Hamburger SV

Teme o bundesligaškim klubovima

Re: Hamburger SV

PostPostao/la Red passion » 02 sij 2013, 17:12

anton 1983 napisao:Vaart se rastao!!!!! :shock:

WTF?!?!?!?

nadam se da to neće utjecati na njegovu igru, no teško da će to biti tako! pa di baš sad. mogo je bar 3-4 godine pričekati! :evil:

Joooooooooj Antone... smile12 :smil42:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 04 sij 2013, 14:29

Kaj se brineš ima tih fufica izblondanih na bacanje...klonova kolko hočeš :lol:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 29 sij 2013, 11:02

Evo jučer je Holtby otišao za 0kn iz Schalke i svi si čupaju kosu, Igrač za kojeg se moglo dobiti 8-10 milja, da je imao normalan ugovor. Pa sad kako zašto...

Nekada sam se i ja žipcirao radi sličnih stvari no onda sam skužio da nije tako sve crno bijelo. Naime jedini klub u Njemačkoj koji ima vanredne mogučnosti u BUNDESLIGI je Bayern. Ima novaca da daje velike ugovore igračima, te je drugim klubovima jako teško, da ne kažem, nemoguće oteti naše igrače, ako "mi to neželimo". Svaki drugi klub u BUNDESLIGI je po tom pitanju limitiran, samo je pitanje koliko. Kod Bayerna je stvar takva "da si on može priuštiti", da godinu i pol dana, ako ne i dvije godine prije isteka ugovora nekom igraču, ponudi novi i jači ugovor kako bi ovaj produžio! Kod drugih to nije tako.

U pravilu kadai grač dođe u neki klub, taj ugovr će mu biti manji od onog drugog ugovora koji dobije - kažem u pravilu jer to vrijedi za one igrače koji uspiju. Niko ovdje ne priča o propalim igračima za koje ne želimo da produže ugovor, jel tako? Zbog toga što BUNDESLIGAŠKi klubovi POKUŠAVAJU neposlovati sa minusom imaju ograničene mogučnosti ili da se drugačije izrazim, budžete za plaće. Iz tog razloga BL klubovi čekaju onaj zadnji trenutak da nekoj svojoj vendeti ponude novi i bogatiji ugovor. Neki puta u tome uspiju, neki puta spuše.

Eto par primjera: Kagawi "nije na vrijeme "produžen ugovor" i on je otišao u MUTD. No to nije sad tako loše, jer recimo moglo se dogoditi da je kagawa nakon prve sezone dobio netto plaču od 1,5 miljona eura ili ti 3 brutto i da stavi klauzulu u ugovor da može ići proč ako neko ponudi 25 milja. Ajmo reči da je BvB na to pristao, sad bi došli na isto iako bi nama svima bolje izgledalo da su oni dobili 25 milja, a ne 18 - nama bi zvučalo bolje, ali bi BvB-u na kraju bilo isto...

Onda imate pozitivan primjer baš kod Schalkea, koji je 6 mjeseci prije isteka ugovora uspio produžiti i sa Farfanom i sa Huntelaarom i tako "zašparao" onaj dio koji im nije dao, da je recimo uspio produžiti ugovor godinu i pol dana prije isteka ugovora. Što se tiće Holtbya to nije nikakav brutalan udarac za Schalke jer je on kupljen za nekih dva miljona eura i igrao za nekih miljon brutto. Oni su mu ponudili 3 milje brutto što je čak i po mojim standardima previše ali se on odlučio za BOGATIJU ponudu. U Schalkeovim planovima, on nije igrao tako bitnu ulogu da bi si oni na njemu potrgali kičmu, a mogli su. Nisu oni njemu ponudili malo, no nisu išli van mogučnosti kao kod Farfana kao i Huntelaara za koje su smatrali da su im NAJBITNIJI kotačići u njihovom klubu. Isto tako na početku sezone Milan je došao po PapadopuGnoja i Schalke je to odbio te je uspio sa njim produžiti ugovor. Znači Schalke se odlučio za igrače koji su im vendete - Howedes s kojim sada pregovaraju o novom ugovoru, Papadpulos, Draxler, Farfan i Huntelaar te će Schalke za tih 5 igrača napraviti sve što je moguće nebi li ih zadržao u klubu ( to ne znači da će uspjeti). Pretpostavimo da je Schalke za tih 5 igrača + Holtbya odvojio 20 miljona uera (KARIKIRAM), 3 je dao Papu, 3 planira dati Howedesu, 3 Farfanu, 3 Draxleru, 4 Huntelaru - to je 17 miljona eura. Znači 3 je ostalo za Holtbya, to su mu ponudili on je odbio i to je to iz razloga što im je on po nekoj primarnosti tek 6. igrač...

