FC Bayern Munchen - VfB Stuttgart, 27. 03. 2010

Re: FC Bayern Munchen - VfB Stuttgart, 27. 03. 2010

PostPostao/la anton 1983 » 27 ožu 2010, 18:05

Ovo kaj se danas dogodilo već pomalo postaje neobjašnjivo. Jedino kaj mormo je čakati i nadati se "nećem". Tak je bilo u 1. djelu sezone, tak je i sada...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Murta » 27 ožu 2010, 18:16

Ja se nekako nadam da se mi čuvamo za Manchester United. Prvenstveno tu mislim na Olića koji je zadnje dvije utakmice odigrao fenomenalno prvo poluvrijeme, a onda je zamijenjen, dok Muller igra stalno, a loše. :|
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la FCB m@niac » 27 ožu 2010, 18:32

Grle, svaka ti čast, slažem se stobom, treba jebat majku svima!!!!, za koj kurac mi navijamo!? za te napuhane idiote koji nemogu pobjediti klubove poput študgarta, još veliš da se Robben ozljedil!? ma u kurac gaalonjo blesavi kad neznaš motivirat igrače jebem te blesavu!!!! :neee: :neee: :neee: :neee:
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la FCB m@niac » 27 ožu 2010, 18:36

NAjgore mi je od svega kaj se sad nebrem ama baš ničemu nadat kaj se tiče utakmice s ManUtd, robben pička ak se ozljedil, riberry je daleko od forme...a na nikog drugog se nebremo oslanjat...dok gledam našu obranu kak se blamira odma mi je srat sila...
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la TulE » 27 ožu 2010, 18:57

Mali mulac bi trebao sjesti na klupu malo.
Poceo je sam sebe driblat.

Stuttgart je dao dva supacka gola, realan rez. bi trebao bit x al jbg.
Manch. ce nas zgaziti ak budemo igrali ovako.

Najgore je sto Robben i Ribery nemaju s kim igrati u napadu (Olic je izuzetak)
Olic zasluzuje da igra non stop u prvih 11 i ja ne vidim zasto Gaal forsira malog mulca koji je losh zadnjih par tekmi.

Pranjica mnogi blate al on je po meni danas odigra bez greske. Pasovi su bili precizni i brzi.

Neke stvari treba promijeniti u ovom timu. Dovesti jednog napadaca i boljeg playmakera koji ce moci pratiti Robbena i RIbery.

Ja tu vidim Modrica :mrgreen: i Van Parsie... al jbg ovo su samo zelje cool0044
TulE

PostPostao/la Haris » 27 ožu 2010, 20:24

Računam da Robben neće igrat, jer kad je on "fraglich" to znači da ga nema 7 dana najmanje.

Ne mogu ni zamisliti kako se Olić danas osjećao...zabio je gol i odigrao sasvim solidno prvo poluvrijeme, dok je Muller drkao po terenu, i na poluvremenu Van Gaal šutne Olića napolje, a Muller se bez problema šlepa drugo poluvrijeme kao uostalom i 90% vremena ove sezone.

Schalke pobjedio Leverkusena i sad su 2 boda ispred nas. Iduće kolo kad im idemo u goste će bit presudno za titulu!
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la I_Love_Bayern » 27 ožu 2010, 20:40

Nisam gledao utakmicu ali izgleda da je bolje sto nisam. Kako čujem, Robben se ozlijedio... Pa nista, sad bar mirno mogu gledati duel sa Manchesterom jer se bez Svinje i Robbena nemam čemu nadati. Nadam se da sam u krivu al jebiga... To ti je naša kurata sreća...
>>>>>>>>>> PACK MA'S!!! <<<<<<<<<<

300 issues Euro WebCharts - the music charts for all over Europe http://www.e-wc.net
I_Love_Bayern
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la doro » 27 ožu 2010, 21:03

Ovaj poraz ide na dušu gaala koji je dokazao da je amater totalni...istina 2 gol švaba je neregularan jer je lopta izašla van terena a 1 gol je gnjil....zašto je gaal idiot e pa zato kaj je izvadil 2 najbolja igrač danas(ola i pranja) a stavio zvjezdicu(žabara) i robbena koji danas nikako nije smio igrat jer bi on mogao biti odlučujući igrač u lp....klose je živa koma kao i mali muller s tim da nije mulac kriv kaj ga debil forsira....da je ostal olić i pranja tek pri kraju uveo reda radi riberiya mi ovo nebi popušili štoviše siguran sam da bi i dobili tekmu......ono kaj je najžalosnije mislim da smo poduvali prvenstvo..jedinu šansu imamo da dobijemo schalke i leverkusen u gostima al mislim da to nečemo dobit :neee:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la ankujund » 28 ožu 2010, 10:21

meni se cini koda on prije utakmice odluci kad ce ola izac(il uc) i vec odluci ko ce ga zaminit i onda bez obzira za igru minja ono sta je dan prije odlucio, umisto da vadi neraspolozene, ostavi raspolozene.

