Hertha Berlin

Teme o bundesligaškim klubovima

Re: Hertha Berlin

PostPostao/la effe__sa » 18 pro 2011, 20:28

Chaos ist perfekt.
Babbel otpušten i to prije utakmice kupa koju Hertha igra protiv K'lauterna. Nevjerovatno šta se dešava u Herthi, sezona ide dobro, zlatna sredina tabele, u kupu u osmini finala, protivnik zahvalan da se prođe dalje i onda sve ovo....Ovo Herthi nije trebalo, a ni Babbelu, a odgovornost prebacuju jedni sa drugi...
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Murta » 18 pro 2011, 23:05

Ja tu krivim isključivo Babbela jer je Preetz prije nekoliko mjeseci imao isključivo dobre namjere, ali nakon teških odbijenica sa suradnikove strane, logično je da on promijeni pristup. Mislim da je ovo pogreška i za klub i za Babbela, ali klub je ovu pogrešku bio prisiljen napraviti, Babbel nije. ;)
Jedino što klub nije trebao napraviti jest uručivanje otkaza prije zadnje utakmice, to nije baš fer i prema Babbelu, ali i prema treneru koji će tu utakmicu voditi.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Lizarazu » 18 pro 2011, 23:25

Ma zakuhalo Murta, ono pravo, kola krecu nizbrdo i onda je bolje na vrijeme reagirati. Ne mozes ti motivisati ekipu, kada ista zna da je chef na izlaznim vratima. Tada se pojave razne struje (obicno one nezadovoljne do tog trenutka) i h(k)aosu nema kraja.
Nesto je Markusu zavrtilo mozak, a sta tacno, ne zna niko od nas. Da li vjera da moze nekog trenirati u EPL-u, nekakvo obecanje S04 ili je racunao na Bayern :shock: ...ne znam brate.
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la Murta » 19 pro 2011, 00:00

Te opcije su se činile otvorenima prije 3 mjeseca i bilo je logično da želi malo pričekati, ali danas? S04 je jako sretan sa Stevensom, Heynckens ima dugoročne planove s nama, a u EPL-u se opcije polako zatvaraju. Trenutno je opcija jedino Chelsea, a svi znamo kako to zvuči nerealno.
L'pool je presretan s Dalgishem i on će tamo ostati dok želi ma kakvi god rezulatti bili, a Pool je po meni jedini klub u kojem bi Marcus bio jedan od favorita za trenera.
I Basel, koji je donedavno bio opcija, je sad zadovoljan sa svojim trenerom i ne vidim da će se to uskoro promijeniti.

Ne znam što Babbel ima na umu, ali to bi morao što prije izreći jer će teško biti kandidat ikome ako se i dalje bude prikazivao ovakvim. Pogotovo zato jer on nikada nije gradio negativan imidž i uvijek je bio čovjek koji bi sve dao za svoju ekipu. I meni je teško reći zašto se ovako ponaša.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la amerosm » 19 pro 2011, 12:02

Markus Babbel vise nije trener Herthe BSC. Bit ce zanimljivo vidjeti gdje ce nastaviti karijeru. Po meni jedine dvije opcije su:

Stuttgart - kojeg je zahvatio sindrom Labbadia i mislim da ce za njega biti kljucna utakmica sada u srijedu u kupu Njemacke, ali se ovdje postavlja pitanje zeli li se Babbel vratiti u klub u kojem je poceo trenersku karijeru i koji je brzo digao ruke od njega kada nije islo.

Leverkusen - u ovu sezonu su usli sa puno ocekivanja, ali trenutno se nalaze u sredini tabele i nikako pod trenerskom palicom Robina Dutt-a da "stanu" na noge i uhvate prikljucak za pozicijama koje naredne godine vode u LP. Navijaci nisu zadovoljni njegovim radom i traze promjene, no misljenja sam da on ima jos dosta kredita kod uprave na celu sa Völlerom i radi LP i radi kvalitetnih igraca koji nisu u stanju pomoci ekipi radi tezih povreda.

Ako je vjerovati medijima novi trener Herthe BSC bi trebao biti Michael Skibbe, a misljenja sam da ce se sudbina Babbela odluciti nakon utakmice kupa koju Stuttgart igra u srijedu.
amerosm

PostPostao/la Lahm » 19 pro 2011, 12:44

Slika
Ha, šta ti je apsurd...
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la Titan » 19 pro 2011, 18:38

Neka otkine ruku ;)

Što ja mrzim te tetovaže, nemate pojma.
Titan
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Lahm » 08 sij 2012, 13:16

Hertha na ljeto dovodi Felixa Bastiansa iz Freiburga
Zašto na ljeto?
-Dolazi za 0€.
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la doro » 08 sij 2012, 13:24

Lahm napisao:Hertha na ljeto dovodi Felixa Bastiansa iz Freiburga
Zašto na ljeto?
-Dolazi za 0€.

Odličan potez radi se o dobrom igraču :bravo:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la effe__sa » 08 sij 2012, 13:46

Za sad su sigurno ugovorili Bastiansov dolazak na ljeto, ali Preetz je izjavio da će ga pokušati dovesti još i u ovom zimskom roku...Naravno tad bi se morali s Freiburgom dogovorit oko obeštećenja. Mislim da će to već sad u ovom roku i uspjet.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Lizarazu » 08 sij 2012, 18:48

Ipak dolazi na ljeto kao free igrac.
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la doro » 06 vel 2012, 21:00

Lizarazu napisao:Ipak dolazi na ljeto kao free igrac.

Samo se moraju popravit jer su nisko pali.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la effe__sa » 06 vel 2012, 22:45

Ma Hertha totalno pada. Ja ne znam što ovo ovako slabo ide sa Skibbeom, ali čini mi se da će njegova misija u Berlinu neslavno završit. Al vidjet ćemo, dosta i od kupa ove sedmice zavisi.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Murta » 11 vel 2012, 17:00

:sick:
Plakat će se u Berlinu za Babbelom.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la doro » 11 vel 2012, 17:32