Hamburger SV

Teme o bundesligaškim klubovima

Re: Hamburger SV

PostPostao/la The Scarface » 15 svi 2014, 23:20

melodyne napisao:
The Scarface napisao:Zašto pričaš o stvarima o kojima pojma nemaš?

Vazno da ti sve znas... :roll:

Kuš mali, drži se smajlića i spama.

Živio sam gore par godina a i sad ponekad odem gore tako da znam o čemu pričam. ;)

FCB_general napisao:

Zašto je grad Hamburg propao?

Kakve to veze ima s nogometom?

Ima veze ako sam stavio na temu Hamburger SV. Kako nema? Tebi se stvarno mora crtati još? :?

Ili da krenem pričati o današnjim temama ovdje koje je Miki otvorio? To u svakom slučaju onda ima veze s temom i sportskim forumom.

Što je drugo nego propali sportski grad/regija kad ti nogometni klub se raspada, a rukometni klub isto ne može dobiti licencu. Imaju još Kiel u rukometu, a u nogometu jedan neuračunljivi St. Pauli kojeg je Uli spasio propasti, baš kao i Hansu Rostock koja već dugo ne zna za 1. ligu.

Hebena regija prebogata, a klubovi kao najveći klošari izgledaju. Nije to samo u Hamburgu, slična stvar je i u Baden-Württembergu i Hessenu gdje su daleko od vrha Eintracht i Stuttgart, samo njih gore prvo bodem jer se ovdje naglašavala bogata regija, 2. grad po veličini i sl. prednosti i vrline.

Što ostaje Hamburgu u sportu ako otpadne nogometni i rukometni klub? Što ostaje bilo kojem sličnom primjeru?

Krivo sam te razumio, sorry. Mislio sam da pričaš kako je grad propao ne misleći isključivo na sportske klubove.

Ako pričaš o tome da je nesposobna uprava upropastila mogući veliki klub onda se slažem s tobom. U tom gradu leži toliko potencijala da bi min. klub za LP-a trebali imati, nadajmo se da će se HSV plus programom stvari napokon pokrenuti. Dolaskom nekog novog investitora koji bi uložio ozbiljne novce bi se nešto i moglo napraviti u bližoj budućnosti, bez novog kapitala niti novi program neće ništa značajnije promijeniti.

Po St. Pauliju nema smisla pljuvati jer je to vrlo specifičan klub koji gradu daje poseban flair. Sami klub i navijačka struktura su nešto što se ne može vidjeti u svakoj državi. Općenito niti jedan njemački grad nema dva kluba koja se nalaze u prvom razredu tako da ne treba toliko kritično gledati na St. Pauli koji se u zadnje vrijeme dobro stabilizirao.
Bayern(Uli) je tada pomogao St. Pauliju, ali nije istina da ih je on sam spasio.

Inače je Hamburg grad/pokrajina sam za sebe tako da Kiel i Hansa nemaju nikakve veze s njima.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la melodyne » 15 svi 2014, 23:46

The Scarface napisao:Vi kao da ste pali s Marsa.

That's Disrespect...
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la The Scarface » 16 svi 2014, 00:16

melodyne napisao:

That's Disrespect...

Ja disrespectam, ti spamaš. Svako ima svoje mane.

p.s.
Ispričao sam se čovjeku. ;)
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la melodyne » 16 svi 2014, 01:39

The Scarface napisao:
melodyne napisao:

That's Disrespect...

Ja disrespectam, ti spamaš. Svako ima svoje mane.

p.s.
Ispričao sam se čovjeku. ;)

Konacno da se slozimo. :bravo: ;)
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 16 svi 2014, 10:28

The Scarface napisao:Krivo sam te razumio, sorry. Mislio sam da pričaš kako je grad propao ne misleći isključivo na sportske klubove.

Ma ni govora... Pa koji njemački grad je danas propao doslovno? To je pravo pitanje! :mrgreen: A neće sigurno druga najveća europska pomorska luka nakon Rotterdama.

Klubovi i samo klubovi, neću pisati ovdje o nečemu što nema veze ili nisam uopće kompetentan.

The Scarface napisao:Ako pričaš o tome da je nesposobna uprava upropastila mogući veliki klub onda se slažem s tobom. U tom gradu leži toliko potencijala da bi min. klub za LP-a trebali imati, nadajmo se da će se HSV plus programom stvari napokon pokrenuti. Dolaskom nekog novog investitora koji bi uložio ozbiljne novce bi se nešto i moglo napraviti u bližoj budućnosti, bez novog kapitala niti novi program neće ništa značajnije promijeniti.

