Werder Bremen

Teme o bundesligaškim klubovima

Re: Werder Bremen

PostPostao/la anton 1983 » 22 kol 2011, 10:31

To je bila Ironija! Piakj Boga zaš mu ne igraju skupa...ja bi čak i Hunta hitio van i fino sa dvije špice igro s tim da bi mi Ekici bio MLC a Marin polušpica...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 30 kol 2011, 10:51

11 milja za Mertesackera...

Ak ima soli u glavi Wenger će to platiti i prestati se više sa štoperom opterećivati. Werder se tom transferu za te pare neće opirati, a sada nije vrijeme da se Arsenal nateže...

kolko ima istine u tome neznam, al da se moram kladiti rekao bih da je to tako kak piše.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la nele-BHF » 30 kol 2011, 12:24

anton 1983 napisao:11 milja za Mertesackera...

Ak ima soli u glavi Wenger će to platiti i prestati se više sa štoperom opterećivati. Werder se tom transferu za te pare neće opirati, a sada nije vrijeme da se Arsenal nateže...

kolko ima istine u tome neznam, al da se moram kladiti rekao bih da je to tako kak piše.

Onaj Cahill je na pragu Arsenal, onaj stoper Boltona čini mi se....
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la anton 1983 » 30 kol 2011, 12:45

Merte odlazi, a govna od zamjena za smiješne pare su već tu...Eto još jedan udarac za BUNDESLIGU. :( Sokratis i Wolf i još neko govno buju ga mjenjali, no ako se naldo ne vrati na staro Werderova obrana bu opet TEŠKI UŽAS...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 30 kol 2011, 13:31

anton 1983 napisao:Merte odlazi, a govna od zamjena za smiješne pare su već tu...Eto još jedan udarac za BUNDESLIGU. :( Sokratis i Wolf i još neko govno buju ga mjenjali, no ako se naldo ne vrati na staro Werderova obrana bu opet TEŠKI UŽAS...

Ovo je jako loš i glup potez werdera a taman kad su neočekivano dobro ušli u prvenstvo...jebo ga arsenal!
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 30 kol 2011, 18:52

doro napisao:

Ovo je jako loš i glup potez werdera a taman kad su neočekivano dobro ušli u prvenstvo...jebo ga arsenal!

pA IMA JOŠ SAMO GODINU DANA UGOVORA JEBO GA TI...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 30 kol 2011, 20:05

anton 1983 napisao:
doro napisao:

pA IMA JOŠ SAMO GODINU DANA UGOVORA JEBO GA TI...

ako ga neće produžit da, zato sam i napisal jebo ga arsenal..jebo ga ti ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 31 kol 2011, 06:25

doro napisao:
ako ga neće produžit da, zato sam i napisal jebo ga arsenal..jebo ga ti ;)

Pa naravno da ga neće produžiti. Dosta mu je Werdera i stvarno je bilo krajnje vrijeme da se za sve svoje patnje u tom klubu nagradi. To je zaslužio..Imal bu plaču od oko 4 milje! :shock: S tim da ako nisi u tomu, Merteu i Wieseu se nije nudio novi ugovor jer Werder nema para, zbog neigranja u Europi. Mislim da sam to već pisao!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 31 kol 2011, 23:33

anton 1983 napisao:Merte odlazi, a govna od zamjena za smiješne pare su već tu...Eto još jedan udarac za BUNDESLIGU. :( Sokratis i Wolf i još neko govno buju ga mjenjali, no ako se naldo ne vrati na staro Werderova obrana bu opet TEŠKI UŽAS...

Ne samo obrana, bome i rezultati. :? Werder bi zbilja morao uložiti puno u središnju obranu nakon ove sezone, ako se uzme u obzir da Per odlazi. To je nešto nužno, bez toga opet će biti u donjem dijelu ljestvice.

