OOOOOOOOOOOOOOO WIE IST DASSSSS SCHOOOOOOOOON

Slika govori sve! Nakon 652 dana Bayern je ponovo lider Bundeslige, zahvaljujuči, a kome drugome nego Francku Riberyu.
Jučer kada su noge bile teške, kada smo igrali pod velikim pritiskom, kada je trebalo lomiti nesalomljivog protivnika, kada nam je igra bila nikakava, kada nam ništa nije polazilo za nogom, kada su sve nada u pobjedu bile izgubljene, kada su Robben i Ribery odigrali možda i najlošiju tekmu za Bayern i kada se činilo da će napustiti igru, ON JE REKO NE! Pun frustracije jer mu ništa neide za "nogom" i po njegovoj volji, u tekmi kada je muku mučio sa pasovima, driblnizima, ma kada je sve bilo protiv njega ON se digao iz sivila Bayerna i jednim GENIJALNIM potezom riješio ovakvu utakmicu i unio radost u SRCA bayernovih navijača. Jedan i neponovljivi FRANCK RIBERY.
Sada kada nam je pao taj bremen sa ramena i kada smo napokon prvi očekujem da ćemo ponovo početi lomiti sve pred sobom. Ovaj gol je velika stvar za Riberya jer očekujem da će mu se sada podignuti moral i samopuzdanje te da će malo brže uči u formu, a sa njim u formi nebo je granica. Otkada se Ribery vratio on baš ne igra nešto ŠPEKtakularno, ali zato njegovo potezi kojih nema previše su više nego ŠPEKtakularni iz kojih u 99% slučajeva padne gol.
Ja se uopće jučer nezamaram kaj smo mi odigrali loše, jer protiv HSV-a sam i očekivo takvu tekmu, vidlo se da nam malo klecaju koljena i da nismo znali kako da se postavimo, jer remi ili poraz nisu bili opcija, a igrali smo protiv protivnika kojeg nsimo nikada na Allianz Areni porazili. Nekog posebno raspoloženog igrača nismo imali, izuzev kolko tolko raspoloženog Mullera koji je sve napravio genijalno dok nije trebao pucati po golu ili asistirati za gol. Ovu tekmu netreba ništa zaboravljati kako bi ljudi rekli, zbog loše igre, jer jednostavno u ovakvoj tekmi rijetko se dogodi nekakav ŠPEKtakl
Sam da velim još jen put:
ICH BIN DER GOTT. MEIN NAME IST FRANCK RIBERY!
width="960"

FCB #1