Schalke 04

Teme o bundesligaškim klubovima

Re: Schalke 04

PostPostao/la Murta » 19 ruj 2009, 11:02

Tom Schalkeu je Veltins Arena jednostavno bila ne baš dobra investicija i sad plaćaju kaznu. Po meni je HSV najbolje prošo kaj se tiće stadiona. Al najgore je to kaj nitko zapravo nema pojma koliko je Schalke dužan. Najbolje im bi bilo rasprodat sve igrače starije od 26, Neuera i Rafinhu pa gradit momčad za duže vrijeme i rasprodat sve dionice koje mogu da im udio bude 60%.
Evo malo utjehe, njima je cijela Bundesliga mali mišić. :mrgreen: Sport: Real Madrid dužan 580 milijuna eura
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la anton 1983 » 27 ruj 2009, 10:41

Poglečte vi sa kojom truleži Schalke igra i dobiva te tekme!

Neuer --- Höwedes-Zambrano-Bordon-Westermann----Moritz-Rafinha-Schmitz-Kenia-------Farfan-Halil Altintop

Koju su oni taktiku igrali pojma neam, Magath to hiće po terenu kak mu paše i očito je da se ove sezoni on boji ishoda X il sve ili ništa i sa ovim klincima mu to prejebeni ide - 5 komada ih je ispod 21 godine iz ove postave!!!! Ako ništa drugo bar kad se nema para rađaju se novi i mladi igrač! :mrgreen:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 02 lis 2009, 10:50

Danas Schalke igra protiv Eintrachta doma - jebene su te tekme petkom, uvijek neki čudni rezultati. Prema svemu sudeći Schalke bi ovo trebo dobit. Prošlo kolo je Eintracht bio nagužen od strane Stuttgarta 0:3 na svom stadionu a Schalke je dobio derbij protiv BVB-a. Makar ko može biti siguran u prognozu kad je u pitanju Schalke, teško je reč kolko su oni jaki jer imaju novu momčad sastavljenu od PK klinaca - nemaju neku konstantu da se to odredi - osvajaju bodove di to od njih neočekuješ te puše bodove tamo di neočekuješ. Največi problem kod Schalkea su te pare jer svakim danom sve više i više u medijima se more čitati kako je klub na rubu propasti te je jako veliko pitanje kakvog to odraza ima na igrače...Ja bi danas ipak reko da će Schalke dobit iako se sastaju 2 jako trule ekipe kojima je nogomet nepoznanica...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 02 lis 2009, 23:33

A neeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!! Samo ne ovo smeće od ASAMOHE!!! :agresivan Samo kod Magatha ti gnojevi proigraju - laganini mi se bluje! Opet sama deca u prvih 11! Sad ak se oni još uspe riješit ovih malaza kaj im beru lovu, ko zna de im je kraj, al nadam se da neće vidjeti europu....
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 05 lis 2009, 17:49

Nekaj se počelo kuvat da je Schalke opet bacio oko na Appiaha...Frajer je free igrač pa je sve moguće...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Speedy » 05 lis 2009, 17:56

Ne vjerujem da ce biti ista od te ljubavi, Schalke ga je htio ljetos ali koliko se sjecam ljubav je pukla nakon ponuđenih uvijeta igracu a posto je Schalke u banani mislim da se ne treba bas time zamarati ili ti pisi propalo! :mrgreen:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la anton 1983 » 05 lis 2009, 17:58

Speedy napisao:Ne vjerujem da ce biti ista od te ljubavi, Schalke ga je htio ljetos ali koliko se sjecam ljubav je pukla nakon ponuđenih uvijeta igracu a posto je Schalke u banani mislim da se ne treba bas time zamarati ili ti pisi propalo! :mrgreen:

mislim da je to bilo prošlo ljeto a ne ovo. Ovaj je sad free igrač, dok ga se onda moralo platiti - bar tak brijem. Problem je u tome kaj su si dopeljali Miniera i on se spotrgo a neznam kaj je sa Jonsem i kad će se vratit - on im očito užasTno fali...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Speedy » 05 lis 2009, 18:02

anton 1983 napisao:mislim da je to bilo prošlo ljeto a ne ovo. Ovaj je sad free igrač, dok ga se onda moralo platiti - bar tak brijem.

Moguce, ovo sam samo iz magle napisao jer se bas i ne sjecam detalja, samo mi je poznatio da ovaj tada nije bio zadovoljan s ponuđenom placom...
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la anton 1983 » 05 lis 2009, 18:06

Sam neznam kak idu njega tražit, jer on nije pdo ugovorom zbog neke ozlijede ili zdrastvenih problema - goni to u 3 PM!!!

Rađe neka se skoncentriraju kako i kome uvalit, Streita i Grossmulera - bar će se malo olakšat budžet..
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 17 lis 2009, 20:14

E moj DEANE Rakitiću! Najveći problem Ivana Rakitića je kaj se ne zove DEAN! DEAN zvuči močno! 8-)

Na krivom mestu u krivo vreme se našel naš DEAN! Rafinha je nabacil loptu sa desnog boka u 16-terac, Celozzi krivo primio loptu i taman ju spustio DEANU! DEAN se u toj situaciji dobro snašo, uzo loptu i zabil ju pod prečki - DAS einz zu NULL!