muller treba na klupu i to jedno 5 kola bez igranja ikako.2 razloga:

1) premlad je da bi sve utakmice svako par dana igrao na razini na kojoj nam treba
2) preumoran je od silnih utakmica i treninga i jednostavno ne moze pruzit dobru partiju
ankujund
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 28 ožu 2010, 10:25

Počeo je opet sa glupostima i nemremo si pomoć...Prošlo kolo sranje sa Alabom, ovo kolo sranje sa Pranjom i Olićem što je automatski povezano sa Robbenovom ozlijedom! Dela gluposti sam tak i možemo se jebat. Malo mislim da je genije malo idiot, nabit ću ga!!! Najgore je kaj sam dojma da sve kaj smo popušili je on direktan krivac, ali i obrnuto. Naše uspjehe i neuspjehe ja više nepripisujem našim igračima već samo i isključivo van Gaalu!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 28 ožu 2010, 11:56

anton 1983 napisao:Počeo je opet sa glupostima i nemremo si pomoć...Prošlo kolo sranje sa Alabom, ovo kolo sranje sa Pranjom i Olićem što je automatski povezano sa Robbenovom ozlijedom! Dela gluposti sam tak i možemo se jebat. Malo mislim da je genije malo idiot, nabit ću ga!!! Najgore je kaj sam dojma da sve kaj smo popušili je on direktan krivac, ali i obrnuto. Naše uspjehe i neuspjehe ja više nepripisujem našim igračima već samo i isključivo van Gaalu!
i

istina možemo se jebat al frajer idiot totalni..svi mi radimo greške al ovkve gluposti se rijetko viđaju....moraš biti idiot da od jedne ovakve top momčadi napraviš lakrdiju.....imaš još uvjek onog snajperista da ga stepe u čelenku :lol:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Haris » 28 ožu 2010, 13:36

ankujund napisao:meni se cini koda on prije utakmice odluci kad ce ola izac(il uc) i vec odluci ko ce ga zaminit i onda bez obzira za igru minja ono sta je dan prije odlucio, umisto da vadi neraspolozene, ostavi raspolozene.

muller treba na klupu i to jedno 5 kola bez igranja ikako.2 razloga:

1) premlad je da bi sve utakmice svako par dana igrao na razini na kojoj nam treba
2) preumoran je od silnih utakmica i treninga i jednostavno ne moze pruzit dobru partiju

Tačno tako, baš kao da se unaprijed sve isplanira prije utakmice i striktno se mora držati takvog plana. :?
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la jozotg » 28 ožu 2010, 18:55

zašto ja 2 subote zaredom idem vanka i ne mogu ni piti ni jesti ?

onaj Butt mislim prima gol s 1 jebenog centimetra od gol linije i to još maše rukama.

do utorka ću ispaliti
www.mot.hr najbolje mjesto za pisače u HR

Još talijanima nisam oprostio sječu Velebita,ni Velog Jožu.Niti ću ikad.
jozotg
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la The Scarface » 28 ožu 2010, 19:39

jozotg napisao:zašto ja 2 subote zaredom idem vanka i ne mogu ni piti ni jesti ?

onaj Butt mislim prima gol s 1 jebenog centimetra od gol linije i to još maše rukama.

do utorka ću ispaliti

Odi u petak ka i ja pa nećeš imat takve probleme. :mrgreen:

A najlakše je po golmanu udrit, ali bome nije on krivac za sadašnje stanje.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la TulE » 28 ožu 2010, 22:33

Je slazem se Butt nije kriv dapace dobro brani za razliku od rensinga :mrgreen:
Lik nas je mnogo puta spasio.

Ovaj poraz je iskljucivo krivica LvG jer Olica muze ko Sansku kozu
Pranja i Olic su pokazali dobru partiju.

Sada imamo povrijedjenog RObbena mada kazu da ce igrati protiv Manche.
Kao sto kazu na STAR WARS...malo izmjenjena verzija glasi MAY THE FORCE BE WITH US.
:doh:
TulE

Prethodni

Vrati se na: Bundesliga i DFB Pokal - utakmice 2008.-2010.