Pa to cijelo vrijeme smatram i ističem. Panda, effe i valjda još netko je naglašavao taj moćni potencijal, drugi najveći grad u Njemačkoj i sl.
Prosto nevjerojatno kako Nijemac općenito može biti glup i nesposoban kad je nogomet u pitanju i da zaista ne postoje 2-3 hebena sposobna čovjeka tamo na sjeveru koja bi HSV u roku 4-5 godina sredila kao što su Watzke i Zorc s Kloppom sredili. Ne samo tamo, već u južnije i zapadnije u Njemačkoj. Financijski potencijal je i više nego pristojan, ali nemati njuh i znanje potrebno kako bi napravio makar klub koji će igrati najmanje Europa ligu svake sezone a trebao bi imati povremeno prvaka... :neee:
To me u Njemačkoj strašno iritira jer sam mislio kako će od 2007. do danas stvari biti znatno drugačije kod HSV-a i Schalkea u prvom redu, a na kraju je situacija takva gdje HSV ovih dana je u tonu izbacivanja u Oberligu, a ništa bolje u gradu ne prolazi ni rukometni klub koji je SVJETSKA SILA! Nikako mi nisu jasni kako se takve stvari mogu događati njima, kao da nemaju alternative pa onda slušaš Mamića i njegovu "nemam kome ostaviti Dinamo i neću otići dok se meni ne ode i ostavim klub pravom čovjeku".

The Scarface napisao:Po St. Pauliju nema smisla pljuvati jer je to vrlo specifičan klub koji gradu daje poseban flair. Sami klub i navijačka struktura su nešto što se ne može vidjeti u svakoj državi. Općenito niti jedan njemački grad nema dva kluba koja se nalaze u prvom razredu tako da ne treba toliko kritično gledati na St. Pauli koji se u zadnje vrijeme dobro stabilizirao.
Bayern(Uli) je tada pomogao St. Pauliju, ali nije istina da ih je on sam spasio.

Za St. Pauli nemam nikakve primjedbe. Klub je definitivno br. 2 u gradu, nije uopće VELIK klub, ali barem se zadnjih godina trgnuo otkako su njega spasili tragedije. Fan base je fantastičan i prepoznat diljem Europe. Od njih ne mogu očekivati velike stvari, možda opet nekakav povratak u 1. ligu i pokušaj ostanka na barem 2-3 sezone.

The Scarface napisao:Inače je Hamburg grad/pokrajina sam za sebe tako da Kiel i Hansa nemaju nikakve veze s njima.

Da, uvijek to poslije vidim kako zajebem, kao i Bremenom. Prvenstveno sam mislio na regiju Nord kao cjelinu a manje na Bundesland.
Samo opet kad se ide u širinu, valjda postoji 5-10 bogatih ali i sposobnih ljudi koji bi mogli uložiti/preuzeti HSV i kroz narednih 10 godina ga dovesti na vrh. Ista stvar je s Eintrachtom koji bi trebao biti brend svoje pokrajine, a i Stuttgart.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 16 svi 2014, 10:39

FCB_general napisao: Nikako mi nisu jasni kako se takve stvari mogu događati njima, kao da nemaju alternative pa onda slušaš Mamića i njegovu "nemam kome ostaviti Dinamo i neću otići dok se meni ne ode i ostavim klub pravom čovjeku"

E viš njihov ti i je najveći problem što nemaju tog Mamića nego funkcioniraju kao ajduk di ne znaš ko pije ko plača. Tek kad ti se ta struktura uredi kao što si stavio primjer BvB-a moreš ići dalje. Mora se znat ko vuče konce i ti ljudi moraju biti poštivani u dobru i zlu, a ne da se non stop provlači da su svi tamo zbog para.

Sve je u tom HSV-u bilo prejebeno, ali nažalost nisu uzeli onaj kup uefe 2010 kad su nesretni spušili od Fulhama i tada je sve krenulo prema dolje. Dugo godina su nabavljali dobre igrače i onda ih skupo prodavali i sve je teklo super dok se nisu zaletili u južnu ameriku i bacili 20-30 miljoan eura što su zaradili od prodaje. tada je njihov cjeli sistem pao i zadnjih 3-4 godine oni krpaju rupe bez prave vizije. Sad mi je uopče blesavo o njima pričati kad ne znam dal će ostati u prvoj ligi, a kao o drugo ligašu mi se uopče ne troš riječi...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la panda » 16 svi 2014, 10:48

FCB_general napisao:Prosto nevjerojatno kako Nijemac općenito može biti glup i nesposoban kad je nogomet u pitanju i da zaista ne postoje 2-3 hebena sposobna čovjeka tamo na sjeveru koja bi HSV u roku 4-5 godina sredila kao što su Watzke i Zorc s Kloppom sredili.

