VfB Stuttgart

Teme o bundesligaškim klubovima

Re: Vfb Stuttgart

PostPostao/la Speedy » 23 srp 2009, 10:16

Napokon da je i ova "sapunica" oko Huntelaara zavrsila! Nazalost ne onako kako smo se mi nadali!

Keine Einigung
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la Speedy » 24 srp 2009, 08:34

"Svabe" su se sada okrenule Vagneru Loveu, navodno je sportski direktor Horst Heldt odletio u Moskvu kako bi sve dogovorio...

Ne znam, previsoko mi Stuttgart puca nakon prodaje Gomeza, ocigledno je da svim silama zele dovesti kvalitetno rjesenje. Ne bih se iznenadio kada bi i ovaj posao propao jer se i Lyon interesira za brazilca...
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la Speedy » 28 srp 2009, 07:15

Stuttgart se sada zanima i za Pavela Pogrebnyaka a na kraju ce dovesti Pizarra! :neee:

Der VfB hat Pogrebnjak im Visier
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la Murta » 28 srp 2009, 08:26

E kad bi njega doveli, to bi bio pun pogodak. Jak je, spretan, ima dobar udarac. :bravo:
A stavrno bi moglo bit da na kraju dovedu Pizarra.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Murta » 29 srp 2009, 11:46

12.36 Uhr: Nicht nur Alexander Hleb steht vor einem Wechsel zum VfB Stuttgart: Nach Informationen der "Stuttgarter Nachrichten" ist sich der VfB mit Stürmer Pawel Pogrebnjak von Zenit St. Petersburg einig. Demnach soll der russische Nationalspieler in den kommenden Tagen einen Vierjahresvertrag unterschreiben und knapp zehn Millionen Euro kosten (Thx: AkDuke!).

Trebao bi doć Pogrebnyak, 10 milijuna, 4 godine ugovora-super posao
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Speedy » 29 srp 2009, 12:13

Nista vise ja tu ne vjerujem kada je u pitanju Stuttgart, kada bude sluzbeno onda cu procati o tome jel Pogrebnyak dobro pojacanje ili nije...

Uostalom, sada opet Hleb nesto laprda tipa da bi sada radije prešao u Stuttgart, on ni sam vise ne zna sto bi... :neee:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la Speedy » 30 srp 2009, 10:19

Kako stvari stoje Hleb ce se vratiti u Stuttgart, danas tjekom dana bi se trebalo vise saznati...

Vjerujem da ce biti posudba s opcijom otkupa ugovora u cijelosti...

Hleb-Rückkehr nach Stuttgart offenbar perfekt
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la nele-BHF » 30 srp 2009, 12:19

neznamo mi njemacki :lol: :lol: ef ovako

Bjeloruski reprezentativac Aleksander Hleb, ipak, neće završiti u Interu kao dio transfera Zlatana Ibrahimovića u Barcelonu. Naime, prethodno su Barcelona i Inter dogovorili, da Hleb kao dio transfera pređe u Inter na jednogodišnju posudbu, ali je Hleb takvu mogućnost odbio.

Inter će sad morati platiti 4,5 miliona eura razlike u transferu, a Hleb je odlučio da se vrati u Njemačku, u klub gdje je i stekao ime. Hleb je za Stuttgart igrao u periodu od 2000 do 2005. godine, i bio je jedan od najboljih veznih igrača Bundeslige.

Nakon sjajnih igara u dresu Stuttgarta odlazi u Arsenal gdje je također odigrao tri odlične sezone koje su ga svrstale u red najtraženijih igrača na Starom kontinentu, a Barcelona je bila najkonkretnija i dovela ga na Camp Nou, ali se nije najbolje snašao u konkurenciji sjajnih veznjaka poput Xavia, Inieste, Tourea i Keite, pa se odlučio na odlazak.

Aleksander Hleb se odlučio na novi početak, a kako kaže najbolje je ondje gdje vas cijene, a njega u Stuttgartu cijene izuzetno, pa se tako odlučio na novi početak na stadionu gdje je odigrao svoje najbolje utakmice.
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la nele-BHF » 30 srp 2009, 14:01

Turski reprezentativac Sanli Tuncay mogao bi ovo ljeto napustiti Middlesbrough, a za njegove usluge zanima se njemački Stuttgart. No, trener M'Boroa Gareth Southgate tvrdi da još uvijek nema ponude popularnih Švaba.

Middlesbrough koji je prošle sezone ispao iz Premiershipa, čini se, ostat će bez nekoliko ključnih igrača. Tako turski reprezentativac Sanli Tuncay želi svoju karijeru nastaviti u nekoj od liga petica, a bivšeg igrača Fenerbahcea u svojim redovima želi njemački Stuttgart. Tim Markusa Babbela osigurao je usluge Barceloninog Alexandra Hleba, a očekuje se i dolazak Tuncaya.

"Vjerujem da postoji interesovanje Stuttgarta, ali do sada nismo dobili nikakvu ponudu", izjavio je Southgate za Gazettu.

Middlesbrough bi mogao ostati i bez napadača Mida i Afonso Alvesa koji će najvjerovatnije potražiti novi angažman. Southgate najavljuje i dolazak nekih igrača, pa bi tako na Riverside mogao stići mladi Jay O'Shea koji nastupa za Galway United. Budući da mladi O'Shea ima tek 20 godina, u klubu će, ipak, potražiti iskusnije igrače.

"O'Shea je igrač kojeg smo promatrali, ali u ovom trenutku prioritet nam je naći igrača koji će biti spreman odmah zaigrati u prvoj postavi."
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la katsche » 30 srp 2009, 14:23

Speedy napisao:Kako stvari stoje Hleb ce se vratiti u Stuttgart, danas tjekom dana bi se trebalo vise saznati...

vratia se Šime...di je bia
katsche
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la nele-BHF » 30 srp 2009, 14:31

katsche napisao:
Speedy napisao:Kako stvari stoje Hleb ce se vratiti u Stuttgart, danas tjekom dana bi se trebalo vise saznati...

vratia se Šime...di je bia

na klupi barce :lol: :lol:

vratio se jutros :D i donio frisko pivo :D
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la Speedy » 30 srp 2009, 15:09

Svrseno je! :mrgreen: Potvrđen transfer Hleba i na sluzbenoj stranici Stuttgarta! :yes:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la nele-BHF » 30 srp 2009, 16:01

U BUNDESLIGI NEMA RECESIJE ILI TI GA FINANSIJSKE KRIZE
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la Murta » 31 srp 2009, 11:24

Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la anton 1983 » 01 kol 2009, 10:11

Kad sam vidio da Hleb dolazi mam mi je bilo toplo oko srčeka, savršen igrač za njih i za ovo se mogu samo nakloniti Heldtu - nisam vjerovo da je moguće da se on vrati u Stuttgart kad ono - BL udara iznad svojih mogučnosti ili bolje rečeno mi nismo svjestni kaj u biti klubovi mogu! Dopeljaju li oni još Pogrebnyaka imat će pre pre pre jebenu ekipu!!! Čak mi se ova opcija sa Rusom sviđa više nego Huntelaar koji je posto zadnja pizda! Da Bog da strune na klupi Reala ili završi u nekom nižerazrednom engleskom smeću!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Bundesligaški klubovi