Jednostavno, ja pod Schaafom ne vidim ništa dobroga ukoliko obrana bude neviđeno trula kakva nije bila ni u zadnjih 10 godina. :roll:

Werder mora naći novce na bilo koji način kako bi ojačao neka mjesta u momčadi, a ni klupa im ne bi škodila. Bez toga, ja vidim samo nekakvo 'životarenje' u budućnosti.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Murta » 01 ruj 2011, 09:09

Ako svi budu zdravi, ta obrana ne izgleda baš toliko loše:
Fritz-----Sokratis---Wolf----Schmitz

Ali zamjene su totalni krš. Ako se ozlijedi Sokratis, ili Fritz pa Grk ode desno, oni očekuju da Prodl ili Naldo koji nije igrao preko godinu dana budu dostojne zamjene. :lol: Ili Silvestre?

Ako otpadnu recimo Sokratis i Schmitz, onda će ta obrana izgledati ovako:
Fritz------Wolf-----Prodl----Silvestre(Boenisch)

:lol: :lol:
To nije obrana za drugu ligu, a kamoli za klub koji želi u Ligu Prvaka. Sa jednim stoperom koji može igrati lijevo, tipa Compper, oni bi riješili sve svoje probleme. Ali prijelazni rok je gotov. :neee:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la doro » 01 ruj 2011, 17:09

Možda naldo naglo proradi to bi im bio spas...ajde bar im je mali šmitc najbolji lijevi bek u zadnjih 6g.! :D
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 01 ruj 2011, 18:07

Ja ljudi nisam ni vidio a ni doživio nešto tu vijest, ali Merte u Arsenalu na zadnji dan prijelaznog roka, konačno u njemu dragom klubu. :o :shock: Werder bi morao pronjuškati po tržištu do iduće sezone nove stopere. Mislim da bi se trebali okrenuti francuskoj ligi i tamo probati opet naći nekog novog Valeriena Ismaëla, Mertesackera, Nalda... Ne znam na šta će to sve izgledati u Bremenu kad su prodali dugogodišnjeg reprezentativnog stopera.
Arsenal je dobio kvalitetnog stopera nakon dužeg vremena, iako on ima svoje minuse što se tiče brzine, ali mislim da Per zna čitati igru, čistiti situacije i biti nenadmašan u skoku. Brzina jest mana, ali sad da to protiv svih bi trebalo do izražaja dolaziti... mislim da ne.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Lizarazu » 11 ruj 2011, 19:17

Bumen guzi redom. Pizza blista od sreće i zabija kao nekad. Peruanac daje svoj 14 gol ljutom protivniku sa sjevera.
Naldo se vratio za svoj geburtstag, da malo osjeti teren. Nadam se da će sve više igrati i tako ojačati defanzivni dio ekipe.

@werder13, piši malo o svom klubu. 8-)
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la effe__sa » 12 ruj 2011, 12:04

Pizarro jednostavno pokazuje koliko je bitan za werder, on je njima jako bitan faktor, nema dalje
Werder se kreče na tankom koncu koji brzo može pući, jer imaju solidnu prvu postavu al slabe zamjene ko što neko gore reče. Međutim za sad im ide dobro i ako sa ovom ekipom izbore evropsko takmičenje imat će odličnu situaciju, jer su kroz transfere ostvarili plus, evropskim takmičenjem bi dobili naredne sezone nove milione i opet bi mogli investirati onako kako smo od njih navikli. Al dug je put još do evro takmičenja, al za sad im ide dobro i nemaju tog dodatnog opterečenja
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la werder13 » 12 ruj 2011, 12:41

ipak moram jedan kratki postić napisat

pa nije baš istina da su zamjene slabe - Naldo, Wesley, Boenisch, Schmitz, Borowski, Avdić, Ekici, Rosenberg

mislim nije to sad neka ultra jaka klupa , ali sasvim solidne zamjene
werder13
Forumaš
Forumaš

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Bundesligaški klubovi