melodyne napisao:The Scarface napisao:Zašto pričaš o stvarima o kojima pojma nemaš?
Vazno da ti sve znas...
Kuš mali, drži se smajlića i spama.
Živio sam gore par godina a i sad ponekad odem gore tako da znam o čemu pričam.
FCB_general napisao:The Scarface napisao:Zašto pričaš o stvarima o kojima pojma nemaš?
Zašto je grad Hamburg propao?
Kakve to veze ima s nogometom?
Ima veze ako sam stavio na temu Hamburger SV. Kako nema? Tebi se stvarno mora crtati još?![]()
Ili da krenem pričati o današnjim temama ovdje koje je Miki otvorio? To u svakom slučaju onda ima veze s temom i sportskim forumom.
Što je drugo nego propali sportski grad/regija kad ti nogometni klub se raspada, a rukometni klub isto ne može dobiti licencu. Imaju još Kiel u rukometu, a u nogometu jedan neuračunljivi St. Pauli kojeg je Uli spasio propasti, baš kao i Hansu Rostock koja već dugo ne zna za 1. ligu.
Hebena regija prebogata, a klubovi kao najveći klošari izgledaju. Nije to samo u Hamburgu, slična stvar je i u Baden-Württembergu i Hessenu gdje su daleko od vrha Eintracht i Stuttgart, samo njih gore prvo bodem jer se ovdje naglašavala bogata regija, 2. grad po veličini i sl. prednosti i vrline.
Što ostaje Hamburgu u sportu ako otpadne nogometni i rukometni klub? Što ostaje bilo kojem sličnom primjeru?
Krivo sam te razumio, sorry. Mislio sam da pričaš kako je grad propao ne misleći isključivo na sportske klubove.
Ako pričaš o tome da je nesposobna uprava upropastila mogući veliki klub onda se slažem s tobom. U tom gradu leži toliko potencijala da bi min. klub za LP-a trebali imati, nadajmo se da će se HSV plus programom stvari napokon pokrenuti. Dolaskom nekog novog investitora koji bi uložio ozbiljne novce bi se nešto i moglo napraviti u bližoj budućnosti, bez novog kapitala niti novi program neće ništa značajnije promijeniti.
Po St. Pauliju nema smisla pljuvati jer je to vrlo specifičan klub koji gradu daje poseban flair. Sami klub i navijačka struktura su nešto što se ne može vidjeti u svakoj državi. Općenito niti jedan njemački grad nema dva kluba koja se nalaze u prvom razredu tako da ne treba toliko kritično gledati na St. Pauli koji se u zadnje vrijeme dobro stabilizirao.
Bayern(Uli) je tada pomogao St. Pauliju, ali nije istina da ih je on sam spasio.
Inače je Hamburg grad/pokrajina sam za sebe tako da Kiel i Hansa nemaju nikakve veze s njima.
width="960"