Još je mutavi Kurany stepo lep gol, od stative nutra, dečko se vrača. Igrači utakmice kod Schalkea, Far Fan i Rafinha. Far Fan ak ovak nastavi nebu još dugo u Schalkeu, onom Magninu i Boulahrouzu se još sad vrti u glavim a rafinha, Rafinha mora na zimu u Bayern - bilo bi glupo da ne ide!

E moj magath, da ti Schalke bar ima sređeno financijsko stanje pa da si sa tim nemoraš razbijat glavu! Taman da nema novaca za nove igrače ali "dug od 140 miljona eura" - ne znam baš...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 25 lis 2009, 19:12

kad misliš da je nema, taman kad misliš da je nestala, ona dođe i BITES YOU IN THE ASS!!!! BUNDESLIGA!!!!

Koja TEKAM majke ti mile! Uff pa to je teško sve za opisat - žalim one koju su svoje vrijeme danas potrošili na onaj Ghnoj od Liverpoola i MUTD-a

3:3 - SEX!!!!

Ovaj Kuranyji kolko je tupav tolko je i razarač! puca kad ne treba pucati, šlampav, ne dodaje kad treba, ali zato brate mili zabije GOLOVE i to jedan u 90 minuti te iznudi crveni karton. Prilika ko u priči - HSV povede 0:2 - gotovo je ali ne, Schalke se vrača 1:2, crveni karton Rozenhala 2:2 - onda nastupa Berg na scenu i KSV vodi 2:3, da bi u 90 minuti Kuranyi izjednačio za abyern, da za BAYERN - 3:3!!!

DAS SEX!!!

Majgora je stvar kaj se za ovakav Schalke može i navijati - PA MAGATH ŠTA SI TO NAPRAVIO!!!!

A lomentator prejeben, nakon svake prilike on upere kameru na Magatha koji se dere na svoje pomočnike - Asamoah je fulo gol za pobedu - brijem da će medicinka raditi!!! :)
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Murta » 26 lis 2009, 07:07

Schalke hat über 230 Millionen Euro Schulden
E, ovo je već pretjerano. Trebaju prodat Rafinhu, Neuera i Farfana i počet iznova sve gradit. Jer kaj drugo imaju za prodat? Dionice :lol: je ziher će netko kupit dionice kluba s takvim dugom. Schalke je trenutno u jednoj ne baš lijepoj situaciji.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la anton 1983 » 26 lis 2009, 08:49

Murta napisao:Schalke hat über 230 Millionen Euro Schulden
E, ovo je već pretjerano. Trebaju prodat Rafinhu, Neuera i Farfana i počet iznova sve gradit. Jer kaj drugo imaju za prodat? Dionice :lol: je ziher će netko kupit dionice kluba s takvim dugom. Schalke je trenutno u jednoj ne baš lijepoj situaciji.

takve cifre su se već sada spominjale da niko nit ne zna u kakvom je financijskom stanju Schalke. Jedno je sigurno, po tom pitanju su u banani i ko zna kako će sve to na kraju završiti. A kaj se tiće počinjanja ispočetka, pa već su počeli, Magath već radi tako koda je klub bankrotirao jer i stavlja na teren neke klince za koje niko nikada nije čuo.

Da se moraju prodat igrači moraju, sam bi bilo dobro kad bi oni neke zvijezde mogli zadržati a rješit se skupog ŠROTA koji im je na platnoj listi, a ima ih podosta. Sad recimo Kuranyiu istječe ugovor i ako oni ne produže sa njim to će bit veliki udarac za njih jer sigurno oni do nekih 7 milja BI MOGLI dobiti za njega da ima ugovor bar još jednu sezonu...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Murta » 31 lis 2009, 08:02

Schalke muss sparen! Das ist Felix Magaths Streichliste
Altintop, Asamoah, Kobiashvili, Kuranyi, Rafinha, Rakitic, Sanchez i Streit.
Brzo Uli, po Rafinhu. Ako ga sad ne uzmemo nećemo nikad. :mrgreen:
Sigurno Schalke ne može diktirati cijenu.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la anton 1983 » 31 lis 2009, 08:56

Murta napisao:Sigurno Schalke ne može diktirati cijenu.

Može bar malo, ispod cijene ga nećemo dobiti. Oni su si osigurali financiranje ove sezone. Prodan je udio stadiona za 25 milja. Uglavnom Schalke je postao klub u kojem se brutalno mulja - ja sam nedavno pročito jedan text o tom klubu i njihovim financijama i iskreno vam kažem ja neam pojma kaj se tam događa - da nemaju tak lepi stadion i toliko navijač aja bi to izbacio iz BL jer me previše podsječaju na talijane koji muljaju di stignu...
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Bundesligaški klubovi