Treba priznati da su Watzke / Zorc / Klopp ipak imali i nešto "sreće" kod dovođenja igrača, ili imaju fakat jedan od boljih skautinga u europi. Ali ja bih prije rekao sreće :D

FCB_general napisao:To me u Njemačkoj strašno iritira jer sam mislio kako će od 2007. do danas stvari biti znatno drugačije kod HSV-a i Schalkea u prvom redu, a na kraju je situacija takva gdje HSV ovih dana je u tonu izbacivanja u Oberligu, a ništa bolje u gradu ne prolazi ni rukometni klub koji je SVJETSKA SILA!

U HSVu su se zajebali što nisu "izbacili" nogomet iz samog e.V.a kao i ostatak Njemačke, kad tome pribrojiš i mjenjanje trenera i sportskog direktora na bienalnoj razini, ovo zapravo i ne čudi.

Schalke s druge strane zato ipak ide u jako dobrom smjeru trenutno. Uz njihova dugovanja kakva imaju (160 ili 170m € zadnji put kad sam gledao) ovo čak nije ni loše. Kad se riješe dugova i pronađu boljeg trenera od Kellera bez frke su title contender.

Što se tiče rukometa, e tu su fakat ispali najveći moroni ikad. Od kluba koji je digao ligu prvaka i ima najboljeg igrača svjeta (Duvnjak) do kluba koji neće ni dobiti licencu za igranje u ligi, a najbolji igrač odlazi.
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la katsche » 18 svi 2014, 18:15

a u kurac.....
moram trpiti taj glupi sat u njihovom stadionu i dogodine

izvukli se jebeni Fischköpfe
katsche
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 20 svi 2014, 10:17

Iako hakan ima ugovor do 2018 (ne znam zakaj ga je potpisao). On oće proč iz HSV-a. Kusen je spreman platiti 12 milja. HSV bi iz ovog trebao izvuč maximalno moguće, što znači ili probat navuč na 15 milja ili neki procenat od slijedeće prodaje ili pak tražiti nekog igrača u zamjenu tipa Brandt, castro, Reinartz - ovisno na što pucaju...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la panda » 20 svi 2014, 17:07

panda
Admin
Admin

PostPostao/la anton 1983 » 21 svi 2014, 08:55

Bešiktaš navodno nudi pare za VdV! :bravo:

Zu Bayer Leverkusen
Calhanoglu: „Ich möchte den HSV definitiv verlassen“

Oće lik u Kusen ili ak niš drugo iz HSV-a...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la panda » 23 svi 2014, 09:18

https://twitter.com/hakanc10/status/469081057447657472

Razlika od 3 mjeseca!
panda
Admin
Admin

PostPostao/la melodyne » 23 svi 2014, 11:57

Posto je jedno malo govance neka ide u Leverkusen ja ga vise ne zelim u Bayern iako bi mogao biti dobra zamena za Riberya.
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la TiLe » 23 svi 2014, 12:06

melodyne napisao:Posto je jedno malo govance neka ide u Leverkusen ja ga vise ne zelim u Bayern iako bi mogao biti dobra zamena za Riberya.

Zašto je govance?
Lever mu je u svakom slučaju bolji izbor od Bayerna.
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la panda » 23 svi 2014, 12:11

TiLe napisao:
melodyne napisao:Posto je jedno malo govance neka ide u Leverkusen ja ga vise ne zelim u Bayern iako bi mogao biti dobra zamena za Riberya.

Zašto je govance?
Lever mu je u svakom slučaju bolji izbor od Bayerna.

Čuj zašto.

Pred 3 mjeseca potpiše novi ugovor i HSV do kraj života, ovdje mi je baš divno, želim se uklopiti u ekipu bla bla bla

Ovaj tjedana - joj želio bih otići i ovo i ono i sim i tam.

I to još javno prek twittera radi.

Dno dna jebote :pljuska:
panda
Admin
Admin

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Bundesligaški klubovi