni dat recimo 15 milja za igrača...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Francky boy » 09 lip 2009, 13:17

anton 1983 napisao:Sad kolko bi iznosio transfer to je veliko pitanje - više je problem u tome dal je Stuttgart spreman platiti 10+ milja. Ja baš nisam ziher da će oni dat recimo 15 milja za igrača...

Da novca na raspolaganju imaju to stoji.Hoće li odrešiti kesu to će zavisiti od ambicija.
Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la anton 1983 » 09 lip 2009, 16:23

Francky boy napisao:Da novca na raspolaganju imaju to stoji.Hoće li odrešiti kesu to će zavisiti od ambicija.

Nemaju novca na raspolaganju u tom i je problem - sad tebe jebe kak je to Anton napiso da nemaju novca na raspolaganju a dobit će 30 milja od Bayerna za Gomeza.

Pitaj slobodno, samo unaprijed moraš bit spreman vjerovat u moj oggovor. :D
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Francky boy » 09 lip 2009, 18:09

anton 1983 napisao:
Francky boy napisao:Da novca na raspolaganju imaju to stoji.Hoće li odrešiti kesu to će zavisiti od ambicija.

Nemaju novca na raspolaganju u tom i je problem - sad tebe jebe kak je to Anton napiso da nemaju novca na raspolaganju a dobit će 30 milja od Bayerna za Gomeza.

Pitaj slobodno, samo unaprijed moraš bit spreman vjerovat u moj oggovor. :D

Zar nisu dobili 18 mil eura od nas za ovu godinu, a dobit će i lijepu svotu za Lp,
Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la anton 1983 » 09 lip 2009, 19:10

Francky boy napisao:Zar nisu dobili 18 mil eura od nas za ovu godinu, a dobit će i lijepu svotu za Lp,

Iskreno ja sam sebi dal u zadatak da ja tebe nekaj naučim i stvarno ću se potruditi da u tome uspijem. Sada čitaj i uči jer ti nevaljam bureke nego pričam o nećem u ćemu bi ja mogo biti profesor.

Svaki njemački klub pokušava raditi što pametnije i neulažu novac u ekipu na koji nemogu računati 100% - to je večinom svetinja u BUNDESLIGI dok tu i tamo postoje klubovi tipa Leverkusen, Wolfsburg, Koln i Hoffenheim koji rade na malo drugačiji način ali niti oni previše neluduju.

Šta ti sad ja oču reč za Stuttgart - ti si već upiso da će oni dobiti novac od LP, a oni se još nisu niti kvalificirali za grupu - sad odi dole u podforum lige petice i pogledaj ko su im moguči protivnici pa ti garantiraj da će se oni kvalificirati. I sad pazi da oni ulože u klub nekih 15 miljona koji nisu sigurni i onda da se nekvalificiraju za LP - di bi onda bili oni.

Sad ću pokušat ovo objasnit na banalnom primjeru.

Uzet ćemo da ove godine Stuttgart može računati na 80 miljona eura ( to je izmišljena cifra) - tu je uključena prodaja Gomeza ali nije uključen novac od LP.

I ajmo sad reč da oni dovedu jednog Vagner Lovea koji košta 15 milja i koji ima veću plaču od Gomeza, a imo bi ju ziher.

I sada se VFB slijedeće godine nekvalificira za LP i nemaju da isplate kadar jer im je plača od Vagnera prevelika - znači primoreni su prodavat jer slijedeće godine nema prodaje Gomeza te nema LP (nemojte sad kao argument uzet da će dobit 12 milja jer to je sve karikirano)

Poanta priče je da Stuttgart uvijek planira, kao i svaki Njemački klub unaprijed par godina i oni si nemogu dopustiti takav kadar koji bi od njih financijski zahtijevao da svake godine moraju ući u LP nego moraju raditi takav kadar za koji će bit sigurni da bez obzira u koje natjecanje idu ili neidu da ga mogu platiti.

A ako Stuttgart bude par godina za redom u vrhu tako će kadar postepeno bit sve jači i skuplji jer oni samo ovise o SVOJIM prihodima te nema nekog igrača iz sjene koji će pokrpat sve dugove.

Uzmite si sada za primjer Werder i dobro pazite kolko će dobit novaca od prodaje igrača a koliko će potrošiti s tim da imajte na umu da je 100% bilo nekaj novaca da se pojača ekipa bez obzira na prodaju Diega.

I na kraju se zapitajte zašto je svaki nasljenik nekog skupog igrača iz BL uvijek jeftiniji od prethodnika - tu naravno nemojte ubrajati Bayerna.

