Schalke 04

Teme o bundesligaškim klubovima

Re: Schalke 04

PostPostao/la Murta » 31 lis 2009, 15:30

Ja sam mnogo puta njima poželio da ispadnu u 3.Ligu, al onda sam se sjetil da imaju takav stadion i da ne smiju. :mrgreen:
Sad se počelo spominjat 137M € bez stadiona. :roll: Oni su živjeli totalno iznad svojih mogućnosti. Poput Lazija, koji mi je jedinstven primjer nogometne gluposti.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la werder13 » 01 stu 2009, 23:36

ajme kakav gnoj prvi gol od Schalkea :lol: :lol:
werder13
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 02 stu 2009, 09:16

Schalke se krumpa da je to prestrašno! Al dobro, nevjerujem da će oni na kraju sezone biti na vrhu - iskreno nisam za to da se oni kvalaficiraju za europu zbog njiihovog financijskog stanja. Teško je za povjerovati da će oni sa ovim smeće kadrom to uspjeti - sad su halali 2 doma i dva puta krump - doć će i njima cica na kolica...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 21 stu 2009, 09:23

Schalke produžio ugovor sa Gazpromom do 2017. Ugovor je po sezoni vrijedan minimalno 20 miljona eura a ako budu uspješniji u određenim natjecanjima cifra bi se mogla popesti do 130 milja...

Da je dobar posao je, tu se nema kaj za reč. Al problem je to kaj oni sada više do 2017 neće dobiti pare od tog sponzora. Znači njima je ovo slamka za spas koja će im samo možda pomoč da se izvuku iz govana, ali trebat će pametno raditi te nema više debilnog bacanja novaca u vjetar kao dosada. I taj ugovor je prejeben samo kaj je Schalke u prevelikoj banani da bi ga iskoristio na način na koji bi ga mogao iskoristiti neki drugi klub koji ima zdravije financijsko stanje! U slijedećih par sezona očekujem od Schalkea odgajanje igrača i prodaja istih za masTne pare da bi se klub mogao stabilizirati, al prvo naravno treba počistit klub od smeća i pijavica koji srču lovu iz kluba a ne igraju. Za sada su najveći problem Schalkea Kuranyi koji će najvjerojatnije napustiti klub a Schalke neće dobiti niti kune za njega, a bez kakvog takvog napadača nema napretka, pa onda Bordon koji je pred zalaskom karijera pa će se trebat uložit pare u taj dio ekipe...

Jedan od razloga potpisivanja ovog ugovora bio je FeliX Magath jer su Rusi u njemu vidjeli čovjeka koji bi stvarno mogao nešto sa tim klubom napraviti i sva sreća za Schalke je to kaj im sad ide predobro s obzirom na kadar. Al mi nije jasTno zakaj su se već sada odlučili na produženje ugovora jer ovaj traje do 2012...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 22 stu 2009, 09:45

Kak se moglo i očekivati, Schalke protiv Hannovera nije bio milostiv. Reza 2:0 - strijelci Far Fan i Moravik. Schalke je nastavio sa dobrim rezultatima, tekma je bila zanimljiva, Hannover je također imao svoje prilike, Neuer se par puta morao dobro istegnuti. zaigro je i naš DEAn u 2. poluvremenu, čej je mogao/morao i jedan gol zabiti ali golman Hannovera, Frommlowitz, ga je u tom spriječio.

-----------------Neuer -

Rafinha--Westermann--Bordon--Schmitz

--------------- Matip

------- Moritz ----------Pliatsikas

--- Farfan----------------------Holtby

--------------- Kuranyi
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Murta » 04 pro 2009, 20:29

Konačno su stvari počele dolazit na svoje mjesto. Schalke pada u formi, no nitko to ne zna iskoristit i oni su još uvijek 3. na mjestu za LP.
Ovo kolo im dolazi Hertha i mislim da će pobjedit bez problema.
Nažalost. :mrgreen:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Haris » 18 pro 2009, 22:58

Schalke nastavlja sa minimalnim pobjedama. Večeras su dobili Mainz 1-0, jedini strijelac Farfan. Ovime su barem do sutra preuzeli vodeću poziciju na bateli BL.

