Borussia Dortmund

Teme o bundesligaškim klubovima

Re: Borussia Dortmund

PostPostao/la doro » 03 lis 2010, 18:15

A i ta Borussia je obična pičkica od kluba...od one jadne seville zgubit doma gl. da se oni nabriju protiv Bayerna i Scahlke...
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la nele-BHF » 03 lis 2010, 18:28

borusia je najjaca ekipa :D sa najjacim stadionom, i sa najjacim navijacima :D
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la anton 1983 » 05 lis 2010, 17:54

doro napisao:A i ta Borussia je obična pičkica od kluba...od one jadne seville zgubit doma gl. da se oni nabriju protiv Bayerna i Scahlke...

da to iritira. reklo bi se da im se protiv Bayerna vratilo....Sevillu su razbili a zgubili, protiv Bayerna nisu pokazali niš i odbili :neee:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la FCB m@niac » 05 lis 2010, 21:08

Kaj su odbili? :?
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la anton 1983 » 05 lis 2010, 21:44

FCB m@niac napisao:Kaj su odbili? :?

:lol:

tipkovnica je već stara - mislio dobili...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 07 lis 2010, 14:36

anton 1983 napisao:
doro napisao:A i ta Borussia je obična pičkica od kluba...od one jadne seville zgubit doma gl. da se oni nabriju protiv Bayerna i Scahlke...

da to iritira. reklo bi se da im se protiv Bayerna vratilo....Sevillu su razbili a zgubili, protiv Bayerna nisu pokazali niš i odbili :neee:

Zato i rekoh da su pussy klub, međutim to je stara boljka bl klubova osim Bayerna....
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

Može li BvB do naslova???

PostPostao/la anton 1983 » 13 lis 2010, 13:51

Evo jedno pitanjce na koje bi volio da svi odgovorite. Danas je Kaiser rekao da nevjeruje da bi Bayern mogao do naslova i da se do zime treba poduzeti sve da se smanji zaostatak za vodećima u ligi. Jest da je 7 kola tek iza nas ali neki klubovi su se kolko tolko odvojili. Naravno to negarantira ništa jer je trnoviti put do kraja ove sezone. Kako je ova liga totalno nepredvidljiva moglo bi se reći da ju skoro svako može osvojiti i da je u ovom trenutku jako teško odrediti neke favorite. E sad ja vas pitam da li vjerujete u to da BVB ima šanse da ju uzme? Svaki dio momčadi im je dobar, no nisu duplo pokriveni na određenim pozicijama te ako ih potepu ozlijede bi mogli imati problema. Trenutačno su im određeni, pa reko bi i najbitniji igrači u jako dobroj formi i super guraju. Da li mogu ostati u borbi do kraja prvenstva?

Nadam se da će biti odaziva...
anton 1983
Uli Hoeneß

Re: Može li BvB do naslova???

PostPostao/la Francky boy » 13 lis 2010, 13:59

Ma oni bi to samo tak zajebali u drugom dijelu.Ne treba zaboraviti da igraju i u Evropi i da će ih to koštati sviježine kad im bude najviše trebalo pogotovo jer im je klupa ipak nedovoljno kvalitetna za trku.Ali da će biti u prvih 5 ,to svakako da.Velike stvari bi tek sljedeće godine mogli očekivati ako zadrže tim i dovedu jedno dva talentovana igrača.Bez obzira na bodovni zaostatak Bayern i Wolfsburg su i dalje glavni favoriti u tom više što će na zimu vjerovatno dosta kupovati.Prvih jedanest BVB-a je brutalno kvalitetan i talentovan.Usudio bih se reći da tu ima materijala i za Bayern.
Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la anton 1983 » 13 lis 2010, 15:36