Sada su se stvari po pitanju zadržavanja igrača itekako popravile, jer je BvB, maltene sa svima produžio, Schalke je samo Holtbya izgubio, LEVERKUSEN JE ODBIO PONUDU OD 30 miljona eura od Chelsija za Schurrllea (dal su glupi il nisu zbog toga to je druga stvar), što znači da je Kusen po tom pitanju svoje napravio, al ga je odlučio neprodati.

S vremenom kako zarada BUNDELSIGAŠKIH klubova raste, kako zbog povećanja reputacije lige, love od sponzora te zbog uspjeha u europi što drugim riječima znači lova, BUNDESLIGA će se po tom pitanju JOŠ poboljšati.

Zašto sam to sve napisao u temi HSV-a?

E pa iz razloga da pokažem drugu krajnost, di ljudi seru za ono što Schalkeu seru da nisu napravili kod Holtbya.

Naime HSV sada u svojim redovima ima dva jako skupa igrača koja ne želi, ali ih se nemre riješiti. Kao dva jako velika potencijala, Kačar i Berg su došli u klub. Kačar je bio besplatan, dok je Berg koštao oko 10 miljona eura. Da im se nebi dogodilo ono što se Schalkeu dogodilo sa Holtbyem, oni su njima dvojici dali "ogromne plaće", kada je u pitanju klub poput HSV-a. njih dvojica skupa zarađuju oko 4 miljona eura, čini mi se, s tim da netreba zaboraviti anlossesumme kod Berga od 10 miljona eura. Sada zbog tih velikih plača, oni klubovima uopće nisu interesantni i HSV sada mora skup plačati svoj zajeb. Da im nisu dali takve ugovore ili da su im dali slabije i kraće ugovore sada bi ih se već riješili i ne bi imali ovakav problem...

Sve je to na kraju nekak žute boje čini se meni...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 31 sij 2013, 13:43

Berg velika nada Europe, a danas smećar. :roll:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 18 vel 2013, 19:37

Nesviđa mi se ovo fatanje Sona! :( Još jedan kojem je valjda san igrati tam, pogotovo kad te traže ŠPEK klubovi. Šteta ak ode, al teško da će ostat. Da se bar Bvb oko njega zaigra pa pljunu fine pare i on ostane u ligi.

Mislim najdraže bi mi bilo da ostane u HSV-u, ali mislim da se to nebu dogodilo! Jedina šansa za to je da ti mutaFci ufate LP!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la The Scarface » 18 vel 2013, 19:42

anton 1983 napisao:Nesviđa mi se ovo fatanje Sona! :( Još jedan kojem je valjda san igrati tam, pogotovo kad te traže ŠPEK klubovi. Šteta ak ode, al teško da će ostat. Da se bar Bvb oko njega zaigra pa pljunu fine pare i on ostane u ligi.

Mislim najdraže bi mi bilo da ostane u HSV-u, ali mislim da se to nebu dogodilo! Jedina šansa za to je da ti mutaFci ufate LP!

Ako mali ima imalo soli u glavi neće odmah u Premiership. Neka prvo odigra dvije dobre sezone zaredom u Bundesligi pa onda kud koji mili moji. Ovako će otići u neki Premiership klub i neće toliko igrati te će ga čekati stagnacija.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 18 vel 2013, 19:45

The Scarface napisao:Ako mali ima imalo soli u glavi neće odmah u Premiership. Neka prvo odigra dvije dobre sezone zaredom u Bundesligi pa onda kud koji mili moji. Ovako će otići u neki Premiership klub i neće toliko igrati te će ga čekati stagnacija.

Kakva sol, kakva glava? :lol: On tam najviše more biti jing Sung Park, ali i za to treba vremena. Idealan igrač za Fergia kada stera Nania.

Ali da šteta je što ti dečki, kao i Kagawa tako rade. Pa brate igraj u "slabijem" klubu bar do 24, jer ipak je HSv dobar klub sa dobrim potencijalom, a da negovorim za BvB i onda sa 24 godina, kad postaneš Mega ŠPEK zvijezda za kojeg će veliki klub pljunuti pare, bar ćeš bit ziher da buš tamo igro, a ne ovak.

Al što ćeš, glamur, cigani od menađera oće lovu što prije. U neku ruku boli njih kurac za igrača kad ih imaju PK...

