Eintracht Frankfurt

Teme o bundesligaškim klubovima

Re: Eintracht Frankfurt

PostPostao/la doro » 04 lip 2019, 16:58

FCB_general napisao:Kao i uvijek što je s Bayernom slučaj - samo pustit vrijeme da odradi svoje i to je to. De Bruyne, Sané, De Ligt, Jović... ;)

Jović će biti 6 godina u Madridu i to je to. Real je takav klub koji sa svim igračima je potpisivao na 6 godina. Tako su svojevremeno i Sahin i James potpisali svoje ugovore i brojni drugi zadnjih 7-8 godina.

U Španjolskoj se može potpisati ugovor s igračem na 6 godina, dok u ostalim zemljama je to uglavnom 5 godina maksimalno.

Ja samo želim Joviću puno sreće, da uspije i makne tog šugavog Benzemu, koji je ima života više nego mačka i uvijek kupi svačije povjerenje, a nikad ne može kao igrač Reala biti igrač s 40-50 golova u sezoni pa se čude zašto nemaju naslove prvaka u La Ligi. :D

De Bruyne onda kostal 75 milja to koda danas kosta barem 130 milja transfer znaci nista,Sane da je doso kod nas propo bi jer kod nas bili Rib,Rob,Coman I Costa,De Ligt nije doso jer uzeli Hernandeza a I mali je htio u Barcu...Jovic nepotreban da trune na klupi dok je tu Lewa koji bude tu I okoncao karijeru te bio jedan od najuspjesnijih napadaca.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la melodyne » 04 lip 2019, 22:18

ivan napisao:Zašto bi se uzrujavali oko nedolaska Jovića? :a045:

Jel bi hteo radije da gledas Mullera ili Jovica? :D Muller je ove sezone dao nekih 10 golova... Levo smetalo sa desne strane... Na koju foru je on i dalje starter u Bayernu? :? Kako sta ce nam Jovic? Ne moze ni Lewandowski da igra svaku utakmicu. Sto je stariji treba mu vise pauza. Ima i on u medjuvremenu 30 godina. Cak mislim da njih dvoje mogu zajedno da igraju. Jos imaju brza krila da ih hrane loptama. Waru, nicht?

Previse smo igraca u poslednjih 5-10 godina pustili u druge klubove jer nismo hteli da platimo trazeni iznos... Upravi je bilo mnogo za Sanea 40 miliona pre par godina a sad kako pisu mediji ne mozemo da ga dovedemo ni za 80 miliona... Kevin de Bruyne, Rahim Sterling, Gabriel Jesus i ko zna koga jos mozes da stavis na spisak. Nesto pregovaras sa svim tim igracima za koje znas da ce biti ili vec jesu bombe i onda se povuces kao neka cupi jer su "previse skupi".

Jovicu je Kovac najvazniji covek u karijeri i ti nisi u stanju to da iskoristis a jos igra u Bundesligi. Nekad mi stvarno nije jasno sta radi nasa uprava?
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 04 lip 2019, 22:37

Ja samo znam da bih se htio radovati da je potpisao Luka za Bayern. :D
Ne treba mi zapravo ništa nego samo gledati kako sami stvaramo blato i onda se valjamo u njemu i onda mu se čudimo. :mrgreen: To mi imamo zadnje 3-4 godine kad su transferi i odabir trenera u pitanju.

Svi putevi vode do Karla i Ulija.

Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 05 lip 2019, 07:27

melodyne napisao:
ivan napisao:Zašto bi se uzrujavali oko nedolaska Jovića? :a045:

Jel bi hteo radije da gledas Mullera ili Jovica? :D Muller je ove sezone dao nekih 10 golova... Levo smetalo sa desne strane... Na koju foru je on i dalje starter u Bayernu? :? Kako sta ce nam Jovic? Ne moze ni Lewandowski da igra svaku utakmicu. Sto je stariji treba mu vise pauza. Ima i on u medjuvremenu 30 godina. Cak mislim da njih dvoje mogu zajedno da igraju. Jos imaju brza krila da ih hrane loptama. Waru, nicht?