Oni čak i nemaju tak malu klupu, sam kaj ih sada jebu ozlijede i to kod 3 igrača koja bi mogla biti jako bitna kada im se poveže jako velik broj tekmi u jako malo vremena. Naime riječ je o Dedeu koji već dvije godine ima problema sa ozlijedama i ako im se Schmelzer ozlijedi oni maltenenemaju pravu zamjenu za lijevog beka. Isto je takva situacija kod njihovog kapetana Kehla koji je svakomalo ozlijeđen pa su zamjene za zadnje vezne, Sahina i Bendera, već otpisani Kringe i feulner. Oni dva svake prestupne zaigraju iako je Kringe nekada bio ljubimac BvB publike. Tu je isto Zidan koji je također ozlijeđen i kad se vrati sigurno će im dobro doći. Ne treba zaboraviti na Hajnača koji zbog ovog sustava igre nema mjesta u ekipi, nažalost. BvB ima dosta igrača, nemojte se zavaravati, sam je narvno pitanje kaj će biti kada im se određeni ozlijede....
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la FCB m@niac » 13 lis 2010, 16:00

Mislim da ne može do naslova....

BvB igra i u europi, i to bu ih najviše koštalo...sigurno da su oni dosta kvalitetni kaj se tiče samih igrača, ali nemaju oni tu kondiciju i snagu, a ni dovoljno kvalitetan kapacitet igrača koji bi onda mogli "tjerati" dva ili tri natjecanja.
Misim da ako ispadnu dovoljno rano sa Europske lige i kupa, imaju neke šanse...

Znači, ako je njima prioritet osvojit Bl, morali bi imati tri ekipe; jednu za svako natjecanje, stim da je ona najjača za Ligu..
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la Axe » 13 lis 2010, 22:42

S obzirom da su furiozno krenuli uskoro ocekujem pad, ali vjerujem da ce uspjeti da skupe dovoljan broj bodova i na kraju da ostanu u borbi za titulu. Bice gusto kako po njih tako i po ostale ekipe, jer ponukan iskustvom iz ranijih sezona siguran sam da nece lagano doci do salatare.
Axe
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la ivicaolic » 14 lis 2010, 03:13

mislim da ce BVB osvojiti ako bayern ne osvoji. imaju super mladu ekipu, uigranu i sto je najvaznije imaju killera u napadu barriosa!
van Gaal ~ "Ja sam arogantan, ja sam dominantan, ja sam nogometni bog."
ivicaolic
Redoviti član
Redoviti član

PostPostao/la nele-BHF » 14 lis 2010, 12:40

Mogu osvojiti, imaju fino posloženu ekipu, ali se nadam da neće. Idemo mi po tu salataru !!!
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la Red passion » 14 lis 2010, 16:24

U anketi sam stavio da mogu, jer zašto ne bi? Trenutno izgledaju odlično, atmosfera se ovakva ne pamti od 2003. i onih silnih finan. problema koji su ih umalo u bankrot odveli. Barrios i Zidan su meni samo takav tandem iako ovaj drugi ne igra trenutno. Nuri Sahin je inače također daleko iskusniji za razliku od prije 5-6 godina. Obrana sa mladim Hummelsom i Subotićem također jako dobro izgleda. Naravno da imaju šanse, baš kao i Mainz.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 18 lis 2010, 13:04

Ide to njima...Sad su se veće počeli dobrano krumpati i dobivaju tekme koje ne idu na njihovu stranu..Ak sad zajebu protiv PSG-a nekog treb anabiti. Jedno ime se sad na veliko istiće kod njih a to je Nuri Sahin. Ako ovako nastave bit će nejga jako teško zadržati, a najbitnije je da ostanu hladne glave i da sada ne polete tipa uzet ćemo naslov. Klopp uvijek odbija te insinuacije novinara ali teško je od toga bježati kada ti ovako dobro ide...BvB je stvorio dobre temelje za budučnost i uspješnu sezonu, sada je samo bitno da na tome dobro grade i nastave dalje na istom principu...
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Bundesligaški klubovi