Hamburger SV

Teme o bundesligaškim klubovima

Re: Hamburger SV

PostPostao/la cruz » 01 lis 2012, 15:35

cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la nele-BHF » 01 lis 2012, 17:14

Šta misliš šta trenutno radim? :a045:

EDIT

Šta piše na transparentima i šta kažu ovi na kraju?
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la doro » 01 lis 2012, 19:17

anton 1983 napisao:
doro napisao:I dalje se dižu prema očekivanju dobili hannovera 3 teške tekme zaredom 7 bodova.

Samo kaj je to protiv hannovera bio mirogorični GHNOOJ!!! Da Neuer nema tako SEXUALNO ime, po trenutačno pokazanome, Adler bi bio Nr. 1 Njemačke. Hannoveranci su si kosu htjeli počupat!

Istina al i to je nogomet hannover se isto zna krumpat kad se samo sjetim protiv nas prošlo prvenstvo i suci...samo neka se hsv diže to je dobro za buli a i hannover več 3 sezonu pokazuje stabilnost i kompktnost kako se sa malo para može napravit dobra ekipa koja svakog može sjebat i namučit a i u evropi se nisu osramotili kao 80% bundesligaša.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 01 lis 2012, 23:59

Mora se priznati, LIJEPO!!!
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 08 lis 2012, 11:50

Jel se to meni čini il je ovo treća pobjeda HSv-a zaredom? Izgleda da su ipak poćeli ispunjavati onaj potencijal, koji sada ta ekipa ima. Ko zna, morti na kraju i zavreš u Europi! E da je bar jedno 10-15 milja za jednog ŠPEK napadača :mrgreen: A da je još koje govno prodati, za koju paru!

Ste primjetili kako Beistera nema u ekipi? A ja se ponado da je to neka nova švapska nada! :(
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la effe__sa » 08 lis 2012, 21:13

HSV sad ne igra lijepo, ali igra pametno i dobiva utakmice što je najbitnije. Ja se nadam da će uskoro opet izborit Evropu, tamo im je i mjesto. ;) Son razvaljuje, a Van der Vaart donijeo mnogo svježine i unaprijedio ekipu skroz.... :bravo:
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 10 lis 2012, 17:00

Što ti znači imati dobre rezultate, ali ne i igru. Nešto ja tu također vidim da se primjeni i kod nas. :|
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 17 lis 2012, 14:54

Malo ja študiro HSV kao klub koji bi moagoimati potencijala. Došo do zaključka da im trena napadač i štoper za slijedeću sezonu, ako ne i prije, kako bi se pojačali u prvih 11 i kako ne bi dali ogromne nofCe za Brumu.

E sad kao štoperi iz BUNDESLIGU mi se nameću: Santana, Kirchoff, VAN BUYTEN (ne se smijati), Kjaer

A sad što setiće napadača to je malo zajebano, jer za male pare teško će ti se posrećiti a mi nećemo drkati! meni su najrealnije rješenje napadači Hannovera, no kojega od njih bi HSV trebao hapiti? Na kraju ovaj Diouf teško da je već na prodaju a Sobiech nije to. Znači ostaju Abdellaoue i Ya Konan! kaj velite na jednog od njih dvojice i koliko bi koštali? I da još sam pripicuknuo Hankea!

Dosta igrača ovih nepotrebnih još mora napustiti HSV a među njima je i naš Iličević, no vas pitam da li bi trebali pustiti i Beistera kao bi pojačali ono što im je potrebnije ili pustiti Sona ako LiverGnoj fakat nudi 10 milja?
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Murta » 17 lis 2012, 15:49

HSV je uvijek imao potencijala i uvijek će imat potencijala. Kod njih je samo bio problem dugoročnog planiranja. Zato sam se ja veslio odlasku Hoffmanna i dolasku Arnesena. Frank je u početku radio početničke greške, ali naučio je lekciju i transferima Aldera, vdV-a i Badelja stvorio EUROPSKI HSV. To sam tvrdio dok su bili zadnji na tablici i to tvrdim i danas. Sve ispod EL je neuspjeh za ovu momčad.