Previse smo igraca u poslednjih 5-10 godina pustili u druge klubove jer nismo hteli da platimo trazeni iznos... Upravi je bilo mnogo za Sanea 40 miliona pre par godina a sad kako pisu mediji ne mozemo da ga dovedemo ni za 80 miliona... Kevin de Bruyne, Rahim Sterling, Gabriel Jesus i ko zna koga jos mozes da stavis na spisak. Nesto pregovaras sa svim tim igracima za koje znas da ce biti ili vec jesu bombe i onda se povuces kao neka cupi jer su "previse skupi".

Jovicu je Kovac najvazniji covek u karijeri i ti nisi u stanju to da iskoristis a jos igra u Bundesligi. Nekad mi stvarno nije jasno sta radi nasa uprava?

De Bruyne onda kostal 75 milja to koda danas kosta barem 130 milja transfer znaci nista,Sane da je doso kod nas propo bi jer kod nas bili Rib,Rob,Coman I Costa,De Ligt nije doso jer uzeli Hernandeza a I mali je htio u Barcu...Jovic nepotreban da trune na klupi dok je tu Lewa koji bude tu I okoncao karijeru te bio jedan od najuspjesnijih napadaca.

Jovic je klasicni spic sidras I NEMA veze s Mullerom...da smo prodali Lewu doso bi...bas bumo imali rezervu od 60-70 milja na klupi...Malo realnost ne skodi.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 05 lip 2019, 08:45

FCB_general napisao:Ja samo želim Joviću puno sreće, da uspije i makne tog šugavog Benzemu, koji je ima života više nego mačka i uvijek kupi svačije povjerenje, a nikad ne može kao igrač Reala biti igrač s 40-50 golova u sezoni pa se čude zašto nemaju naslove prvaka u La Ligi. :D

team player anyone?

Ronaldo's servant anyone?

4 lige prvaka anyone?

4. najbolji strijelac realove povijesti?

ako je tako šugav, kako je odigro 465 utakmica za jedan real madrid?

Pa jebemu live ticker i football manager, ako ćeš timske igrače poput benzeme i mandžukića gledat po golovima onda ne znaš njihovu vrijednost i stvarnu ulogu. Benzema je izuzetno inteligentan igrač uz kojeg bi jedan Müller mogao postati Torschützenkönig!
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 07 lip 2019, 09:05

Sad kao Intet oce Rebica!

Nadam se da ce ga fino uvalit i da ce prodat Hallera i opet s nekim jeftinim talentima pocet ispocetka!

Ne bi volio da krenu putem Kruse, Schurrle i ta bagra...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 07 lip 2019, 11:07

Ja bi im Isaka preporucio i posudbu Arpa :D
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 08 lip 2019, 09:29

anton 1983 napisao:Ja bi im Isaka preporucio i posudbu Arpa :D

Koja bi to promjena bila :lol: imao si trojicu mrcina u napadu, ko bikovi svi i onda ih zamijeniš lepušinama
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 11 lip 2019, 12:45

Rebic bi mogu u Atletico, Njemci se raspisali.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 16 srp 2019, 10:53

Haller u West Ham za 40 milja...
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 16 srp 2019, 13:11

Eintracht puni kasu naveliko, a još ništa nije došlo na posudbu iz njihovog velikog prijatelja Madrida. :D Treba 2-3 talenta iz Reala plasirati u Frankfurt opet pa da to ostane u toku sve.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 16 srp 2019, 14:55

Odose Jovic, Haller ima ponuda za Rebica. Ko ce davati golove ove sezone?
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 16 srp 2019, 15:13

melodyne napisao:Ko ce davati golove ove sezone?

najbolje isti recept ko kod te trojice:
posudba talenta iz portugala, kupnja otpisanog hajvana iz italije i anonimnog snagatora iz nizozemske...

od takvih likova si dobio 150 milijuna maltene, zašto ne pokušat ponovo :mrgreen:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 16 srp 2019, 17:07

cruz napisao:
melodyne napisao:Ko ce davati golove ove sezone?

najbolje isti recept ko kod te trojice:
posudba talenta iz portugala, kupnja otpisanog hajvana iz italije i anonimnog snagatora iz nizozemske...

od takvih likova si dobio 150 milijuna maltene, zašto ne pokušat ponovo :mrgreen:

Al to klub ala Eintracht pogodi jednom u 100g.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 16 srp 2019, 17:09

Tako je, al uvijek fula kad ulozi novac :D
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Bundesligaški klubovi