U jednom trenutku, kad smo zabili za 5:0 malo mi je falilo da se rasplačem, kolko sam bio očaran našom igrom. Stvarno več jako dugo nisam vidio ovakvu nadmoć.
Mislim da smo na ovim pripremama mi vježbali pressing i da nam je to jebeno pošlo za rukom. Mi smo u svakom trenutku gledali svježije, doslovce sam steko dojam da mi igramo koda je početak tekme a Stuttgart je diso na škrge a da negovorim o našoj pokretnosti.
Postoje tekme kad ti se sve poklopi, ali to nije bila ovakva tekme, jednostavno mi smo poništili Stuttgart tako da oni koda nisu sudjelovali na tekmi.
Naše kontre - ISUSA TI!!!
Barca kann Kommen!
I još mi se nekaj svidjelo - početna desna strana - fino za drugo poluvreme bi imali novu desnu stranu ako ne bi išlo, ali očito je išlo, isto tako već je u 58 minuti ušo Halil, pa su se on i maestralni Schweini fino izmjenili i dobili maltene jednaku priliku, isto tak i Donovan je dosta rano ušo ali mi je žal kaj nije uspio stepst onaj gol koji mu je Ribery narikto, za tim jedino žalim. Pardon i zato kaj Klose nije zabio - htio sam da on puca penal.
A šta reč o Riberyu, danas koda nismo tolko ovisili o njemu, oču reč da lopta kod njega i nije bila tak jako puno, ali kad je bila, ovaj smajlić sve govori
Ljudi, šta će to biti u petak, mene je strah zamislit - treba protivnicima sterat strah u kosti!!!
Prigodna sličica!

width="960"