Ako bi mogli utopiti Sona za 12-tak milijuna € Dortmundu (ne Liverpoolu), bio bih izuzetno zadovoljan. Onda za te novce kupit dobrog defenzivca (jel još nekome zvoni Felipe Santana?) i napadača (da, Hannoverovci) i HSV je za mene tad kandidat za ulazak u LP (u kojoj će naravno bit zgaženi, ali to je nebitno, pare su bitne :mrgreen: ).
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la nele-BHF » 17 lis 2012, 15:50

Nebi ja volio da oni uzmu napadača iz BL. Možda da opet probaju sa nekim tipa RVN, ili čak da urade nešto kao Gladbach sa De Jongom. Naravno, ako imaju pare za to. Ne mogu ja drkati ako Abdellaoue pređe u HSV, jer jedna ekipa sa tim transferom dobija a druga gubi.

Po meni Ivo je prejak igrač, i baš nebi volio da on napusti HSV, sem ako ide negdje bolje ??

Sona po svaku cijenu zadržati jer taj dječko ima ogroman potencijal za odličnog igrača.

Reus, Goetze, Sam, Son, Alaba, Draxler... Oni su budućnost BL.
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la Murta » 17 lis 2012, 15:59

nele-BHF napisao:Po meni Ivo je prejak igrač, i baš nebi volio da on napusti HSV, sem ako ide negdje bolje ??

+1

Mislim da je Iličević najznačajnija situacija neslaganja antona i mene. On ga od prvog dana pljuje, a ja ga veličam.

A Iličević nikako da odigra četiri, pet utakmica u nizu. Stalno nekakve ozljede, kartoni, *******. Fakat me ozbiljno nervira. smile31
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la nele-BHF » 17 lis 2012, 16:03

Kad su on i Lakić napuštali Klautern, ja sam se potajno nadao da se on nekako dokotrlja do nas.
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la anton 1983 » 17 lis 2012, 16:06

Pričamo ovdje o HSV-u, klubu koji nesmije imati zamjene koje koštaju (ZASADA)! E sad ako ti je prvi par Son i Jansen na krilima onda na klupi nesmiješ imati niti malo bolje smeće od Lama i Sale. A ne da HSV ima Lama i Salu, već na klupi još ima Iličevića i Beistera. Za klub poput HSV-a, koji je dobio pare, a mora smanjivati trošlove, ne smiju igrači poput Iličevića i Beistera sjediti na klupi jer imaju vrijednost! Takvi igrači se u početku moraju prodavati kako bi se formirala presexualna prva postava. Znači ja bi Beitsera i Iličevića odmah dao za dva kvalitetna igrača (štopera i špica), koji su ajmo reči njihove kvalitete, ak me razmete. Ne znači ti ništa ako si prebukiran na nekim mjestima, a na drugima preloš, s tim da se zoveš HSV..Oni sada moraju ZNATI BARATAT sa noFcima sve dok redovno neće igrati Europu bez obzira bila to LP ili EL...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Murta » 17 lis 2012, 16:27

Moraš imat bar 15 ozbiljnih igrača u klubu samo za BL. Ja bi prije prodal Kačara. HSV jednostavno ne treba i njega, i Badelja i Jiračeka. A otpada onaj neuigrani.

Beister mi ničim nije pokazao da može biti ozbiljan prvotimac u momčadi koja cilja na Europu. Veliki je rizik ostaviti samo njega, Lama i Salu na desnom krilu. Mislim da zato Iličević ne ide nikamo.

Mene možda najviše brine Diekmaier. Kad će se on razvit? On je istovremeno potencijalni repezentativac i drugoligaški igrač. A znaš da ti je obrana šuplja i da jedan Chander iz Nurnberga može zabetonirat poziciju beka za 2 milijuna €. Kad treba prestat vjerovati u Diekmaiera?
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la anton 1983 » 17 lis 2012, 17:50

Da se razmemo, nisam ja za prodaju samo da bi se prodalo, nego sam za prodaju, kako bi se drugi dio ekipe pojačo. Znači ja ne želim da HSV nema široku klupu, nego smatram da im je jedna bolja špica od Rudnevsa u ekipi, bitnija nego jedno zamjensko krilo, koje ne igra baš puno. Naravno ako se ima para da se sve to ima i da se to još nabavi ja to pozdravljam, no ako je situacija takva da HSV nema para, a nema, onda se mora prodati da se more kupiti.

Znači može i prodaja Kačara isto tako...Poanta je da svi djelovi ekipe u prvih 11 budu slične kvalitete, te da se na klupi ima do 3 dobra igrača za svaki dio ekipe, a ovo ostalo da se krpa.
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Bundesligaški klubovi