Što je najbolje i ja si razmišljam o tome da ga BAyern uzme u nekim kombinacijama!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 18 vel 2013, 19:55

Son me stvarno impresionirao. Nadam se da će još ostati u Bundesligi.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 19 vel 2013, 12:46

Nudi se Sonu novi ugovor, no naravno da bi ti takav igrač potpisao moraš mu dati klauzulu da pobegen. No ja samo nekužim na koji način oni govnarski klubovi iz primere ili portugala uspiju svoje ŠPEk igrače nagovoriti na nove ugovore i monstruozne klauzule. Brijem da im daju neki veliki postotak od transfera ili plaće koje u biti ne mogu platiti.

Eto sad je isco dobio novi ugovor, jest da je Malaga u LP, ali sljedeće godine nebu bila. Zna se da su u financijskim problemamima pa mu nisu mogli obećati brada i doline...

Pitam se ja! crveni smajlić!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Murta » 22 vel 2013, 19:33

Jel smijem napisati da je HSV trenutno 3 boda od kvalifikacija za LP? :mrgreen:

U subotu igraju protiv Hannovera dosad najvažniju utakmicu sezone. Ako pobijede, ozbiljno su se priključili.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Murta » 02 ožu 2013, 17:30

Jedini Hamburger u Europi sljedeće sezone će biti onaj McDonald'sov. smile44 :neee:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la anton 1983 » 03 ožu 2013, 08:46

Ovo ti je oličenje HSV-a:

Murta napisao:Jel smijem napisati da je HSV trenutno 3 boda od kvalifikacija za LP? :mrgreen:

Murta napisao:Jedini Hamburger u Europi sljedeće sezone će biti onaj McDonald'sov. smile44 :neee:

Hsv je klub koji visoko seže, a nisko pada. Kod njih se euforija jako brzo javlja. Od kluba koji se bori za opstanak, pa sve do kluba koji puca na Europu pa čak i na LP. Čim im malo bolje ide, odma se oni vide kao kandidati za visoko mjesto na kraju sezone i mam poslije toga padnu. Dvije utakmice ako oni dobe na početku sezone, kod njih se odmah piše o tome kako će u LP ili se boriti za naslov, slijedeće dvije ne dobiju, odmah su škart i tako ide taj začarani klub.

Oni su jedna vrsta lošijeg Schalkea i to već traje jako, jako dugo. Od onog trenutka kad su imali Vaarta i kad ih je Vaart napustio. Zbog svog potencijala oni na silu nešto žele uspjeti, ali ih isti taj potencijal koči da pogledaju istini u oči ili bolje rečeno da prihvate realnost. Ne smiju se zanositi, a taj dio njima ne ide. Mi cjelo vrijeme kad pričamo o HSV-u guramo ih u tu jebenu europu, a neki malo hrabriji čak i u Lp, a to tako ne ide. Treba prvo skočiti nego što kažeš HOP!

HSV bu najvjerojatnije imao još jednu "razočaravajuču" sezonu, no dal će ona stvarno biti takva ako se sjetimo di je HSV bio prošle sezone i kako su startali ovu. Sve dok se mentalni sklop u tom klubu nepromijeni i kritike nepostanu prihvatljive i realne, taj klub nebu napredovao!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 11 ožu 2013, 10:34

Savršeni vikend završavam sa HSV-om! :mrgreen:

Najveći fail ovog vikenda - Westermann je nakon tekme spomenuo Europu! :neee:

Znate kak svi misle da HSV-u treba napadač? NOT!

Slika

Dečki su sa njim itekako potepli, kao BvB sa LewanGnjilim. 25 tekmi, 22 puta dovoljno dugo igrao da bude ocijenjen - 11 golova 4 asista...Sigurno nije loše, no zbog gnjilog imena (ZASADA), niko ga u draftu nije piknuo, a pošto su tu Son i Vaart, igrači na koje se drka u ovoj ekipi, on je neopravdano zapostavljen. Al dobro to ima tu prednost da im ga niko neće hapiti....
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la CroCHEF » 11 ožu 2013, 18:12

Moja prognoza na pocetku sezone, borba za opstanak, na kraju oni se bore za ligu prvaka :legendo:
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 11 ožu 2013, 18:20

CroCHEF napisao:Moja prognoza na pocetku sezone, borba za opstanak, na kraju oni se bore za ligu prvaka :legendo:

Povuci to! :haha:
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Bundesligaški klubovi