Recimo zašto sada stuttgart ne kupi igrača za 30 miljona eura kao što je koštao GOMEZ - odgovor je - NEMOGU!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Francky boy » 09 lip 2009, 20:16

Ove bureke što si navaljao mi je već odavno poznato.Ono što ja tebe nikako da skontam je to da ja nigdje nisam napisao da su dobili lovu za Lp, već će dobiti normalno ako se kvalifikuju, a trebali bi jer su nositelji.Drugo ti si objavio vjest , a ne ja da Vagner hoće u Stuttgart.Prema tome nađi neku budalu pa njemu soli pamet jer to kod mene ne prolazi.
Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la anton 1983 » 09 lip 2009, 20:36

Francky boy napisao:Ove bureke što si navaljao mi je već odavno poznato.Ono što ja tebe nikako da skontam je to da ja nigdje nisam napisao da su dobili lovu za Lp, već će dobiti normalno ako se kvalifikuju, a trebali bi jer su nositelji.Drugo ti si objavio vjest , a ne ja da Vagner hoće u Stuttgart.Prema tome nađi neku budalu pa njemu soli pamet jer to kod mene ne prolazi.

Gle ja se trudim, al ti nikao da to upiješ - to je tvoj problem. Ljudi koji se razumiju u neke stvari će ti reč da sam ja u pravu jer ja ti tu iznosim činjenice koje sam godinama učio i do sada je uvijek bilo tak - ne zato kaj ja tako mislim i zato kaj sam ja to reko nego zato kaj tako funkcioniraju i rade Njemački klubovi.

Da reko si da su dobili svotu od LP. Ajmo čak i reč da ti to nisi reko, to je uopće nebitno, al to je novac sa kojim oni nemogu računati 100% - šta misliš zašto sada Schalke reže troškove - jer su se zajebali i računali na novce iz LP i sada za to plačaju dugove i pokušavaju popravit kaj su sjebali jer su živjeli iznad svojih mogučnosti, isto to radi Hertha isto to radi i hannover. To ja neizmišljam, to su činjenice - isto tako bi bila činjenica da Bayern/mi ovakvu svotu novaca nebi mogli uložiti da se nismo kvalificirali za LP.

I još si reko da će biti nositelji - ponovo ti savjetujem da pročitaš post o tome ko će biti nosiitelj - jer oni niti na to nemogu računati i pogledaj im molim te moguće protivnike:

viewtopic.php?f=29&t=66&p=5197#p5197

Da ja sam reko da je Vagner izjavio da bi on prešo u Stuttgart ali kakve to veze ima sa time dal njega Stuttgart može platiti? Pa i Manđa bi u Werder ali 15 milja Werder neda...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Murta » 11 lip 2009, 12:33

Čitam da se Juve interesira za Tascija, Stuttgart ga ne bi trebao prodat za male pare, samo za veliku lovu, i onda uzet par igrača od njegove i Gomezove prodaje, da bar 60% dobivenog novca potroše
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Francky boy » 11 lip 2009, 12:36

Kako tek ovo komentarisati .Navodno se priprema još jedan mega transfer unutar Bundeslige.Stuttgart bi mogao pljuniti za Demba Ba između 16 i 19 mil eura.Ja lično u ovo ne vjerujem.Molim komentar .
http://www.sportbild.de/sportbild/generated/article/fussball/2009/06/11/12908900000.html
Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la Murta » 11 lip 2009, 12:50

Odšteta je izvediva proporcionalno s plaćom-ak kužite kaj oću reć-manja plaća, veća odšteta i obrnuto-realnost Stuttgarta
E, sad, on oće u Stuttgart, oni njega, ali ga Hopp ne daje, možda se smekšao
Ali ak prodaju Tascija ne bi se čudio ovom transferu
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la anton 1983 » 11 lip 2009, 23:02

Mislim da Stuttgart nije taj klub koji će preplatit igrače i davat takve odštete...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Murta » 13 lip 2009, 11:51

Stuttgart se okreće Jovanoviću, napadaču Standarda iz Liegea/Vrata za Helba su uvijek otvorena
VfB-Deal mit Jovanovic rückt näher
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Murta » 13 lip 2009, 13:48

Nikad nisam gledao ovog Jovanovića, ali znate da je u zimi bila vijest da smo mi, Juve i Sevilla zainteresirani za njega. Inače, iz tog Standarda treba uzet Witsela i Defoura. Možda je taj Jovanović OK igrač, mislim da mu je najveća sposobnost visina i igranje glavom.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Francky boy » 13 lip 2009, 14:29

murta6 napisao:Nikad nisam gledao ovog Jovanovića, ali znate da je u zimi bila vijest da smo mi, Juve i Sevilla zainteresirani za njega. Inače, iz tog Standarda treba uzet Witsela i Defoura. Možda je taj Jovanović OK igrač, mislim da mu je najveća sposobnost visina i igranje glavom.

Čak je i Real jedno vrijeme bio zainteresovan za njega.Radi se o dobro napadaču, ali ne tako dobrom kao što je Gomez.
Francky boy
akademski građanin

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Bundesligaški klubovi