Inače, moram priznati da koliko god se igra Schalkea ove sezone činila ekstremno tvrdom, dosadnom, defanzivnom i sl., oni u odnosu na npr. bayern uopće nemaju puno drugačiju gol razliku (26-13 naspram Bayernovih 29-13). Ne treba ni zaboravit da je bayern so onih 5 golova Bochumu drastično popravio tu statistiku, inače bi vrlo vjerovatno po pitanju postignutih golova bili lošiji od Schalke. A to mi je da budem iskreno kad sam maloprije shvatio zvučalo gotovo pa nevjerovatno. No tako je. Magath je Schalke posložio kao tvrđavu. Ovo im je ujedno treća pobjeda u nizu bez primljenog pogotka uz ukupnu gol razliku 5-0.

A čini se da i Farfan pokazuje bolju formu ove sezone. U ovih 17 bundesligaških utakmica postigao je 6 golova i dao 3 asistencije, što naravno nije pretjerano atraktivna statistika, no ako se uzme u obzir stil igre čitave ekipe i činjenica da je dosta puta kao i večeras Farfan direktno donio pobjedu, može se reći da je ovo bila uspješna polusezona za Peruanca.
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Murta » 18 pro 2009, 23:05

Zaboravio si dodati da Bayern više nema nikakve matematičke šanse bit jesenski prvak. :(
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la anton 1983 » 19 pro 2009, 10:21

Jel bi vi htjeli da Schalke uđe u Europu?
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Haris » 19 pro 2009, 11:22

anton 1983 napisao:Jel bi vi htjeli da Schalke uđe u Europu?

Ja lično bih, jer mislim da bi s Magathom idućesezone mogli napraviti bolje stvari nego jedan Stuttgart npr., a isto tako ne treba zaboraviti da se Schalke uopće nije osramotio u LP kad su prije pretprošle sezone ako se ne varam došli do 1/4 finala.
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 19 pro 2009, 11:28

A ne brine te njihova Financijaska nemoć? S tim da bi mogli izgubiti neke zvijezde? Ja bi njih pustio u LP kad bi imali bar malo para pa da si Magath more nabavit kakav takav ŠPEK, bar 3- 4 igrača po 5 milja. Al sad se bojim da oni uđu u LP, izgube zvijezde i nisu u mogučnosti da ih zamjene te se tako obrkaju. Ja nevjerujem da Schalke sa ovakvim slabim kadrom može dugoročno uspješno igrati.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 20 pro 2009, 10:10

Schalke je jučer starto sa postavom koja je imala 23 godine u prosjeku! :shock: Magath to trenira sve u 16! :D

Malo o problemima!

Kuranyi: teško da će ga moči zadržati ako dođu dobre ponude, Schalke ima prevelike troškove koje treba smanjiti ili zaigrati u LP da bi se to sve pokrilo.

Neuer: Bit će ga jako teško zadržati ako se bar ne kvalificiraju za Ligu Uefe - da bi on osto europsko natjecenje je PFLICHT!

Levan Kobiashvili, na zimu bi trebao prijeći u Herthu - na taj način Schalke će bar malo novaca ušparat

I standardni problemi: Streit, asamoah, grossmuller - skupi igrači od kojih nema koristi i Schalke nikako da ih se riješi. Rađe oni griju guzu i ubiru jako dobre pare nego da odu ća igrati u neki drugi klub di bi manje zarađivali - ŠTETA za Schalke!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 22 pro 2009, 09:29

magath prijeti Bešiktašu jer im Bešiktaš još uvijek duguje 2 miljona eura od transfera Ailtona i Ernsta. Pošto je Magathu svaka kn bitna nije niti ćudo da oće popizdit. Jučer je na AUDI star talku reko da je on spreman razgovarat o prodaji svih svojih igrača IZUZEV NEUERA!!!!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Murta » 22 pro 2009, 10:08

Schalke potpisao s Toreom Reginiussenom iz Tromsa. Njemu istiće ugovor na novu godinu i on je slobodan igrač.Stoper je, ima 23 godine i norveški je reprezentativac. Mislim da je ovo jedan jako dobar posao jer znači da će se riješit Bordonove ogromne plaće.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la anton 1983 » 30 pro 2009, 11:06

navodno je Birmingham City pljusnuo 4 milje na stol i ponudio Kuranyiu brutalu od plače da ga dovede na zimu - briši kući propalo je! da je bar 7!
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Bundesligaški klubovi