Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.

ianton 1983 napisao:Počeo je opet sa glupostima i nemremo si pomoć...Prošlo kolo sranje sa Alabom, ovo kolo sranje sa Pranjom i Olićem što je automatski povezano sa Robbenovom ozlijedom! Dela gluposti sam tak i možemo se jebat. Malo mislim da je genije malo idiot, nabit ću ga!!! Najgore je kaj sam dojma da sve kaj smo popušili je on direktan krivac, ali i obrnuto. Naše uspjehe i neuspjehe ja više nepripisujem našim igračima već samo i isključivo van Gaalu!

ankujund napisao:meni se cini koda on prije utakmice odluci kad ce ola izac(il uc) i vec odluci ko ce ga zaminit i onda bez obzira za igru minja ono sta je dan prije odlucio, umisto da vadi neraspolozene, ostavi raspolozene.
muller treba na klupu i to jedno 5 kola bez igranja ikako.2 razloga:
1) premlad je da bi sve utakmice svako par dana igrao na razini na kojoj nam treba
2) preumoran je od silnih utakmica i treninga i jednostavno ne moze pruzit dobru partiju

jozotg napisao:zašto ja 2 subote zaredom idem vanka i ne mogu ni piti ni jesti ?
onaj Butt mislim prima gol s 1 jebenog centimetra od gol linije i to još maše rukama.
do utorka ću ispaliti

Vrati se na: Bundesliga i DFB Pokal - utakmice 2008.-2010.
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost